Hvidevareshoppen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt perfekt fra hvidvareshoppen. Hurtig og nem hjemmeside. Hurtig levering. Hurtig svar på reklamation på varen. Hurtig videresendt til leverandør. Så alt perfekt fra jeres side. Synd det hænge... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har altså ikke modtaget min vare endnu. Jeg blev ringet op af firmaet, som fortalte, at varen var for tung til at blive leveret med GLS. Den ville imidlertid blive leveret med en anden fragtmand,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg af alt - særligt af små køkkenmaskiner, som jeg har brug for. Især citruspresseren, som bruges af mig hver dag. Der er lynhurtig levering og nem betalingsordning. Og så er det spændende a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sted at handle! Købte en lampe der desværre havde en skade - formentlig sket under forsendelse.. Har netop modtaget en anden (fejlfri) i dag, hvilket var dagen efter hvidevareshoppen læste... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lavadoras y secadoras
  2. Tienda de electrodomésticos
  3. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Billige hvidevarer til dit køkken!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min brødrister var i restordre og ved…

Min brødrister var i restordre og ved en fejl fik jeg ikke besked. Hvidevareshoppen ringede og beklagede og lod mig vælge en dyrere brødrister til samme pris.
Tak for god kundeservice.

26 de abril de 2023

Hej Kirsten.
Tusind tak for din fine anmeldelse og din forståelse - det påskønner vi :)

Top service

Bestilte vaskemaskine søndag, mandag ringede Anette om de måtte levere tirsdag, og tirsdag stod jeg med en ny vaskemaskine. Bedre service fås ikke!

17 de abril de 2023

Hej Karina.
Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID god og hurtig service.

ALTID god og hurtig service.

Vi bliver ved med at bestille herfra, levering er hurtig og service bare i TOP!

6 de abril de 2023

Hej Christina.
Tak for den fine anmeldelse, den er vi super glade for :D

Kan anbefales ;)

Ingen dikkedarer ;) ventede dog forgæves på et opkald fra fragtmanden, men min fryser blev leveret efter 4 dage ;) Dejligt at kunne handle på den måde uden bekymring :)

24 de marzo de 2023

Hej Heidi.
Tak for den fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for :D

Ganske enkelt Perfekt!!!!

Ganske enkelt Perfekt!!!!
Super hurtig levering, og varen levede 100% op til forventning.
Bestemt et sted, jeg vil handle igen.

1 de febrero de 2023

Hej Gitte.
Tak for den fine anmeldelse - vi glæder os til at handle med dig igen :D

En god oplevelse

Jeg tilslutter mig dem som er tilfreds. Jeg købte et massageapparat og en paninimaker til fornuftige priser og rimelig levering

7 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kanon god oplevelse at handle online…

En kanon god oplevelse at handle online hos Hvidevareshoppen. Vi var lige flyttet og kunne ikke gå på vaskeri. Så vi bestilte en vaskemaskine og så lige et nyt køle/fryseskab. Det var en fredag. Og mandag fik jeg af vide at det køle/fryseskab vi bestillet var vist undgået, så kunne sende et andet. Og tirsdag kom først vaskemaskine og kort efter køle/fryseskab også. Så skal vi fremover have noget nyt, så er det der igen.

5 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udsøgt service og info-niveau.

Jeg købte en køkkenmaskine i begyndelsen af august.
Hele oplevelsen var til umådelig tilfredsstillende.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Hvidevareshoppen igen.

3 de agosto de 2022

Servicen er fantastisk.

Varen blev leveret hurtigt. Da jeg var nød til at returnere varen, fik jeg god hjælp til dette. Samtidig modtog jeg returnering af betalingen hurtigt. Da jeg prøvede varen,- var det umuligt at undgå at efterlade nogle små mærker i den forbindelse. Nogle butikker nedsætter automatisk varens værdi og derved tilbagebetalingen i sådanne situationer. Her gik alt gnidningsfrit.
Derfor kan jeg kun anbefale alle at købe deres varer i denne butik.

18 de julio de 2022

Super kundeservice

Kan kun anbefale at handle her👍.
Havde en reklamation på en 3 måneder gammel termokande. Hurtig og professionel kundeservice, som har sørget for der er en ny kande på vej kun 5 dage efter jeg henvendte mig. Tak for god behandling😀

12 de mayo de 2022

Super kunde service

Super kunde service, min kop blev væk i PostNord og de kunne ikke gøre noget. Fik en ny kop af firmaet stort tak.
Hurtigt levering, vil helt klart handle der igen.

25 de febrero de 2022

Meget flot kundeservice

Meget flot kundeservice. Vi havde en reklamation på en vare og fik samme dag en ny tilsendt.
Det er ikke sidste gang, vi handler hos Hvidevareshoppen.

8 de febrero de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin service men varer til overpris

Jeg har købt en mikrobølgeovn ovn der og alt kommer fint til tiden... men priserne de er alt for høje.
Jeg kiggede på en kenwood kvl4170s røremaskine.
De vil have 3199kr angiveligt sat ned fra 5499... men kigger man bare på skolen så koster den 2699, altså 500kr mindre! Og det er urimeligt.

30 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig service og meget rimelig…

Lynhurtig service og meget rimelig installationspriser.
Alle de store kæder kunne tidligst levere en måned senere (jul uden opvaskemaskine!). Hos hvidevareshoppen leverede og installerede de på 2 dage (det mærke og model vi ville have). Intet negativt at bemærke overhovedet. Dem kommer vi til at bruge fremadrettet.

17 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.