Kjells markiser Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som jeg har svart på de 2-3 tidligere questback om samme leveranse: Profesjonelle medarbeidere, punktlig, hyggelig. MEN: Jeg blir oppgitt over at dere sender ut så mange spørreundersøkelser på samm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele prosessen har vært god. En selger kom raskt på befaring etter at vi tok kontakt. En god opplevelse der vi fikk gode råd, fikk presentert en fin løsning og fikk i etterkant raskt et konkurransedyk... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg regnet med å måtte kjøpe helt ny markise, men ble anbefalt av selger å bare bytte duk og snekke. Vesentlig billigere enn å kjøpe ny. Svært bra for meg. Veldig hyggelige både selger og montører. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når markisen endelig kom, var alt bra. Meget nøyaktig selger, som innga tillit. Har handlet med Roar før. For dårlig kommunikasjon fra HD etter at jeg fikk melding om at produktene var ferdig pro... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. también en la categoría
  3. Proveedor de puertas de garaje
  4. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

580 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nøyaktig måltaking og montering

Nøyaktig måltaking og montering. Hyggelig selger og montør.

5 de septiembre de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Tusen takk for de fine ordene! Nøyaktighet i måltaking og montering er noe vi legger stor vekt på, så dette var hyggelig å lese. Vi hilser både selger og montør! Hilsen Kjells Markiser

Zip screens

Produktet fungerer utmerket.
Bestilling, levering og montering iht. lovet tid.

30 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at zip screensene fungerer utmerket, og at hele løpet fra bestilling til montering gikk som lovet. God fornøyelse! Hilsen Kjells Markiser

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra fra A til Å

Rask respons til befaring, en del rot med levering/opphenging.

4 de septiembre de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk for ærlig tilbakemelding! Fint å høre at responsen ved befaring var rask – samtidig beklager vi rotet rundt levering og opphenging, det skal vi lære av. Ta gjerne kontakt om det fortsatt er noe som ikke er helt på plass. Hilsen Kjells Markiser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask responstid og montering…

Rask responstid og montering (leveringstid som forventet)

5 de septiembre de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk skal du ha! Godt å høre at både responstid og montering levde opp til forventningene. Hilsen Kjells Markiser

Montering av screens

Montering av screens
Monteringenav solskjermingen gikk greit og vi fikk meget god instruksjon i bruk av skjermene.Men det er for tidlig å si hvordan solskjermingen kommer til å fungere i praksis.

26 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk for fin tilbakemelding! Godt å høre at montering og opplæring fungerte bra. Vi er trygge på at screensene vil levere i praksis også – og du vet hvor du finner oss om noe skulle være uklart. Hilsen Kjells Markiser

Hyggelig selger

Hyggelig selger, alt fungerte helt topp

27 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Tusen takk for de fine ordene! Vi skal hilse selgeren – slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på. God fornøyelse med markisene! Hilsen Kjells Markiser

Respuesta de Kjells markiser

Takk for at du tok deg tid til å dele dette! Godt å høre at både gjennomføring og plan holdt mål – det er akkurat slik vi ønsker at det skal oppleves. Velkommen tilbake om du trenger oss igjen! Hilsen Kjells Markiser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget flink og hyggelig montør

Meget flink og hyggelig montør. Porten fungerer meget bra.
Så håper jeg dere kommer og fikser siste detalj om ikke alt for mange dager.

2 de septiembre de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Tusen takk for de fine ordene! Hyggelig å høre at montøren leverte og at porten fungerer som den skal. Den siste detaljen skal vi selvsagt få ordnet, vi følger opp så du får det på plass så snart som mulig.

Vennlig hilsen Kjells Markiser.

Solskjerming på soverommet

Hyggelig og løsningsorientert fyr på befaring. Selve monteringen tok under 20 minutter. Litt dyrt, men det ligger på meg som valgte modellene selv. Strålende fornøyd 👍

31 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Så hyggelig å høre! Godt at både befaringen og den lynraske monteringen svarte til forventningene. Kvalitet koster litt, men da skal det også vare – vi håper du får mange gode netter med skjermingen på soverommet. Takk for tilliten!

Vennlig hilsen Kjells Markiser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fornøyd med montasje av screen

Montørene kom presis, var raske og fagmessig veldig bra. Og ikke minst de ryddet etter seg.

2 de septiembre de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Så hyggelig å høre! Presise og dyktige montører som rydder etter seg, akkurat slik det skal være. Takk for de fine ordene, og god fornøyelse med screenene!

Vennlig hilsen Kjells Markiser

Respuesta de Kjells markiser

Så hyggelig å høre! Gode tilbud og levering til avtalt tid er akkurat slik vi ønsker å ha det. Takk for at du valgte oss!

Vennlig hilsen Kjells Markiser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALT var bra fra selger til montør

1 de septiembre de 2026

Hei Toril,
Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hele prosessen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Rask og hyggelig service

20 de agosto de 2026

Hei Monica,
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Rimelig og punktlig.

Punktlig levering og effektiv montering. Flinke montører.

30 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er godt å høre at både leveringen og monteringen gikk som ønsket. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Hyggelig selger og montør

Hyggelig selger og montør

22 de agosto de 2026

Hei Terje,

Så kjekt å høre at du er fornøyd med både selgeren og montøren. Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss, det setter vi stor pris på.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.