Kunstgrasnet Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij aanvraag een volledige doos met samples die de werkelijkheid weergeven. Daarna goede hulp met inmeten en bovenal kwaliteit met leggen en oog voor detail

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero

Sobre Kunstgrasnet

Escrito por la empresa

Kunstgrasnet is één van de grootste leveranciers van kunstgras in Nederland en België. Naast een zeer ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten kunstgras die rechtstreeks geleverd wordt vanuit de groothandel kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste kwaliteit leveren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

494 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed alles geregeld.goede prijs…

Goed alles geregeld.goede prijs .vriendelijk personeel.en goed gelegd

Respuesta de Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat alles goed geregeld was, de prijs naar wens is en ons personeel vriendelijk was. Fijn ook dat het kunstgras netjes is gelegd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service, maar ik zou het gras niet aanraden op een balkon. Ik heb het inmiddels al gekocht, omdat de verkoper aangaf dat het gewoon (zelfs zonder drainage) goed zou kunnen op mijn betonnen balkon. Maar het water loop echt enorm slecht weg en blijft hangen onder en in het gras. Ik heb nu (met wat korting) alsnog drainage gekocht, hopelijk dat dat het beter maakt. Maar ik zou dit dus niet aanraden.

Heel mooi op het balkon

Heel mooi op het balkon
Goede informatie
Snel geleverd

Respuesta de Kunstgrasnet

Super om te horen dat het kunstgras zo mooi staat op het balkon en dat de levering snel was.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede service.
Wel erg vroege aflevering 05.30 in de morgen.

29 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: snelle levering en goede service. Het aflevermoment om 05:30 uur was natuurlijk wel erg vroeg, onze excuses daarvoor. Bedankt dat je dit aangeeft.

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Van tevoren een doos met stalen ontvangen zodat ik mijn keus kon maken. Duidelijke en snelle offerte. Op korte termijn kon het gelegd worden. Het ziet er prachtig uit, ben er heel blij mee.

24 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat de stalenbox heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat de offerte duidelijk en snel was. Fijn ook dat het kunstgras op korte termijn gelegd kon worden en dat het resultaat prachtig is geworden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zochten kunstgras voor op balkon

We zochten kunstgras voor op balkon bij slaapkamer van onze dochter.
Het was geen groot stuk maar kunstgrasnet heeft ons fantastisch geholpen en het ligt er nu en dochter is gelukkig.

26 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Dank voor je feedback! Fijn dat we hebben kunnen meedenken voor het balkon en dat het kunstgras nu mooi ligt. Veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle deskundige reactie en denkt goed…

Snelle deskundige reactie en denkt goed mee met de wens

30 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: snel reageren, deskundig advies en goed meedenken. Bedankt voor je review!

Goede kwaliteit en service

Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd. De kwaliteit van het product is goed en ziet er mooi uit. Voor kwaliteit en service daarom een maximale beoordeling

29 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Dank voor deze mooie review! Fijn dat de stalen vooraf goed hebben geholpen en dat het kunstgras daarna netjes op maat en goed verpakt is geleverd. Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles correct en duidelijk in de site…

Alles correct en duidelijk in de site en aflevering.

1 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: duidelijke informatie op de site en een correcte aflevering. Bedankt voor je review!

Keurig geleverd

19 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat alles keurig is geleverd.

Snel en netjes bezorgd.

18 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: snel geleverd en netjes bezorgd. Bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en perfect op maat.

18 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Super om te horen dat alles snel en netjes op maat is geleverd. Veel plezier ermee!

Snelle levering; goede website

17 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Dank voor je feedback! Fijn dat je makkelijk je weg kon vinden op de website en dat alles vlot is geleverd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kunstgras op het balkon gelegd en na…

Kunstgras op het balkon gelegd en na een regenbui stonk het gras, gebeld en uitgelegd wat er aan de hand is en vervolgens nieuwe kunstgras gekregen, Top service

19 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Kunstgrasnet

Super om te horen dat je tevreden bent over de service. Natuurlijk vervelend dat er eerst een probleem was, maar precies daarom denken we graag mee en zorgen we voor een goede oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behulpzaam, snel en mooi!

We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en soepel liep.
Voor mijn eerste eigen nieuwbouwhuis ben ik uitgekomen bij jullie zodat mijn tuintje altijd mooi groen gras heeft waar de buren jaloers op gaan zijn.
Ook mijn ouders hebben na jaren ellende en blijven proberen op een mooi stuk groen gras, uiteindelijk toch gekozen voor een prachtig stuk kunstgras.
We zijn beide zeer tevreden over de behulpzaamheid, de bezorging en uiteraard het kunstgras zelf!

15 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Geweldig om te horen dat jullie zo snel en goed geholpen zijn en dat het contact per mail soepel verliep. Mooi dat zowel jij voor je eerste nieuwbouwhuis als je ouders voor hun tuin bij ons zijn uitgekomen. We wensen jullie allebei heel veel plezier met het mooie groene kunstgras!

Snel stalen box in huis

Snel stalen box in huis. Kunstgras ook snel in huis goede kwaliteit. Prima!

17 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: snel de stalenbox in huis, snel geleverd kunstgras en goede kwaliteit. Bedankt voor je review!

Heel tevreden

Snelle levering van de stalen en het uiteindelijk gekozen kunstgras. Zeer tevreden over het gras, de communicatie en de levering

9 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Dank voor je feedback! Fijn dat de stalen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat de communicatie en levering goed zijn verlopen.

Snelle service

Snelle service , groot aanbod aan verschillende soorten kunstgras

9 de agosto de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Super om te horen dat je snel geholpen bent en goed kon kiezen uit ons aanbod.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies van zeer vriendelijke medewerker

Goed advies gekregen van zeer vriendelijke jongeman.
Mooie kwaliteit en lekker zacht aan de voetjes!!
Wij zijn erg tevreden.
Bedankt voor het brengen !!

Met vr gr
Fam Bekhof

25 de julio de 2026

Respuesta de Kunstgrasnet

Wat fijn dat u dit deelt, familie Bekhof! Mooi om te horen dat u goed advies heeft gekregen en vriendelijk bent geholpen. Super dat de kwaliteit bevalt en het kunstgras lekker zacht aanvoelt. Veel plezier met het resultaat!
Met vriendelijke groet, Team Kunstgrasnet

8 consejos para escribir buenas reseñas.