Kjells markiser Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hadde en veldig dårlig opplevelse med leveranse fra Kjells Markiser, levert via underleverandør Solskjerming Møre og Romsdal AS. Jeg mottok aldri noen bekreftelse på bestillingen. Monteringen ble utsa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som jeg har svart på de 2-3 tidligere questback om samme leveranse: Profesjonelle medarbeidere, punktlig, hyggelig. MEN: Jeg blir oppgitt over at dere sender ut så mange spørreundersøkelser på samm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele prosessen har vært god. En selger kom raskt på befaring etter at vi tok kontakt. En god opplevelse der vi fikk gode råd, fikk presentert en fin løsning og fikk i etterkant raskt et konkurransedyk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når markisen endelig kom, var alt bra. Meget nøyaktig selger, som innga tillit. Har handlet med Roar før. For dårlig kommunikasjon fra HD etter at jeg fikk melding om at produktene var ferdig pro... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de persianas
  2. también en la categoría
  3. Proveedor de puertas de garaje
  4. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

580 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

8 de julio de 2026

Hei Gunn,
Takk for tilbakemelding, det gleder oss at du hadde en god opplevelse og deler den med oss.

10/10

Rask og perfekt kjapp respons på henvendelse, oppmåling, pristilbud, levering, montering, rydding.
Dette er 10/10.
Anbefales på det varmeste !!!

17 de julio de 2026

Hei Anita,
Tusen takk for den hyggelige vurderingen og tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at dere deler hva dere var fornøyd med, og takker for at dere anbefaler oss videre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en ryddig og god prosess fra…

Det var en ryddig og god prosess fra bestilling og til montasje. God informasjon om status og dyktige og hyggelige montører.

10 de julio de 2026

Hei Oddmund,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med både prosessen, informasjonen underveis og montørene våre. Vi setter stor pris på tilliten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og rask levering

God service og rask levering. Anbefales.

16 de julio de 2026

Hei Lill,
Så godt å høre at du hadde en fin opplevelse og er fornøyd. Tusen takk for at du valgte oss og anbefaler oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Punktlig og god service i alle ledd

Punktlig. God service og alt svært ryddig tført. Svært fornøyd 🙏

15 de julio de 2026

Hei Karin,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding, vi setter pris på at du deler. Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og dyktig selger som fant…

Hyggelig og dyktig selger som fant riktig type markise for oss og hyggelig montør! Topp produkt!

8 de julio de 2026

Hei Elin,
Tusen takk for den veldig fine tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse gjennom hele prosessen, og at du synes produktet er topp. Det setter vi stor pris på!

Montering ny screen

Veldig god service ved montering ny zip-screen. Grunnen til at dere ikke får helt toppscore, er at det tar tid fra vi melder inn behov og frem til første henvendelse fra dere.

15 de julio de 2026

Hei Kristin,
Takk for at du deler erfaringen din med oss. Vi setter stor pris på både ros og konstruktive tilbakemeldinger, og tar dem med oss videre for å bli enda bedre.

Fakturagebyr

Helt topp.
Men når du får regning på 30kr og 24 er fakturagebyr så blir det ikke toppscore

14 de julio de 2026

Heisan,
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med det meste! Takk for at du også deler innspill til hva vi kan bli bedre på. Vi setter stor pris på ærlige tilbakemeldinger og tar dem med oss videre.

Raskt levert

Raskt levert, montørene kom til avtalt tid. Ser ut til å være av god kvalitet

14 de julio de 2026

Hei Terje,
Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Velkommen tilbake!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sen montering

Meget hyggelig, profesjonell og serviceinnstilt selger.
MEN montøren er ikke kontaktbar og lar vente på seg. Jeg fikk en sms med forespørsel om dato for montering. Det passet ikke for meg. Det er deretter umulig å komme i kontakt, og vedkommende svarer ikke på telefonhenvendelser eller talemeldinger der jeg ber ham ringe meg tilbake. Kundeservice skulle et par dager senere be vedkommende ringe meg tilbake, men jeg har fortsatt ikke hørt noe. Angrer nå på at jeg valgte Kjells. Hadde jeg visst at oppfølgingen var så dårlig etter at kontrakt og delbetalingen var utført, hadde jeg aldri valgt dette firmaet!
For ordens skyld: Jeg sendte i ettertid av anmeldeldelsen en "motsatt" forespørsel på sms til montør om montering på en for meg ønsket dato. Montøren bekreftet da raskt på sms og dukket opp som avtalt, vennlig, serviceinnstilt og effektiv. Jeg er etter dette litt vennligere innstilt, og har nå redigert anmeldelsen og øker fra 2 til 3 stjerner.

13 de julio de 2026
Opinión espontánea

Hei Trine,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med selgeren.
Vi beklager at prosessen med å avtale montering ikke har levd opp til forventningene dine. Våre montører har begrenset mulighet til å besvare telefoner når de er ute på oppdrag. Montering planlegges fortløpende, og montøren vil ta kontakt med deg så snart det er mulig for å avtale et nytt tidspunkt.
Vi setter pris på at du deler erfaringen din med oss, og tar innspillet ditt med oss i vårt videre forbedringsarbeid.

Flink montør(Reigstad)

Hei Lillian,
Tusen takk for tilbakemeldingen og de fem stjernene! Vi setter stor pris på at du deler at du er fornøyd.

Profesjonelle

Bra service, pris, montering og rask levering.

Hei Nicolas,
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss at du er fornøyd med hele prosessen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Me hadde ein god opplevelse

Me hadde ein god opplevelse, flinke folk, og raske. Me er vel fornøyd 👍

Hei Berit,
Det gleder oss å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele erfaringen deres, og vi er veldig glade for at dere er fornøyde. Takk for tilliten!

Bra arbeid

Bra arbeid. Fint resultat.0

Hei Dag,
Takk for tilbakemeldingen! Kjekt å høre at du er fornøyd med resultatet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig gode produkter og dyktig selger…

Veldig gode produkter og dyktig selger som kan produktene godt.

Heisan Lars,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både selgeren og produktene våre. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Profesjonelt gjennomført både med…

Profesjonelt gjennomført både med befaring, levering og montering.

Hei Jan Erik,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd hele veien, fra befaring til ferdig montering.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.