Hunkemöller Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskar Hunkemöller! Så bra utbud av varor och storlekar (som faktiskt stämmer överens med verkligheten). Har beställt både bh, trosor och loungeplagg. De har lite roligare saker så man kan känna sig e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Inga konstigheter och känner inte igen mig i de upplevelser som syns på trustpilot i övrigt. Snabb leverans. Fint förpackat. Alla varor i fint skick. Gick att returnera från olika beställningar i sa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Går inte att få tag på Kundtjänst. Suttit i 45 min i kö sen blir man automatiskt bortkopplad för de är måna om min tid! Går inte att få tag på varken via mail, chatt, telefon eller Facebook. Rabat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I always love to buy from Hunke. Very nice underwear, good fit. Last experience was pretty good, though when I was picking up the order I think it was a new girl behind the counter and it took pret... Ver más

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

256 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, storleksmässigt bra =)

12 de enero de 2023

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Easy to buy on line

Easy to buy on line, good pictures of the items. Good quality and sizes.

10 de enero de 2023

Fast delivery

Fast delivery, nice products.

5 de enero de 2023

Online orders

Both times I've ordered online it's been problems. The first time it went wrong back and forth a couple of times and this time they have returned my order without me receiving or doing anything. Wrote to customer service but got no reply.

5 de enero de 2023

Tack för din recension.

Jag är mycket ledsen att höra att upplevelsen tyvärr bara kan ge 1 stjärna, vi vill verkligen ge en bättre upplevelse än detta.

Om du har ytterligare frågor eller kommentarer är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till oss på: kundeservice_se@hunkemoller.com. Vi kommer gärna att undersöka saken.

absolutely gorgeous clothes

absolutely gorgeous clothes! the size matches and the clothes fit well on the body. Feel luxurious and are made of good quality. Fast delivery, uncomplicated shopping.

4 de enero de 2023

Så bra!

Så trevlig personal och fina saker!

24 de diciembre de 2022

Snabbt,enkelt.

21 de diciembre de 2022

Snabb

Snabb, smidig leverans av toppenfina varor.

11 de diciembre de 2022

Jättebra!

Snabb leverans och bra kvalitet! Är väldigt nöjd :-)

26 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riktigt snygga underkläder till frugan

Riktigt snygga underkläder till frugan. Bra passform och enligt frugan så är kläderna jättesköna.

27 de octubre de 2022

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok produkter, sämre butiksupplevelse

Lite långsam leverans (beställde 15 dec, kunde hämta upp mer än 4 arbetsdagar efter), men kvalitet som förväntat på varorna. Lite onödigt att allt var inplastat och med små galgar.

Det som drar ner betyget är butikspersonalen.

Jag valde att hämta upp i butik efter ett träningspass på gymmet på förmiddagen. De stod och pratade vardagssaker när jag kom in i butiken, jag fick ett glättigt "kan jag hjälpa dig med något?", och får sen min beställning i en transparent plastpåse nästan kastad på mig med ett "här!". Kändes mest som om de bara ville fortsätta prata med varandra. Övriga två kunder i butik brydde de sig inte om.

21 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fast delivery to a shop and excellent…

Fast delivery to a shop and excellent service there

18 de diciembre de 2022

Snabb och lätt

Snabbt och enkelt!

12 de diciembre de 2022

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alldeles för lång leveranstid.

6 de diciembre de 2022

Annulerad beställing

Tog betalt för prent ask trots att beställningen annulerades. Svarar inte vid kontakt

28 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very nice and luxurious feel

Very nice and luxurious feel. I love the designs and it’s definitely a nice experience.

5 de diciembre de 2022

Hälsningar från Hunkemoller

8 consejos para escribir buenas reseñas.