Kjær & Sommerfeldt Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kort tid fra bestilling og til levering - og dejligt at man kan få de bestilte varer leveret til døren (næsten i alt fald)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjær & Sommerfeldt levere helt fagligt objektivt vine med kvalitet til prisen. Hvis du har forstand paa vin generelt bliver du aldrig skuffet. Der er mange andre konkurrende firmaer, hvor jeg bliv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var godt tilfreds med udvalget af vine og det var nemt at bestille vinene - 3 forskellige. Leverancen af vinene gik fuldstændig problemfrit og blev leveret som lovet. Da vi smagte vinene blev v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var til vinsmagning i Århus, til en Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet smagning. Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også ut... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Kjær & Sommerfeldt blev grundlagt helt tilbage i 1875 og er, udover at være Kongelig Hofleverandør, Københavns ældste vinhandel. I dag finder du vores butikker i både København og Aarhus, men du kan selvfølgelig også købe vin online og få leveret den direkte til din hoveddør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

367 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg bestilte 2 vine, som jeg desværre ikke synes levede op til mine forventninger, og ønskede derfor at returnere. Det gik virkelig nemt med en hjemmeafhenting til billige penge dagen efter.

21 de abril de 2026

Kære Anne
Tusind tak for din feedback. Det glæder os, at du oplevede hurtig levering og en nem returnering – også selvom vinene desværre ikke levede op til dine forventninger. Vi håber at kunne byde dig på en bedre smagsoplevelse en anden gang.

Flot leveringstid

Flot leveringstid! God vin🍸🍸

20 de abril de 2026

Kære K-A
Tusind tak for din tilbagemelding – dejligt at høre, at både leveringstiden og vinen levede op til forventningerne. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig online handel

Nem og overskuelig online handel, hurtig levering og vin leveret med stor omhu.
Kan klart anbefales….et stort udvalg af virkelig lækre vine! 🥰

17 de abril de 2026

Kære Henri,
Takker rigtig mange gange for din fine og rosende anmeldelse.
Glæder os utroligt meget, at høre om din oplevelse med køb af vin på vores webshop samt den hurtige og præcise levering.
Ligeledes at du finder vores udvalg af vine for lækkert.

Bedste service og konge Rosé vin

Bedste service og konge Rosé vin
Hurtig ordrebekræftelse og hurtig levering.
Gør det gerne igen ☀️

17 de abril de 2026

Kære Kim
Tusind tak for de pæne ord 😊
Dejligt at høre, at både service og roséen levede op til forventningerne.
Vi glæder os til at handle med dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtigt levering fra bestilling…

Super hurtigt levering fra bestilling til modtagelse gik der kun 1 dag! Helt vildt service niveau:) Prisen på vinene samt levering var også helt fair og så kunne nyde et koldt glas rosé i weekenden. Var prikken over i-et:)

15 de abril de 2026

Kære Cecilie

Tusind tak for din dejlige feedback 😊 Det er skønt at høre, at både levering, pris og vin levede op til forventningerne – og at roséen kunne nydes i weekenden. Vi håber at se dig igen .

god service

god service - og produktet levede op til det lovede ;)

21 de abril de 2026

Kære Kirsten,
Takker mange gange for de rosende ord.
Dejligt at høre om din tilfredshed med dit køb af vine, den gode service samt at vinen levede op til dig forventning.

Perfekt service

Bestilte en hvidvin jeg ikke kunne finde andre steder og under 24 timer senere var det leveret.

Perfekt service.

20 de abril de 2026

Respuesta de Kjær & Sommerfeldt

takker meget for den fine og positive anmeldelse.
Glæder os meget, at høre om din oplevelse i forbindelse med fundet af din vin, samt den hurtige og tilfredse levering.
Kjær & Sommerfeldt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjær & Sommerfeldt gør det igen og…

Kjær & Sommerfeldt gør det igen og igen! Gode tilbud, nem bestilling og super hurtig levering - altid en stor fornøjelse.

13 de abril de 2026

Kære Pia
Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os meget, at du igen har haft en god oplevelse med både tilbud, bestilling og levering. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dejlige vine

Dejlige vine
Superhurtig levering

16 de abril de 2026

Kære Trine
Tusind tak for den fine tilbagemelding om dejlige vine og hurtig levering - det er meget værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos "Kjær &…

Jeg har handlet hos "Kjær & Sommerfeldt" et par gange og fået leveret meget hurtig på min adresse, af et meget flink bud fra Danske fragtmænd. Vinenes kvalitet kan jeg først udtale mig om når de er drikkemodene. Skulle der være fejl på dem er det ikke "K & S Skyld da jeg selv har valgt der blandt deres udvalg store vine, hvoraf mange er på tilbud.

8 de abril de 2026

Kære John
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele dine erfaringer.
Det glæder os, at du har oplevet hurtig levering og god service fra Danske Fragtmænd.
Vi håber, vinene lever op til forventningerne, når de bliver drikkemodne – og skulle der mod forventning opstå problemer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon pris og hurtig levering

Kanon pris og hurtig levering. Dejlige vine som vi fik på et godt tilbud. Pakket godt og sikkert

9 de abril de 2026

Kære Niels
Tak for din fine tilbagemelding 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med både pris, levering og vinene. Du er altid velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vinsmagning med Lukas. (Meursault vs Chassagne Montrachet vs Puligny Montrachet) 🌟🌟🌟🌟🌟

Hvor Lukas stod for smagningen, og sikke en god oplevelse! Meget professionel!! Men også utrolig underholdende! Lukas var sjovt men samtidig meget dygtig og seriøs. Og nøj nogle lækre vine de havde fundet frem til os. Og fedt de laver nogle gode tilbud på de vine man har smagt også selv om det ikke var billige vine vi smagte. Kan HELT KLART anbefale!
🌟🌟🌟🌟🌟

6 de marzo de 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟
Det glæder os virkelig, at I havde en så god oplevelse med vinsmagningen i Aarhus – og at både vine, formidling og stemning levede op til forventningerne.
Vi giver rosen videre til Lukas. Tak for anbefalingen, og på gensyn.

Fantastisk service

Fantastisk service, på alle områder, kunne ikke være bedre. Lige fra bestilling til levering eller afhentning
har det været en femstjernet oplevelse.

10 de abril de 2026

Kære Ingeborg
Tusind tak for de flotte ord og den femstjernede anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – det betyder meget for os.

Fin pris og service

Fin pris og service. Der er dog mulighed for optimering.
Jeg fik leveret med Burd, der gav besked om levering om aftenen på dagen, hvor bestilling blev foretaget. Jeg planlagde at være hjemme. Om aftenen skrev Burd, at min levering var forsinket, fordi de ikke havde modtaget varen til levering. Så optimering af logistik vil være dejligt.

15 de abril de 2026

Kære Gert
Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om både pris og service.
Vi beklager naturligvis den oplevelse, du har haft med leveringen. Det er ikke tilfredsstillende at få besked om levering, som efterfølgende udskydes, og det tager vi til efterretning.
Din feedback er givet videre til vores logistikpartner, så vi kan forbedre koordinering og kommunikation fremadrettet.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte vin på hjemmesiden om…

Bestilte vin på hjemmesiden om formiddagen på en helligdag. Havde vinen samme aften - det overgår langt mine forventninger.

6 de abril de 2026

Kære Fritz
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både levering og oplevelse overgik dine forventninger – også på en helligdag.
Vi håber, du får stor glæde af vinen og byder dig hjerteligt velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode vine, nem bestilling og hurtig levering

Har kun positive oplevelser med udbuddet af vine og købsprocessen.

9 de abril de 2026

Kære Lars
Tak for din positive feedback – det glæder os, at du har haft en god oplevelse både med vores vine og købsprocessen. Vi håber at se dig igen.

Dejligt sted at handle.

Jeg har købt flere gange ved Kjær og Sommerfeldt.
Det har altid svaret til vores forventninger.
Beskrivelserne af vinen gør det nemt at vælge.

13 de abril de 2026

Kære Mariann

Tak for din fine feedback 🌟
Det glæder os meget at høre, at kvaliteten og vinbeskrivelserne lever op til jeres forventninger. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.