Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved vores far's bortgang/bisættelse. Kommer Peter Klæmmensen fra Haukjær begravelser /Glamsbjerg. En rolig, empatisk, tålmodig, respektfuld mand. Der guider os meget forståeligt igennem det hele.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort TAK til Houkjær Begravelse for en fin oplevelse ved min mands bisættelse. Bedemanden hjalp os roligt og kompetent igennem samtalen, og ved afskeden på hospice fik vi god tid til at sige farvel.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Funeraria
  2. Servicio de cremación
  3. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Houkjær Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob Houkjær er adm. direktør og grundlægger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drøm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i højsædet. På det fundament er forretningen vokset gennem opkøb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. Bedemændene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til områdets muligheder og traditioner. Houkjær Begravelse ApS har skarpt fokus på faglighed, etik og bæredygtighed. I Houkjær Akademi foregår uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver løbende videreuddannet via markedets største uddannelseskatalog. Houkjær Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt før, under og efter en begravelse eller bisættelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flåde af eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dødsbobehandling. Houkjær Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

135 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var første gang jeg havde kontakt…

Det var første gang jeg havde kontakt med en bedemand, jeg følte mig forstående og tryg ved den svære situation.Så vil helt sikkert anbefale jer hvis behovet er der.

20 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Houkjær Begravelse var en stor støtte

Houkjær Begravelse var en stor støtte i en meget svær tid. Lige fra første telefonsamtale følte vi os i gode hænder og vejledt stille og roligt om den videre proces. Plads til pauser i samtalen, når man havde brug for det.
Houkjær Begravelse sørgede for alt i og på intet tidspunkt følte vi os presset og de opfyldte alle vore ønsker.
Der blev fuldt op med opfølgende telefonopkald og hele tiden sørgede de for, at vi ikke var i tvivl om noget, men at vi følte os trygge.
Tak for det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med min gamle fars død…

I forbindelse med min gamle fars død var mine voksne døtre og jeg utroligt glade for den behagelige indledende dialog med den empatiske bedemand Helga Olafsdóttir, der fulgte op med fremragende service fra ende til anden….. og så var prisen også i orden!!

20 de diciembre de 2025

Det er 3 gang vi bruger Houkjær

Det er 3 gang vi bruger Houkjær, alle 3 gange har der været super service, hos Ann i Tåstrup føler man sig virkelig i trygge hænder, der er bare styr på det hele, og det er virkelig dejligt når der ikke er det store overskud til det praktiske i en svær tid.

Begravelse

Hej, ang. Vores mors begravelse, har Houkjær været med til at gøre begravelsen til en god og respektfuld oplevelse.
M.V.H. Lisbeth Akselsen.

Tak - tusind mange gange tak 🙏🏻

Bedemand Mia fra Ringsted afdelingen har taget os trygt og omsorgsfuldt igennem hele forløbet fra A–Z i en meget svær tid. Hun har været utrolig professionel, nærværende og respektfuld i alle situationer.

Fra første kontakt følte vi os mødt med stor empati, forståelse og ro, og Mia har haft styr på alle detaljer, så vi ikke skulle bekymre os om noget. Vi fik opfyldt alle vores ønsker – herunder egen musik – og håndteringen af det hele blev gjort med stor omhu og respekt.

Hun har forklaret alt klart og tydeligt, været let at komme i kontakt med og altid taget sig tid til vores spørgsmål og ønsker. Hele processen blev håndteret med stor værdighed, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.

Vi er meget taknemmelige for den støtte, varme og professionalisme, som Mia har udvist, og vi kan på det varmeste anbefale hende til andre i samme situation.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for dine smukke og rørende ord. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi virkelig!

Tak 🙏😊

Ved vores far's bortgang/bisættelse.
Kommer Peter Klæmmensen fra Haukjær begravelser /Glamsbjerg.
Da vi skulle synge vores far ud, læste han det smukkeste digt op, som virket helt fantastisk og perfekt til situationen. Vi valgte at bruge det i kirken også. Alt blev gjort i vores tempo og vi blev mødt med forståelse for en ukendt situation.
Vores bedste anbefalinger herfra 🙏

8 de octubre de 2025

Kære Lone

Kæmpe anbefaling af Houkjær Begravelse

Kæmpe anbefaling af Houkjær Begravelse i Taastrup. Vi har ikke en eneste ting vi kan sætte en finger på. Houkjær hjalp os med stor omsorg og professionalisme hele vejen igennem, da min far skulle bisættes i oktober 2025. Vi følte os meget trygge helt fra første telefonsamtale. De var hjælpsomme, professionelle, omsorgsfulde og lyttende. Det var en kæmpe hjælp for vores familie, da vi stod midt i sorgen. Vores bedste anbefalinger til Houkjær i Taastrup.

24 de octubre de 2025

dejligt menneske som kom

dejligt menneske som kom, der vi havde brug for det
nærværende, omsorgsfuld, kan kun give de bedste anmeldelser

3 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige fra aller første møde med…

Lige fra aller første møde med Houkjaerbegravelse Taastrup, har vi kun mødt en virkelig meget hjælpsom og tålmodighed bedemand/kvinde. Der blev gjort alt det vi bad om, og der blev spurgt indtil det vi ikke selv havde tænkt ja helt igennem en super fantastisk bedemand/kvinde.
På selve dagen hvor vi skulle sige farvel til vores far, fik vi den bedste service da vi fortalte at den største drøm vores far havde var at, eje/køre en Mercedes og vupti så sørgede bedemand/kvinde for at Volvoen som var ankommet, blev skiftede ud
til en Mercedes så vores far fik sin "drøm" opfyldt på en måde.
Kan klart kun varmt anbefale Houkjaerbegravelse.dk

20 de diciembre de 2025

Et helt fantastisk forløb

Et helt fantastisk forløb af imødekommende, venlige og behagelige medarbejdere.
Kæmpe hjælp i forbindelse med kørsel til kapel, bisættelse og urnenedsættelse af yderst kompetente bedemænd.
En stor tak og de varmeste anbefalinger herfra til Bedemand Odense, Klæmmensens Eftf.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utroligt omsorgsfuld og en kæmpe hjælp…

Utroligt omsorgsfuld og en kæmpe hjælp i en svær tid. Var imødekommende og følte virkelig, der blev gjort noget ekstra, for at få det hele til at lykkedes som vi ønskede det. Super god kommunikation og alt blev klaret lynhurtigt.
Også en kæmpe ros til de to, der tog sig af den fine afhentning af vores far - utroligt professionelle og omsorgsfulde.
Kæmpe stor tak og den varmeste anbefaling.

21 de octubre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rolig og meget behagelig…

Jeg havde en rolig og meget behagelig samtale med begravelses firmaet .

Alle min spørgsmål blev besvaret med tilfredshed , så alt i alt rigtig god oplevelse i en sørgelig stund .
Vh Bo

5 de diciembre de 2025

Utrolig nærværende og lyttende

Utrolig nærværende og lyttende. Kan kun give de bedste anbefalinger videre.

God hjælp og støtte

Hjælpen og vejledning er god og dækkende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selv om det er en kedelig branche blev…

Selv om det er en kedelig branche blev jeg hver gang vi talte med dem mødt med et stort smil. Der var ingen ting der ikke kunne lade sig gøre og selv om min kammerat var katolik blev det da også bare styret så vi alle om ikke fik en god oplevelse så ihvertfald en service som vi kan tænke tilbage på med varme. Og deres styring af papirgangen - ikke et øje var tørt!

12 de noviembre de 2025

Var meget glad for Anita Krarup

Var meget glad for Anita Krarup
Haukjær Begravelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De støttede os da det var svært.

selv efter alt var på plads, kunne jeg ringe og få råd. tak for jer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At de har god tid til de pårørende.

At de har god tid til de pårørende.
Det er en virkelig god service de leverer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg og min søn var meget meget…

Jeg og min søn var meget meget tilfredse med alt hvad en bisættelse tilhøre.👌og vi vil altid give jeres adr til andre der skal have en god Bedemand 😊mvh Pia Brix og Brian .

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.