Funktionen att maila ut information vid påminnelser fungerar inte. Jag själv och flera vänner som bl a har företag har drabbats hårt när ärenden i form av P-böter hamnar hos kronofogden. Livsfarligt a... Ver más
Relativt nöjd, dock mindre nöjd med att få påminnelser för faktura som redan är avklarad. Måste klicka i att den är hanterad. Och ett annat minus är att det bara fungerar med mobilt BankID för inlo... Ver más
Dåligt! Förstår inte varför man ska ha det! Det är svåröverskådligt. Hade det bara gällt myndighetspost så hade jag kanske stått ut med det men nu lägger företag som ska fakturera mig, in fakturan på... Ver más
Hej! Hade jag kunnat hade er medarbetare fått 0 stjärnor. Aldrig mött en anställd med så dålig ”hörsel”. Jag kunde inte logga in med min bankid och jag försöker förklara tydligt vad felet är men ho... Ver más
Escrito por la empresa
Mer än hälften av alla svenskar använder Kivra för att samla brev, fakturor och kvitton digitalt.
Klara Norra kyrkogata 33, 111 22, Stockholm, Suecia
- 0770-457 000
- support@kivra.com
- www.kivra.com
No ha contestado las opiniones negativas
Kivra funkade riktigt bra innan men…
Nu när man kommit på hus man lägger in flera fakturor samtidigt funkar det klart bättre, men då kan man inte välja sitt egna datum de ska betalas
Kviras betalningslösning till bank…
Kviras betalningslösning till bank urusel och fungerar inte
Varför syns inte längre mina…
Varför syns inte längre mina betalningar i förväg hos banken? Syns bara samma dag de betalas.
Här försöker man använda bankapp för att planera vardagsekonomin. Numera helt omöjligt att planera frammåt ☹️.
Totalt värdelös
Totalt värdelös, otrevlig support som hävdar att min enhet är för gammal och vägrar bidra till lösning.
E-mail finns redan, era snillen
”Din digitala brevlåda!” Det kallas ett e-mail. Finns ingen anledning att skaffa detta om du inte vill gå igenom ännu fler inloggningar för att behöva se samma mejl.
Långt, långt under förväntan
Är detta ett examensarbete från gymnasiet? Så minimalt anpassad efter kundens behov, bara till Kivra.
Vad är Tink?
Tio gånger behövde jag identifiera mig med bankid för att betala fyra räkningar. Och för varje räkning tog det minst lika lång tiden som det hade tagit att betala tio räkningar via banken. Detta är verkligen helt galet.
Snyggt, förförande, ser ut som om det vore en kanontjänst, men faktiskt helt värdelös.
Jo, jag kan läsa min kvitton från Ica. Hurra!
Hamnade i kronofogden
Hamnade i kronofogden . 10 år utan kivra - inga problem . 1-a år med kivra - hamnade i kronofogden . 2 år -2 gånger i kronofogden. Så om du tycker kivra hjälper dig på nåt sätt - den kommer skapa bara problem åt dig . Sämsta vad jag har gjort i mitt liv det var koppla kivra då nu jag kan ingenting och företaget inte kan utvecklas jag kan inte låna bil jag kan inte få kontrakt jag är körd . Det var jätte misstag att tänka att kivra kan hjälpa mig . Även där det var problem med adressen och posten så på 10 år hade jag inge anmärkningar . Med kivra - direkt .
Rent skräp
Rent skräp. Funkar ofta inte att genomföra betalningar då sidan aldrig laddar färdigt, och betydligt mer omständigt än bankbetalning, Klarna etc osv.
Byebye Kivra, sämsta betalningsstjänsten i existens. Lämnar skiten nu.
Skamlig affärsmodell
Skamlig affärsmodell. När man signar upp så tar de över all ens post, kvitton rubbet mm. Vill man bara ha ett företags post (tex lönespec från sin arbetsgivare) måste man manuellt avanmäla sig från varje företag. En för en av de 49147 st som kan tänka sig skicka post till en. Konkurrensverket har nog ett och annat att säga om Kivras opt-out-modell...
Ren skam att vissa arbetsgivare som SEB mfl tvingar sina anställda att ställa om sin privata post för att man ska få sin lönespecifikation.
Jag får uppgiften att redan betalade…
Jag får uppgiften att redan betalade fakturor är obehandlade. Pappersfakturor tycks också ha upphört att komma utan någon som helst info om det.
Jag har överhuvudtaget heller inte valt att mina fakturor skall förmedlas av Kivra.
Fails every month during pay week!
Every month when payments need to be made, app completely fails and becomes unusable.
Technically flawed on many levels
Technically flawed on many levels.
Authentication during payment with BankID frequently fails.
From a usability perspective it is a poorly designed service. (requiring a QR code authentication for main login and for each individual payment process)
It actually used to be OK before Tink.
Edit July 2024.
Not a month goes by where this payment service is not broken. Once again I have had to pay everything manually via my bank webservice. Seriously What actually is the point?
The only digital company that refused…
The only digital company that refused the request for marginalised individuals who don’t have mobile bank IDs, like typical Swedish mentality, sticks to what we know; your ideas or contributions are zero. I once advised them to use alternative login methods like SMS codes or even Freija ID, but they refused, despite the fact that the fact that a lot of us have been sent to Kronofogen for not getting out letters just because it was hooked on Kivra. Sweden remains a monopolistic country when it comes to business.
Ojämn kvalitet
Ojämn kvalitet, denna månad gick det inte att betala med Kivras banktjänst, vilket skräp. Det är inte första gången detta krånglar.
Gör som bankerna, använd driftsäkra system förihelvete.
Får betala faktureringsavgift på Kivra 🥵
När det gäller räkningar så är det bättre med e faktura för då slipper du faktureringsavgift
På räkningar som kommer till Kivra så får man betala faktureringsavgift
Min mobiltelefon är sönder så jag har…
Min mobiltelefon är sönder så jag har inget bank id hur kommer jag nu åt mina fakturor som skickas till er? Kan man säga upp sitt konto på Kivra, vill inte ha det.
Inte bättre den här månaden heller
Inte bättre den här månaden heller, Tink och Kivra borde belgäggas med näringsförbud. Fakturor betalas sällan i tid om alls, information inkommer inte alltid till banken. Allt i appen är så fruktansvärt segt att det skulle gå snabbare att rista fakturorna i granit och skicka dem medelst åsna till banken som ska utföra betalningen. Helt otroligt värdelöst.
Hatar att bli påtvingad faktura via…
Hatar att bli påtvingad faktura via Kivra bara för att man tar mot myndighetspost från myndigheten. Jag vill ha mina fakturor samlade med e-faktura hos min bank men nu kommer dom via förbannade Kivra.
Jag verkligen hatar Kivra
Jag verkligen hatar Kivra. Nu kommer det en massa skitreklam i den med. Jag kommer aktivt påverka företaget så de ska välja något annat än Kivra eftersom detta är grundanledningen till att jag blev tvungen att skaffa skiten. Utan att jag godkänta andra att skicka så har de börjat göra det för de ser jag hade Kivra.
Funkar som förväntat
Funkar som förväntat, skönt att slippa pappershantering. Hade önskat att jag kunnat godkänna flera betalningar med en enda signering, annars inga problem. Har använt tjänsten i många år och det har alltid funkat att betala på förfallodatum för mig. Alla ettor här? Lite som att lyssna på "Ring P1"... ;-)
Más información sobre otros tipos de reseñas.