Bokningsförfarandet är bra. Har hyrt av er många ggr de senaste åren. Ni borde däremot garantera en lägstanivå på utrustning i boendena. Ex att det finns köksknivar, vinöppnare, vinglas ev brödrost.... Ver más
La empresa ha respondido
Lite stökigt med bokningen då det inte gick att genomföra betalningen fast allt var korrekt. Det fanns heller ingen svensktalande support vilket kan vara krångligt. Sidan var däremot lätt att förstå... Ver más
La empresa ha respondido
Det gick smidigt att boka och betala. Jag fick bokningsbekräftelse på DERAS hemsida men inget mail med bokinongainformationen. Det har gått två dagar sedan bokningen och jag har ännu inte fått något m... Ver más
La empresa ha respondido
Med vårt breda utbud av semesterhem finns det alltid något som passar just dina önskemål för semestern. Det perfekta sättet att njuta av en oförglömlig semester med massor av avkoppling, rymlighet och privatliv.
Escrito por la empresa

Schweizisk kvalitet över hela Europa
Grev Turegatan 77, 114 38, Stockholm, Suecia
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lätt att boka stuga. Bra informationen om stugan och platsen. Jag är nöjd med kontakten.😀😀

Respuesta de Interhome
I det ellers fine lejede hus i Spanien opstod problemer med el. Vi havde derfor ikke varmt vand og manglede lys i 7 ud af 14 dage. Problemet blev aldrig løst og vi valgte derfor at forlade stedet før tid da vi tillige opdagede tvivlsomme elinstallationer. Vi har endnu intet hørt og er meget skuffede over den fuldstændige manglende service.

Respuesta de Interhome
Vi var to familier der lejede et stort og dyrt hus i sommerferien. Vi havde lejet huset i 2 uger. Efter første uge gik strømmen i stuen, køkkenet og på udearealerne. Dertil var der en lugt af smeltet plastic som kom og gik. Vi kontaktede interhome som sendte deres pool mand. Han kunne ikke løse problemet og efter 3 dage uden problemerne blev løst måtte vi rejse fra huset da vi ikke kunne opholde os i huset pga manglende elektricitet og farlige el installationer. Desuden var der ikke varmt vand i de 3 dage. Vi fik således ødelagt ialt en 1 uge af vores 2 uger lange ferie og måtte flytte på hotel. Interhome har stadig ikke kontaktet os vedr. en fair refundering. Helt urimeligt og unfair behandling.

Respuesta de Interhome
Stort utbud av trevliga och inspirerande
semesterboende. Mycket översiktlig och tydlig beskrivning av boenden.
Lättförståelig information på inspirerande hemsida.

Respuesta de Interhome
Otroligt trevlig Hampus som var kunnig och väldigt hjälpsam.

Respuesta de Interhome
Lätt att boka, hjälpsam telefon assistans om man ringer om frågor oxå. Kändes tryggt.

Respuesta de Interhome
Quick and good responds. Very helpful.
Kind regards
Anna-Carin

Respuesta de Interhome
Mycket smidig bokning med Interhome. Vi fick direkt till oss det hus i Finland vi bokade för två år sedan och pga pandemin var tvungna att avboka.
Nu har vi bokat det igen!

Respuesta de Interhome
Lättillgängliga. Bra vid funderingar. Får snabbt svar på mina frågor.

Respuesta de Interhome
Vi bokar alltid med Interhome, varit nöjda i många år m dem. Det är ordning o reda. Snabb kundservice i Sverige om man behöver hjälp. Många ställen utomlands har även kontor där man kan få hjälp o tips om man behöver. Husen brukar faktiskt alltid motsvara beskrivningarna.

Respuesta de Interhome
Jag gjorde två bokningar inför sommarsemestern 2021. Själva bokningarna gick snabbt och enkelt, betalningsättet fungerade bra på den ena bokningen men den korta betalningstiden och en helg gjorde att jag fick en påminnelse, onödig stress. Jag blev uppmanad att läsa kontraktet noga och insåg då att texten var felaktig och om tvist uppstod så hade sovrummet en dubbelsäng bara för dekoration. Likaså är husdjur inte tillåtna (ett av våra viktigaste kriterier), men om man har husdjur ska de anmälas före ankomst.
Tre samtal till interhome innan frågorna löstes.
Er lige kommet hjem fra ferie på Mallorca, med en rigtig dårlig oplevelse med Interhome. Vi er en familie på 6 voksne, som havde lejet et hus med egen pool et stykke inde på øen. Da vi kommer til huset torsdag eftermiddag, viser det sig at poolen, som er helt afgørende for at blive kølet lidt ned i løbet af dagen, ikke havde være rengjort i meget langt tid. Vi kunne ikke se bunden i poolen, og der var tydelige alger op af siderne og på poolens trappe. Vi kontaktede straks Interhome for at oplyse dem om dette, og bad om at poolen hurtigst mulig blev renset. Interhome sendte udlejer ud, som blot påstod at poolens tilstand skyldes "Sahararegn". Udlejer havde tydeligvis hverken vilje eller evne til at gøre poolen ren. Vi var løbende i dialog med Interhome om denne udfordring, og flere gange skrev de blot til os at udlejer var i gang med at rengøre poolen - det kunne vi jo tydeligvis se ikke var korrekt. I løbet af fredag anmodede vi Interhome om at finde et andet hus til os, uden at de tog denne anmodning alvorligt. Vi fandt derfor selv, udenom Interhome, et andet hus fredag aften, og flyttede væk fra huset, som vi havde lejet via Interhome.
Vi oplyste Interhome om dette fredag aften, og anmodede dem om fuld refusion af lejen - 9 dages refusion.
Vi hører herefter først fra Interhome mandag formiddag, hvor de oplyser at poolen nu var rengjort lørdag morgen, og at vi kun kunne få refusion for torsdag og fredag.
Da vi ikke havde tillid til at dette var korrekt, kørte vi igen op til huset, for at se om poolen nu var rengjort, så den kunne bruges. Her viser det sig, at der stadig intet er gjort for at rengøre poolen!
Dette skriver vi igen til Interhome, nu med anmodning om dækning af 2 dages ødelagt ferie, en masse ekstra kørsel, og fuld refusion for leje af huset - med oplysning om at vi ønsker at mødes med en repræsentant fra Interhome´s kontor i Alcudia, tirsdag formiddag så de ved selvsyn kan se poolens standard.
Tirsdag eftermiddag - 5 dage efter vores feriestart får vi oplyst at Interhome nu vil acceptere fuld refusion af lejen mod at vi skriftligt vil frafalde kravet om kompensation for 2-3 dages ødelagt ferie, ellers måtte vi køre en sag, der ifølge Interhome, kunne vare op til 6-8 uger og hvor de ikke ville love kompensation.
Det accepterede vi, for at sikre at vi ville få lejen refunderet, men vi er ikke tilfreds med Interhomes håndtering af denne sag.
De burde i løbet af fredag have hjulpet os med at finde et andet hus, og hurtig sikret at vi kunne få refunderet lejen for huset med pool, som ikke kunne benyttes. I stedet var det tydeligt, at de troede mere på udlejer end på os.
Vi føler derfor at vi mistede 2-3 dage af vores ferie med en masse frustration til følge, og at vi selv måtte tage initiativ til at finde et andet hus - udenom og uden hjælp fra Interhome.
Så fremover vil vi ikke turde leje feriebolig via Interhome, og vil fraråde andre at gøre det.

Respuesta de Interhome
Vi har inte sett vårt boende än eftersom det är några månader kvar till att vi ska resa men själva bokningen var väldigt enkel, vi fick mycket information, det var mycket som redan ingick som försäkringar, städning m.m vilket gjorde oss trygga. Vi var även i kontakt med kontoret och blev väldigt bra omhändertagen.

Respuesta de Interhome
Bra bemötande och hjälpsamhet när man kommer fram. Snabb respons på mail. Det som drar ner lite är att det är svårt att få kontakt via telefon.

Respuesta de Interhome
Trevlig kundtjänst och snabb återkoppling. lite svårt med rabattkoder, det verkar att bokningssida är inte anpassad för alla typ rabattkoder

Respuesta de Interhome
Det fanns heller ingen svensktalande support vilket kan vara krångligt. Sidan var däremot lätt att förstå förutom om en text med extradebitering som verkade ytters oklar. Det är bara att hoppas att det inte gäller min bokning😃

Respuesta de Interhome
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.