Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke de hurtigste til at sende ens ordre. Måtte rykke dem og så kom der endelig tracking nr. Fik bestilte forkert str i cykelsko og fik lavet ny ordre på korrekt størrelse men fik efter nogle dage... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte to dæk mandag, som stod angivet som værende på lager. Alligevel bliver ordren først afsendt i dag fredag. Det betyder, at jeg ikke når at få mine sommerdæk monteret til weekenden, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv oplevelse hele vejen rundt! Bestilte et par Oakley briller, nemt og hurtigt via hjemmesiden. Efter køb blev jeg gjort opmærksom på at varen var i restordre, så jeg ringede til den meget hjælp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gik bare let med at finde bedst i test cykellygter til min datter, let at finde produktet, god saglig ærlig beskrivelse, god pris, let at bestille, hurtig levering. Elsker at købe cykellygter fr... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 3% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De sender ikke varene.

Jeg bestilte en vare hos jensencykler.com og havde egentlig en god forventning. Det viste sig desværre at være en lang ventetid uden nogen form for respons. Jeg har nu ventet i to uger og har hverken modtaget varen eller hørt fra dem.

Det mest frustrerende er stilheden. Telefonen bliver ikke taget, og mails bliver heller ikke besvaret. Det føles som om webshoppen ikke helt kan følge med, og at den måske fungerer som et ekstra lag oven på en fysisk butik, der allerede har travlt.

Jeg forventer ikke længere, at min ordre bliver sendt. Det eneste positive er, at jeg ikke har betalt noget for en vare, der aldrig kom. Alligevel er det ærgerligt at bruge tid på at vente og håbe. Hver dag tænkte jeg lidt for sjov om det mon var i dag, de endelig fik sendt pakken. Det blev det så ikke.

Jeg håber, de får styr på kommunikationen, for det ville løse meget af den usikkerhed, kunderne sidder med

18 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reklamere med falske lave priser og vil ikke stå ved det

De reklamerede men en billig cykel på hjemmesiden i oversigten, men når man klikkede ind på den for at købe var prisen en helt anden, på trods af at den kun fandtes i den størrelse jeg havde søgt.
På trods af at jeg havde taget skærmbilleder, nægtede de fejlen og at sælge mig cyklen til den reklamerede pris, og da jeg spurgte om ikke det var i mod den danske lovgivning holdt de op med at svare mig

30 de octubre de 2025

God oplevelse

Dejligt og let at købe og bestille . Kommer hurtigt .. 👍🏼 dejlige briller at cykle med 👍🏼

12 de noviembre de 2025

Jeg bestilte pakken søndag

Jeg bestilte pakken søndag, men den tog over en uge om at komme frem. Den blev først sendt, efter jeg ringede og spurgte, hvor den var. Jeg havde bestilt to varer, men én af dem var udsolgt – hvilket ikke fremgik af hjemmesiden. Det var først, da jeg modtog pakken, at jeg kunne se, der kun var én vare i. På følgesedlen stod der, at den anden var udsolgt.

12 de octubre de 2025

Hurtig og præcis levering

God og overskuelig hjemmeside.
Købte et sæt KNOG PLUS TWINPACK LYGTESÆT, et par super smarte og gode lygter.
Hurtig bestilling og hurtig levering, så alt i alt en absolut i orden oplevelse

14 de octubre de 2025

Lang ventetid

Bestilte et dæk til min cykel d. 30/9. Valgte bevidst Jensen Cykler fordi jeg skulle bruge dækket hurtigt og de var blandt de få webshops, som havde dækket på lager. Modtager 1/10 en mail om at dækket alligevel ikke er på lager, men det ville komme først i ugen efter og blive afsendt øjeblikketligt. Træls, men det var jo sådan det var.
8 dage senere har jeg stadig intet hørt, så sender en mail og spørger om der snart er noget nyt vedr. dækket?
Modtager intet svar, men modtager en kvittering og et forsendelseslink til dækket, som nu, pudsigt nok, tilsyneladende er kommet ind af døren og afsendt. 45 minutter efter jeg sendte dem en mail.
2 stjerner da jeg trods alt modtog dækket, men de 8-9 dages ventetid og manglende svar - og stil - fortjener kun 1 stjerne.

9 de octubre de 2025

Nemt

Nemt, enkelt og hurtig levering. Ikke en finger at sætte på noget.

29 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.