Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved vores far's bortgang/bisættelse. Kommer Peter Klæmmensen fra Haukjær begravelser /Glamsbjerg. En rolig, empatisk, tålmodig, respektfuld mand. Der guider os meget forståeligt igennem det hele.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Funeraria
  2. Servicio de cremación
  3. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Houkjær Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob Houkjær er adm. direktør og grundlægger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drøm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i højsædet. På det fundament er forretningen vokset gennem opkøb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. Bedemændene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til områdets muligheder og traditioner. Houkjær Begravelse ApS har skarpt fokus på faglighed, etik og bæredygtighed. I Houkjær Akademi foregår uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver løbende videreuddannet via markedets største uddannelseskatalog. Houkjær Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt før, under og efter en begravelse eller bisættelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flåde af eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dødsbobehandling. Houkjær Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

135 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stille og rolig samtale omkring vores…

Stille og rolig samtale omkring vores mors bisættelse, vores ønsker omkring dette blev varetaget på en rigtig fin og behagelig måde. Super service .

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi virkelig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var der i den svære tid.

De var der i den svære tid.
Super god behandling.

Bedemændene var forbilledlige

Bedemændene: Karin Klingenberg og Lisbeth Andersen var forbilledlige. En klar anbefaling herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Houkjær har det store overblik i en…

Houkjær har det store overblik i en presset situation. Venlig og støttende.

18 de noviembre de 2025

Jeg valgte Houkjær begravelse

Jeg valgte Houkjær begravelse, fordi jeg kender dem og har stor tillid til dem.
De er meget venlige og flexible.
De er gode til at forklare.
Og man bliver på ingen måde presset til at købe dyrt, tværtimod.

18 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste anbefalinger til Houkjær…

De bedste anbefalinger til Houkjær Begravelse.
Vi oplevede en professionel og empatisk bedemand som hjalp med at vejlede om til og fra valg ved bisættelsen for at holde budgettet bedst muligt.
Muligheden for at vælge bæredygtig kiste. Vi valgte en rosa urne fra BeyondLife som gav en ekstra dimension da man kunne så frø på graven efter urnenedsættelsen.

4 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Omsorgsfuld service

6 de octubre de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var godt

17 de noviembre de 2025

Bare de bedste

Proff. venlige og serviceminded på en behagelig rolig måde.
💙

17 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem top professionelt og en…

Helt igennem top professionelt og en rigtig god oplevelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

virkelige god og behagelig bedemand og…

virkelige god og behagelig bedemand og kvinde. Hjalp os igennem nogle svære dage. med lidt humor og alvor. .

Helt fantastisk

Helt fantastisk, empatisk og professionelt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi blev mødt med varme og omsorg

Vi blev mødt med varme og omsorg. Børnene blev inddraget på fineste vis✨ der blev fortalt og forklaret i børne højde. Elsker alt ved det🙏🏼Bedemanden var helt fantastik kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vi kommer aldrig til at bruge andre.

Meget professionelt

Meget professionelt.
Super empatiske mennesker, der giver sig tid.
Alt var som det skulle være ved min mors bisættelse.
Ordentligt, respektfuldt og omsorgsfuldt.

10 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gjort med respekt og meget…

Alt gjort med respekt og meget profesionelt med stor medføelse

10 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort TAK til Houkjær Begravelse for en…

Stort TAK til Houkjær Begravelse for en fin oplevelse ved min mands bisættelse. Bedemanden hjalp os roligt og kompetent igennem samtalen, og ved afskeden på hospice fik vi god tid til at sige farvel. Vi var mange samlet, men vi følte ingen stress. Flere roste bagefter bedemanden for den respektfulde og venlige hjælp. Alle vores ønsker blev efterkommet, bisættelsen blev så smuk, og jeg følte mig tryg hele vejen. Bedste anbefalinger herfra! Tak!

8 de octubre de 2025

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den hjælp vi modtog fra Houkjær…

Den hjælp vi modtog fra Houkjær Begravelse Aps var uvurderlig. Alt fungerede nøjagtigt sådan, som vi gerne ville have det og som vi aldrig selv havde magtet at gøre det. Alt blev gjort med en værdighed, kærlighed og respekt med fokus på det væsentlige. Jeg er meget taknemmelig for deres hjælp og performance.

5 de noviembre de 2025

Omsorgsfuld og håndholdt service

Houkjær Begravelse er en meget omsorgsfuld og professionel bedemandsforretning. I vores sammenhæng var vi særligt glade for den fleksibilitet og forståelse for vores situation, som vi oplevede. Vi vil i hver henseende anbefale andre at henvende sig her!

3 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og empatisk hele vejen…

Kompetent og empatisk hele vejen igennem.

30 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.