Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️
Consulta las opiniones de los clientes
Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.
Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 17% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I had manicure done in Friheden
I had manicure done in Friheden, the lady cut in so deep, was bleeding a lot. It got infected the same day. Week after my finger was still very swollen, only 3 weeks after started to heal.
I am wondering on hygiene standard and cleaning of instruments. Not recommend!
KING NAILS
KING NAILS, Amager Centeret
Super flotte negle og professionelt arbejde.
Kings nails på i Amagercenteret kan…
Kings nails på i Amagercenteret kan ikke finde ud af at lave negle.
De efterlade akryl på ens fingre og kan ikke finde ud af at lave babybommers.
Når man så gør dem opmærksom på at man ikke er helt tilfreds og at det ikke er en babyboomer, nægter de at gøre noget ved det.
Holder mig til dem på Fisketorvet fremover
Super professionel og lækker…
Super professionel og lækker behandling, der var rent og pænt
Super service fik meget flotte negle
Super service fik meget flotte negle. Kan anbefales
Altid god service og flotte negle…
Altid god service og flotte negle bagefter
Altid super flotte og holder længe
Altid super flotte og holder længe! Sødt personale, samt hurtige og imødekommende. Butik Amagercenteret🌸
King Nails Frederiksberg
King Nails Frederiksberg! Cheryl er altid min faste behandler, hun møder mig altid med et smil og spændt på hvilket design jeg nu vælger (jeg er typen som kommer med mange ideer og billeder 😅). Hun er super dygtig til designs og er ikke bange for at prøve noget nyt 💪🏽 jeg er altid super tilfreds med hendes service hun tager sig altid sin tid og ikke kaster nogen ud af døren selvom klokken bliver lidt over og næste kunde venter, derfor kan der godt opstå lidt længere vente tid nogen gange men det har jeg ikke noget imod når jeg ved det er hende som skal lave mine negle.💅🏽
Dårlig oplevelse hos ny medarbejder i Amager Centret
Jeg har været fast og tilfreds kunde hos King Nails i Amager Centret det sidste år. Jeg kommer hver tredje til fjerde uge og får lagt gel lak. Desværre har jeg i dag haft en virkelig ubehagelig oplevelse i forbindelse med mit besøg og er rystet over, hvordan en kvindelig medarbejder behandlede mig. Det virkede til, at hun ikke gad være på arbejde, og hun fik mig til at føle mig i vejen og meget lidt velkommen. Hun virkede irriteret på mig, men jeg havde virkelig ikke gjort andet end at sætte mig på den anviste plads. Hun trak i mine hænder og fingre, gjorde sig ikke umage, sukkede dybt, sagde jeg skulle slappe af i mine hænder (hvilket var meget svært fordi hun hev mine fingre rundt), himlede med øjnene og havde en skrap tone overfor mig. Hun forsøgte at undgå at klippe mine neglebånd, hvilket jeg meget venligt og forsigtigt måtte påminde hende. Det blev hun sur over og sukkede dybt. Derefter begyndte hun at tale meget højt til de andre medarbejdere på hendes modersmål hen over hovedet på alle kunderne. Da hun var færdig med den sidste del, påførte hun lidt creme på mine hænder, som hun ikke gad at smøre ind. Derefter forlod hun pladsen og sagde intet til mig. Jeg betalte til en mandlig medarbejder, som har været der længe og som altid har været utrolig sød. Jeg er påvirket efter den ubehagelige oplevelse. Hvad der skulle have været en afslappende stund blev til det stik modsatte.
Fantastisk
Dygtige, søde og altid smilende.
Ville gerne have både manicure og pedicure men tiden var knap.. det ordener de ved at arbejde 2 sammen om at få løst.
Er kommet her siden de åbnede
Forfærdelige negle
Neglene er ujævne, chunky omkring neglebånd. Nedenunder er kanterne ujævne måtte selv file det da jeg kom hjem.
Det står det tager 1 time, jeg var der lige knap 2 timer.
Havde bestilt hos en dame, korrekt nok var det hende der lavede neglene i de første 20min hvoraf hun gik en gang fordi hun skulle lave fodbad klar, derefter var det en mand der lavede resten han gik også på et tidspunkt fordi han skulle lave fodbad til en anden kunde.
Tipperne de har brugt er for små, og derved har de ikke lavet neglene korrekt, de spurgte ikke om jeh ville have tipper eller skabelon, gele eller akryl hvilket de skriver er muligheder.
Desuden den eneste hygiejne der er tilstede er at behandlerne brugte masker og nogen af dem bruger handsker. ALLE file, buffere, pensler, håndklæder osv er brugt på andre kunder også mens man sidder der tager de andre behandlere tingene og bruger på deres kunder.
Har ALDRIG set så nedslidt file og buffere før, det lignede en hund havde haft fat i den buffer der blev brugt på mig.
Bad om et design fik halvdelen af designet på trods af han sad med billedet og kiggede.
Gad ikke sige noget for følte mig på ingen måder hørt i butikken, så ville egentlig bare gerne blive færdig.
Disse behandlerne tvivler jeg meget på er uddannet hos cnd som der ellers bliver skrevet på dereshjemmeside! Ikke uddannede laver pænere negle og har bedre hygiejne.
Kvalitet og pris hænger IKKE sammen her.
King Nails Ros Torv Roskilde
King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god oplevelse, og gjorder det helt klart bedre end mange andre steder jeg har været! Fik lavet en pedicure, hvor jeg både fik massage, ordnet fødder og lavet negle. Virkelig godt resultat!
Jeg er meget tilfreds med king Nails…
Jeg er meget tilfreds med king Nails Amagercentret. De er dygtige til at forvandle mine slidte håndværker hænder. Jeg er overrasket over at det heller ikke er dyrere at få så fine negle. Jeg er kommet der flere gange og servicen holder hver gang.
Roskilde ny mega flot ny butik 👌🏻
God service, flot arbejde og altid glade medarbejder 🙂
Fin modtagelse
Fin modtagelse, fin pris og rigtig flot arbejde. Meget tilfreds
Værste behandling nogensinde
Jeg skulle bare have mine negle af, og jeg fik SÅ aggressiv behandling, mine negle gjorde ondt flere timer efter og er fortsat ødelagte og meget tynde. Derudover taler de henover hovedet på kunderne, betjener andre kunder mens man sidder og venter, overholder ikke bookingtider - jeg sad 30 minutter og ventede. Jeg var så chokeret efter mit besøg og jeg kan vitterligt ikke anbefale noget sted mindre. Jeg har fået lavet negle mange år, mange steder og jeg har aldrig oplevet værre service og behandling! Brug jeres penge et andet sted! (King nails Frb centeret)
Anbefaler King Nails i Farum Midtpunkt
Jeg får månedligt lavet negle hos King Nails i Farum Midtpunkt, og mine negle er altid perfekte og holder længe. Det er er også et stort udvalg af farver og chrome. Jeg anbefaler gerne Katrina; hun er super hyggelig at snakke med og får altid mine efterspørgsler til at fungere :)
Anna var meget sød og smilende og mine…
Anna var meget sød og smilende og mine fødderne blev rigtig fine
Altid en fornøjelse og god service hos…
Altid en fornøjelse og god service hos Kings nails Vanløse
La experiencia Trustpilot