Som altid kom mine vare hurtigt, og var helt som forventet. Handler næsten altid hos Jessen Rideudstyr, mest på web, da jeg bor på Sjælland. Men når jeg er på farten og i nærheden af Kolding lægger je... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er altid glad for at handle ved Jessens Rideudstyr. Både online, i butikken eller til messer. Jeg har altid oplevet god og kompetent kundeservice, der er imødekommende og gør sit bedste for hj... Ver más
Flotte, lækre ridestøvler til en rigtig god pris og lynhurtig forsendelse. Jeg er ovenud tilfreds med mit køb hos Jessens Rideudstyr, et par nye ridestøvler 😍 Super vare og service!
Jeg ledte efter en nissehue til ridehjelm, og kom ind på Jessens Rideudstyr. Prisen var god, og selvom der stod at leveringen var 1-4 dage, modtog jeg huen dagen efter. Hurtig forsendelse. Fik ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshoppen har altid åben! Åbningstider i butikken i Kolding: Man-fredag: 10.00 - 17.30 Lørdag: 10.00 - 14.00
Información de contacto
H C Ørsteds Vej 10, 6000, Kolding, Dinamarca
- mail@ibjessenaps.dk
- www.jessens-rideudstyr.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
meget hurtig service ingen problemer
Rigtig fin behandling af kundeservice
Rigtig fin behandling af kundeservice, da jeg skulle have ombyttet et par støvler.
Vil bestemt handle her igen.
God og hurtig service
God og hurtig service. Virkelig venlig kontakt da jeg ringede til butikken for hjælp.
Hurtig levering og god service
Let at bestille og hurtig levering 👍
Altid en virkelig god service og …
Altid en virkelig god service og hurtig levering
Kan varmt anbefales
Lynhurtig levering og gode varer
Super service og meget kvik ekspedition…
Super service og meget kvik ekspedition
Fine varer.
God vejledning til køb af udstyr,
Mega hurtig leveret
Mega hurtig leveret, og da varer skulle retur fordi det ikke passet, var penge også hurtig tilbage
Hurtig levering.
Gode produkter til en god pris, pakket og afsendt samme dag som bestilt, helt super.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.