Kjells markiser Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som jeg har svart på de 2-3 tidligere questback om samme leveranse: Profesjonelle medarbeidere, punktlig, hyggelig. MEN: Jeg blir oppgitt over at dere sender ut så mange spørreundersøkelser på samm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele prosessen har vært god. En selger kom raskt på befaring etter at vi tok kontakt. En god opplevelse der vi fikk gode råd, fikk presentert en fin løsning og fikk i etterkant raskt et konkurransedyk... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg regnet med å måtte kjøpe helt ny markise, men ble anbefalt av selger å bare bytte duk og snekke. Vesentlig billigere enn å kjøpe ny. Svært bra for meg. Veldig hyggelige både selger og montører. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når markisen endelig kom, var alt bra. Meget nøyaktig selger, som innga tillit. Har handlet med Roar før. For dårlig kommunikasjon fra HD etter at jeg fikk melding om at produktene var ferdig pro... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. también en la categoría
  3. Proveedor de puertas de garaje
  4. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

580 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøs aktør som holder seg flytende på gammelt omdømme.

Bestilte screen, plissé og markise herfra etter befaring fra en dyktig selger. Helvetet begynte i det produktene skulle leveres.

Først var det forsinkelser fra produksjon på noen av varene, deretter var montøren innom, men monterte screen feil slik at en ikke kunne åpne vinduet. Han hadde også glemt plisségardinene og forsøk på å avtale ny dato endte med no show. Det var i det hele tatt svært vanskelig å få tak i montøren.

Når markisa kom, fikk vi beskjed om at veggen ikke ville tåle vekten fra den og at vi måtte få en snekker til å komme. Selgeren hadde derimot sagt det motsatte, at montøren kan ordne med utforing.

Etter mange lange måneder og mye frustrasjon med no show og utilgjengelig montør, kom alt til slutt på plass, men da viste det seg at vi hadde fått en helt annen farge på markisa enn bestilt.

Reklamerte for over en måned siden og har enda ikke fått noe svar annet enn at saksbehandler har bedt meg sende bilder som jeg allerede hadde lagt ved reklamasjonen.

Styr unna disse hvis du er det minste interessert i kvalitet og kundeservice.

18 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Kjells markiser

Hei, og takk for at du deler din tilbakemeldingen.

Vi beklager at du har hatt en opplevelse som dette. Vi forstår godt at en slik prosess kan oppleves frustrerende, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve oppfølgingen.
Vi har registrert saken og den er fortsatt til behandling hos oss. Vi følger opp saken videre og du vil høre fra oss.

Igjen så takker vi for at du deler dine erfaringer med oss og ønsker deg en fin dag.

Vennlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Servicen både på måling og bestilling

Servicen både på måling og bestilling, det gjelder også på monteringen. Veldig hyggelige begge to. Produktene virker både solide og de er pene. Lette å bruke. Anbefaler Kjells markiser.

Hei Reidun,
Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både servicen, monteringen og produktene. Vi setter stor pris på anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine screens som gir oss god skjerming…

Fine screens som gir oss god skjerming fra sterk sol og innsyn, samtidig godt utsyn. Eneste aberet er at innsynet blir godt når lyset står på inne.

17 de agosto de 2026

Hei Liv,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss masse at du er fornøyd med produktet.

Hei Berit,
Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er svært hyggelig å høre at du er fornøyd med informasjonen og oppfølgingen du har fått.

Rask respons på bestillig

Rask respons på bestillig. Prof befaring og tilbudsutforming. Leveringsttid noenlunde som varslet ( sommer i mellom), prof montering og godt resultat. God totalopplevelse.

6 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen, monteringen og resultatet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Rask levering

Rask levering, og flink montør.

14 de agosto de 2026

Hei Pia,
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringen og monteringen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grei og god løysing på produkt

Grei og god løysing på produkt. Da det krevde ein annen løysing enn dere leverte. I samsvar med deres selger.

Hei Arne,
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at dere fant en god løsning sammen med vår selger, og at resultatet ble bra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Godt fornøyd 😊

Alt fungert og fulgt opp på en utmerket måte👍👏👏

13 de agosto de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle, og at du er fornøyd med oppfølgingen underveis.

Alt var bare bra

22 de julio de 2026

Respuesta de Kjells markiser

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelig medarbeider hos dere

Veldig hyggelig medarbeider hos dere, veldig fornøyd med hele prosessen.

13 de agosto de 2026

Hei Nadya,
Tusen takk for den gode tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hele prosessen.

Mvh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesjonelt og raskt levert.

Flink og hyggelig selger, og leveransen kom raskt og ble montert hurtig og effektivt.

4 de agosto de 2026

Hei Trond,
Så kjekt å lese, det gleder oss at du hadde en fin opplevelse! Takk for tilliten og de hyggelige ordene.

Topp kunde-leverandør kontakt!

All kontakt med Kjells Markiser har fungert prikkfritt. Jeg skrev en ganske grundig tilbakemelding da jeg fikk første mail fra dere om dette. Ga ganske detaljert tilbakemelding om hvordan alle ledd i prosessen var absolutt tilfredsstillende. Alle avtaler ble holdt til punkt og prikke, og selve jobben med å sette opp persiennen inkl ta ned den gamle gikk bare imponerende godt. Vi hadde trodd at det ble mye mere "styr". Pålitelige og HYGGELIGE folk fra første til siste mann. Tusen takk. Mvh Edel Krøll.

23 de julio de 2026

Hei Edel,
Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du trekker frem både servicen, påliteligheten og menneskene du har møtt hos oss. Det gleder oss å høre at alt gikk som avtalt, og at monteringen ble en god opplevelse. Tusen takk for tilliten!

Fint produkt

4 de agosto de 2026

Hei Kristin,
Så godt å høre at du er fornøyd med produktet! Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Bra og rask montering👍

1 de agosto de 2026

Hei Arvid,
Tusen takk for den flotte vurderingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd, og setter stor pris på tilbakemeldingen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Montert med for liten vinkel

Montert med for liten vinkel. Store mengder vann samlet seg i duken.
Vi håper på en rask reaksjon tilbake. Restbeløpet blir ikke betalt før dette er i orden.
Rein Grefslie

31 de julio de 2026

Hei Rein,
Takk for tilbakemeldingen. Vi ser at du allerede har en sak inne hos oss, og denne er under behandling. Vi vil følge opp saken så raskt som mulig og komme tilbake til deg så snart vi har en oppdatering!

God opplevelse totalt sett

God opplevelse totalt sett. God kundebehandling, hadde med et rikt utvalg med prøver på befaring, slik at en fikk se produktet. Kom ellers med gode tips. Trivelige og lett å lage avtale med.

Svarer kjapt på henvendelser. Innen ein virkedag.

Hadde flere aktører på befaring ifm montering av utvendig screens. Kjells Markiser var i ein egen klasse når det kom til pris og profesjonalitet.

Opinión espontánea

Hei Ann Iren,
Tusen takk for en så hyggelig og utfyllende tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med både kundebehandlingen, veiledningen og oppfølgingen underveis. Takk for tilliten.

Dyktig montør

En dyktig og trivelig montør

31 de julio de 2026

Heisan Anne Grethe,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det gleder oss å høre at du er fornøyd!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.