Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Ver más
Relativt nöjd, dock mindre nöjd med att få påminnelser för faktura som redan är avklarad. Måste klicka i att den är hanterad. Och ett annat minus är att det bara fungerar med mobilt BankID för inlo... Ver más
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Ver más
Hej! Hade jag kunnat hade er medarbetare fått 0 stjärnor. Aldrig mött en anställd med så dålig ”hörsel”. Jag kunde inte logga in med min bankid och jag försöker förklara tydligt vad felet är men ho... Ver más
Escrito por la empresa
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Suecia
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Betalning direkt via Kivra/ Tink…
Betalning direkt via Kivra/ Tink fungerar sällan. Allt för ofta problem med tekniken och finns därmed en risk att man missar betalningar.
Riktigt uselt och borde fungera bättre 2024.
Exakt samma problem två dagar i rad. Trodde ändå det skulle vara smidigt men f*n heller.
Gör om och gör rätt
Jättebra
Jag är jättenöjd med allt, supporten, handläggningstiden, hjälpsamma och setviceminded. Fick bra hjälp med mitt ärende när det sedan löste sig.
Meningslös tjänst
Borde räcka med att logga in med Bankid, jag vill inte verifiera min mail eller lämna ut mitt telefonnummer till vem som helst - för att bara kunna få se min faktura. Värdelös tjänst som fyller exakt inget syfte alls.
Vi tycker det är en smidig tjänst och…
Vi tycker det är en smidig tjänst och att man slipper få papperspost. Dock kan det vara lite invecklat för oss äldre när dom gjort uppdateringar av mobilappen.
Tyvärr kan man inte skriva utan att…
Tyvärr kan man inte skriva utan att tvingas till en oönskad stjärna till Parkman!
Bottennapp och "varning" för Vällingby C och Parkman:s nya 1 tim korttidsparkeringssystem med kamera och höga faktureringsavgift på 49:- + 20:- park. för 63 min när vi handlade på Willys Clas o och Lidl!
Tyvärr saknar vi info om kostnader för ny korttidsparkering utomhus på Vällingby C infosida!
"Vi värnar om din integritet"...
"Vi värnar om din integritet" står det att läsa på hemsidan, men läser man igenom era villkor och då speciellt gällande dataskydd så ser man att så inte är fallet då mina uppgifter delas hej vilt med en massa olika aktörer, företag och tjänster. Speciellt intressant blir det när man läser från punk 4.2 och nedåt.
Har därför avslutat mitt konto hos er och kommer aldrig tillbaka som kund igen.
Hade gett 0 i betyg om jag kunnat.
Dom blandar sig i allt man får till och…
Dom blandar sig i allt man får till och med kvitto ifrån fysisk butik.
Betalade en faktura till LF igår lika…
Betalade en faktura till LF igår lika förbannat kommer det en betalnings anmodan dagen efter
Vad är det för maffia fasoner med Kivra…
Vad är det för maffia fasoner med Kivra ? Hur har plötsligt utan mitt medgivande en massa fakturor börjat skickas via denna tjänst, vilket jag inte har önskat alls dessutom. Wallenbergs stiftelsen verkar ha långa vidstreckta armar som tom nu begär att staten bidrar ÄNNU MER pengar till dem för Kivra ! Se upp med dessa bluff och båg finansbolag. Lägg ner den här skiten omedelbart.
Sämsta skiten
Sämsta skiten - fattar inte ens att skiten får finnas. Står att fakturan e brtald i kivra men ingen betalning har gått igenom vilket leder till ny faktura med påminnelseavgift.
Ingen bra app
Otroligt svårt att navigera sig, betala fakturor. Riktig usel app. Man har inte allting tyvärr på Kivra endast fakturor från myndigheter. Tar tid att betala också, ta bort Tink så kanske det blir lite enklare att betala och appen är Inte användarvänlig. Svår att förstå. Man förstår inte när det ska ”dras pengar” eller när ”det betalas”. Allting är usel
VARNING FÖR KIVRA FÖRETAG!!!
VARNING FÖR KIVRA FÖRETAG!!!
Fruktansvärt oseriös "tjänst" som precis gett företaget en anmärkning hos Kronofogden. Jag har Kivra privat och på företaget. När jag får post privat kommer både mail och påminnelse om jag inte öppnat appen. Till företaget synd ingen markering i appen eller får mail. Så istället för fakturan på 56 kr för ett släp hamnade det till slut på 850 kr och slutnotan avsevärt högre med tanke på anmärkningen hos Kronofogden! Sen ä det konstigt att inte Transportstyrelsen skickar påminnelser med snigelpost men den hamnade även den hos Kivra
2024 och fortfarande helt värdelöst som…
2024 och fortfarande helt värdelöst som betalningstjänst jämfört med ALLA övriga på marknaden.
Fungerar i stort sett bra
Fungerar i stort sett bra. Men Kivra får inte ta mina räkningar. Har tillräckligt med banker. Meddelande nattetid är irriterande.
Fungerar som tänkt.
Lita aldrig på Kivra!!
Lita aldrig på Kivra!!! Har aldrig hamnat hos Kronofogden förut….men TACK kivra. Fick ingen notis, sms eller Mail trots att kivrakontot var inställt så. En simpel liten räkning på 300 kronor blev över 1000 kr. Nej jag tror t o m posten är pålitligare!!!!
Varning tar över räkning utan att informera
Ger felaktig information om hur och när konto skapats samt tar över räkningar utan ditt medgivande. Du kan missa en räkning om du använder Kivra.
Kivra har fungerat bra men på sistone…
Kivra har fungerat bra men på sistone har den blivit dålig. Allt från tekniska problem, som att logga in, till att vissa brev inte kommer fram.
Felaviseringar
Jag fick över 10 nya aviseringar om nya brev i min Kivra från olika myndigheter samma morgon men kunde inte logga in p g a tekniska problem (som Kivra har hela tiden verkar det som).
När jag väl kom in fanns inga nya brev och när jag försökte få svar från kundtjänst så var det noll koll. Känns oseriöst!
Själv är jag rätt så nöjd men appen
Själv är jag rätt så nöjd med appen, men min 19 årig dotter har laddat ner appen i mitten av juli, eftersom hon inväntar ett mycket viktigt brev från försäkringskassan, men även att Försäkringskassan bekräftar att de har skickat ut det 2 gånger, har hon inget i inkorgen! Vad kan hon göra!
Más información sobre otros tipos de reseñas.