This item was advertised as being able to be delivered by Amazon. The item was delivered to a post office to which my daughter in law had to go and collect, however upon arrival she also had to pay ex... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Książki zawsze dochodzą i zawsze w świetnym stanie jednakże nie wiem co czyni ta księgarnię, księgarnia w UK bo te książki idą najczęściej z Polski. Wybierając opcję 3-6 dni (szybsza niż royal mail) i... Ver más
Omyłkowo zamówiłam te same książki dwa razy, odrazu napisałam do firmy z prośbą o anulowanie duplikatu, odpowiedź przyszła dopiero następnego dnia, że to niemożliwe i obie paczki muszą zostać wysłane,... Ver más
Polska Księgarnia Internetowa to najgorsze doświadczenie zakupowe jakie miałam. Książka zamówiona 20 listopada, zero i formacji o wysyłce przez ponad dwa tygodnie, nie odpisują na żadne maile, nie odb... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Twoja księgarnia w Wielkiej Brytanii. Ponad 70 tysięcy polskich książek i filmów w polskich cenach z tania wysyłką.
Información de contacto
Reino Unido
- www.ksiegarniainternetowa.co.uk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Juz nigdy nie zamowie niczego z tej…
Juz nigdy nie zamowie niczego z tej pseudo Ksiegarni.Czekam juz 2 tygodnie I nadal nic . Wyslalam 4 wiadomsci I oczywiscie bez odpowiedzi. Tracking system nie dziala . Zenada !!!!!
Pierwsze zamówienie i ostatnie.
Złożyłem zamówienie prawie 2 tygodnie temu. Dziś otrzymuje maila ze jednej pozycji nie ma i czy życzę sobie wybrać inna książkę, czy zwrot jako kupon + 10% czy zwrot pieniędzy. Zamówienie nie zostało realizowane przez prawie 2 tygodnie aż w końcu się ktoś zorientował ze trzeba by spakować zamówienie ,ale upss co to, nie mamy książki.
Ta księgarnia to totalna pomyłka… szok…
Ta księgarnia to totalna pomyłka… szok że tego jeszcze nie zamknęli… Oszustwo i nic więcej… Ludzie sprawdzajcie opinie zanim coś zamawiacie… książki doszły na szczęście, oczywiście po miesiącu czasu z dużym stresem i e-mailami do księgarni i do dostawcy. Myślę że po prostu byli mną zmęczeni bo e-maili wysyłałam mnóstwo więc dla świętego spokoju mi te książki wysłali… Nie polecam !!!
Same dobre doświadczenia
Piszę te recenzję, ponieważ ostatnia którą tu napisałem (na temat innej firmy) była naprawdę zła i nie chcąc być jedynie malkontentem potrzebowałem dla odmiany napisać coś o firmie, którą lubię i mogę polecić.
Mieszkam za granicą od lat i kilkanaście różnych pozycji książkowych już sprowadziłem z Polski za pośrednictwem tej firmy. Zawsze wszystko docierało tak, jak oczekiwałem. Książki zawsze w dobrym stanie, opakowania solidne, ceny przystępne. Mają też spory asortyment i zazwyczaj jeśli czegoś szukam to u nich znajduję. Widziałem tu kilka złych opinii o dostawach trybem ekspresowym - ale w tym temacie nie mogę się wypowiedzieć, bo nie mam doświadczeń. Dostawy standardowe nigdy nie zawiodły. Lubię. Polecam. Mam same dobre doświadczenia.
Zamawiam książki na tej stronie około 3…
Zamawiam książki na tej stronie około 3 lata. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Jedna rada książki szybciej dochodzą do uk jeśli wybierzesz dostawę przez Royall Mail czas oczekiwania od 1 tygodnia do 2.
Never sent me a book that I’ve ordered…
Never sent me a book that I’ve ordered and did not respond to my messages. Avoid
#417097235 SCAM , 1 Day delivery SCAM ASWELL
#417097235
Złożyłem zamówienie 5 dni temu wybierając najdroższą dostawę w 1 dzień a przesyłki jak nie było tak nie ma.
ODRADZAM Tę internetową księgarnie!!
Lekarz zalecił książkę która miała pomóc bliskim w naprawdę ciężkich chwilach a tu oszustwo ze strony ksiegarniainternetowa.co.uk
Zdecydowanie wolał bym kupić w Polsce w pierwszej lepszej księgarni by wysłali pobraniowo a paczka by dotarła w 6 dni.
ODRADZAM STRONE ksiegarniainternetowa.co.uk
The 1day delivery is a one big SCAM!
I ordered a book 5 day ago and since then my parcel is in same status , and not in my hand for sure!
ONE BIG SCAM
Witam
Witam, z góry polecam! Wszystkie książki jak w zamówieniu. W 4 dniu po złożeniu zamówienia dotarły książki.
Omijać szerokim łukiem!
Omijać szerokim łukiem!! Po jedenastu dniach napisali że paczka zaginęła trzy dni przed świętami!! Żenada, powinni już dawno temu zamknąć działalność i zniknąć z internetu!!
Nie polecam tej firmy
Nie polecam tej firmy. Najpierw nie mogli znaleźc mojego zamówienia a potem komunikacja bardzo słaba.
Excellent bookshop
Excellent bookshop, order packed neatly and securely, although shipped from Poland to UK, delivery was really fast. The shop's website looks a bit outdated and would benefit from a little upgrade but that does not impact my shopping experience as the prices are reasonable and great selection of books is available. I have purchased from this bookstore few times so far, and each time was 100% satisfied. Would recommend!
Brak slow
Zaplacilam b. duzo za przesylke ekspresowa, ktora miala byc dostarczona w ciagu 2 dni roboczych. Czekam juz 4 dzien, skontaktowalam sie z ksiegarnia, otrzymalam odpowiedz, ze towar musi byc najpierw sprowadzony... Krotko mowiac, oszustwo i naciaganie klientow na wyzsze koszty. Nr trackingowy ktory wysylaja, to niestety fake. NIGDY WIECEJ!!!
Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam…
Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam innych przed zakupem w tej ksiegarni. Juz dwa tygodnie czekam na ksiazke a w mailu dostalam informacje o anulowaniu zamowienia. Dodzwonic sie nie idzie a na maila nikt nie odpowiada. Zerowy kontakt z klientem. Nie mam ani ksiazki ani pieniedzy. Skoro zamowienie jest anulowanie nie wiadomo z jakiego powodu , bo ksiazka w dniu zamowienia byla na stanie ,to powinno sie poinformowac o tym klienta i dokonac natychmiastowego zwrotu pieniedzy. Przestrzegam wszystkich przed ta firma.Kompletny brak profesjonalizmu i nieuczciwosc to motto tej firmy.
Fast delivery
Fast delivery. Good e-mail comunication. Books delivered new and in good condition.
One minus- cannot pay using paypal uk.
Highly recommend.
Nazwa strony sugeruje że ksiegarnia…
Nazwa strony sugeruje że ksiegarnia znajduje się w UK a niestety książki są wysyłane z Polski... to powinno być wyraźnie zaznaczone, za długi czas wysyłki niby royalmail 48 ale trzeba doliczyć czas który zajmuje przesyłka z Polski. Od złożenia zamówienia do rzekomej wysyłki księgarni zajęło 5 dni choć książki były oznaczone jako fast dispatch do tych 5 dni trzeba odczekać na dostawę co daje około 2 tygodni. Dla mnie to przegięcie!
Ksiegarnia nie znajduje sie w UK nie znajduje sie w UK jak…
Ksiegarnia nie znajduje sie w UK jak myslalem co wiaze sie z bardzo dluga realizacja zamowien . Ksiazki dla czytelnikow w UK sa tez drozsze. Zaluje ze nie przeczytalem recenzji przed zamowieniem.
Nie otrzymalam ksiazki…
Nie otrzymalam ksiazki….
Kasy niezwrucono, brak odzewu….
Oszustwo i wyludzanie kasy…. Niepolecam
Niestety zgadzam sie z opiniami innych…
Niestety zgadzam sie z opiniami innych klientow. Jak dotychczas, mialam pozytywne doswiadczenie z Polska Ksiegarnia Intgernetowa, wysylka zwykle docierala do mnie, aa mieszkam w UK w ciagu 5-6 dni od chwili wyslania. Teraz zamowienie wyslane rzekomo 17 kwietnia, dzis jest 30ty i wiadomosc od przewoznika z 26 tego kwietnia ze przesylka jest w UK. Oczywiscie 30 Maja jest tutaj dzien wolny, tzw Bank Holiday wiec watpie aby ksiazka byla dostarczona 1 Maja jak sugerowala Pani z obslugi klienta. Jesli nie dotrze do mnie 2 go we wtorek to poprosze o zwrot pieniedzy. Cos jest BARDZO NIE TAK z ta ksiegarnia, ogromnie sie pogorszylo. Szkoda.
Złożyłam zamówienie dwa tygodnie temu
Złożyłam zamówienie dwa tygodnie temu, ale książek jeszcze nie otrzymałam. Rozumiem, że były święta i że paczka podróżuje z Polski do UK (chociaż nie rozumiem dlaczego księgarnia ogłasza się jako ta w Wielkiej Brytanii, skoro magazyn jest w PL), jednak to i tak zdecydowanie zbyt długi czas oczekiwania! Napisałam maila w tej sprawie, lecz pani poinformowała mnie tylko o tym, co już wiem - transport trwa do 8 dni roboczych, nie sprawdziła, czy paczka przypadkiem nie zaginęła w transporcie i kiedy tak naprawdę mogę się jej spodziewać.
Bywałam ich stałą klientką ze względu na szeroki wybór książek, ale obawiam się, że teraz będę musiała zmienić księgarnię.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.