Bokningsförfarandet är bra. Har hyrt av er många ggr de senaste åren. Ni borde däremot garantera en lägstanivå på utrustning i boendena. Ex att det finns köksknivar, vinöppnare, vinglas ev brödrost.... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har inte sett vårt boende än eftersom det är några månader kvar till att vi ska resa men själva bokningen var väldigt enkel, vi fick mycket information, det var mycket som redan ingick som försäkri... Ver más
La empresa ha respondido
Lite stökigt med bokningen då det inte gick att genomföra betalningen fast allt var korrekt. Det fanns heller ingen svensktalande support vilket kan vara krångligt. Sidan var däremot lätt att förstå... Ver más
La empresa ha respondido
Det gick smidigt att boka och betala. Jag fick bokningsbekräftelse på DERAS hemsida men inget mail med bokinongainformationen. Det har gått två dagar sedan bokningen och jag har ännu inte fått något m... Ver más
La empresa ha respondido
Med vårt breda utbud av semesterhem finns det alltid något som passar just dina önskemål för semestern. Det perfekta sättet att njuta av en oförglömlig semester med massor av avkoppling, rymlighet och privatliv.
Escrito por la empresa

Schweizisk kvalitet över hela Europa
Grev Turegatan 77, 114 38, Stockholm, Suecia
Enkelt att söka och tydlig beskrivning av objektet samt vad som ingår respektive tillkommer, varför jag varmt kan rekommendera att boka via Interhome framöver

Respuesta de Interhome
Suverän support och imponerande urval semsterboenden.
Vi har bokat boende i Italien med Interhome tre gånger och är mycket nöjda.
Smidig bokning och mycket bra support via telefon/mail vi behov.

Respuesta de Interhome
Väldigt bra hemsida, lätt att hitta. Vi hyrde av Interhome förra året i Calpe, supertrevliga på kontoret och väldigt hjälpsamma. Hoppas på samma upplevelse i Malaga nu till sommaren. Väldigt bra att slutstäd ingår i dom flesta boenden.

Respuesta de Interhome
Smidigt och bra att boka. Snabb bekräftelse av alla uppgifter. Trevlig personal.

Respuesta de Interhome
Inte åkt ännu, men hittills positiv till bemötande och hantering. Lätt att överblicka bokningsuppgifter.

Respuesta de Interhome
Har anlitat dom flera ggr dom har alltid gjort sitt bästa jag har varit jätte nöjd

Respuesta de Interhome
Mitt bestående intryck är hur tydligt informationen om huset presenterades, via sökmotorn HomeToGo, samt hur bra kvinnan i kundtjänst svarade på de följdfrågor jag hade kring bokningsregler samt husets exakta position.

Respuesta de Interhome
Kan varmt rekommendera Interhome, trevlig, positiv,hjälpsam och kundvänlig personal som uppfattas alltid har kundens bästa som målsättning.

Respuesta de Interhome
Det har fungerat utan några problem alls.

Respuesta de Interhome
Ostädat och smutsig lägenhet med kackerlackor och myror, könshår i sängarna. De lägger ut gift fast vi har små barn som kryper på golvet och riskerar att äta giftet. Nyckelförvaltaren svarar ej i telefon när vi försöker klaga. Det fanns ingen annan interhome lägenhet att byta till. Vi blev tvungna att ta in på hotell. Går ej att reklamera interhome vill inte betala tillbaka fast vi bara kunde bo 2 av 8 betalda nätter. Ärendet är nu hos ARN.

Respuesta de Interhome
Verkar rakt igenom seriöst, hjälpsamma ich snabba med återkopplin
Tredje gången gillt som vi bokar via Interhome. Snabb och bra service och smidigt på alla vis.
Vi är resvana och har provat många olika sätt att bo utomlands. Utan att ha facit hur vi upplevt resmålet/boendet än så kan vi ändå tycka en massa saker.
Bra presentation på hemsidan som ser bra ut, lätt att boka online och serviceviljan när personlig telefonkontakt togs, kändes väldigt bra. Blir utfallet lika bra som vi vill tro är risken stor att vi kommer att testa detta igen.
Peter J Borg
Fick de svar jag behövde inom rimlig tid (via mail). De tog kontakt med folk på plats för att kolla upp speciella detaljer, bra service
Något rörig hemsidan men enkel att förstå. Snabb återkoppling och bekräftelse. Bra kundmottagning via telefon.
Allt har fungerat utan bekymmer , och det har varit snabba svar .
Más información sobre otros tipos de reseñas.