Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var blevet virkelig utryg bag rettet, men fik køreglæden tilbage med lektioner hos Claus. Her får man kompetent og rolig vejledning i meget trygge rammer, samt god service og fleksibilitet - Kvikt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Claus er proces og resultat i…

Hos Claus er proces og resultat i absolut topklasse. En stærk personlig indføring og vejledning mod det at nyde at køre motorcykel - sikkert.
Han kere sig om hele sit hold, gør læring vedkommende og altid fleksibel og med humor og god energi. En fornøjelse at være elev når Claus er Mesteren. Tak også fra Theo, for hans kørekort til golfbilen.

7 de julio de 2020

Hej Thomas.
Takker for de fine or, det var jo en ren fornøjelse at arbejde sammen med dig om kørekortet.
Og ikke mindst tak for det fine tiltag med pizza på Jyllandsringen :)
Håber du får en masse glæde af kortet her i sommerens løb, og skulle Theo savne at køre lidt golfbil må han jo lige komme omkring banen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thanks for a job well done.

Vores søn har for nyligt taget sit kørekort hos KvikTrafik. Under Claus' kyndige vinger i et forløb, som vi kun kan omtale i positive vendinger, fik Jonas det endelig til at spille max og bestod sin køreprøve uden fejl. De bedste anbefalinger til Claus og Bodil og et ønske om medvind på vejene til alle tre kørelærere hos KvikTrafik.

19 de febrero de 2019

Hej Michael.
Takker for ordene, og håber allerede der er blevet kørt en masse :) Håber der bliver en masse glæde af kørekortet, og det har været en stor fornøjelse at køre med Jonas :)

En fremragende køreskole!

Hele min oplevelse med Kviktrafik eller Østerbrokøreskole har været af top kvalitet. Så snart jeg var startet, kunne jeg mærke at de er rutinerede og tjekkede. Derudover er de ansatte dernede også venlige. Teorilektionerne er nemme og overskuelige at komme til, og det gør slet ikke noget hvis man misser en enkelt, de har et system så man nemt kan finde ud af hvornår den næste ligger.
Det er en større køreskole, så flere kørelærer er ansat, men min kørerlærer, Sajjad, var af top kvalitet. Han var flink og forstående i starten, og man kom hurtigt til at lære en hel masse uden at føle sig presset ud i noget. Vi fik hurtigt stiftet en god connection og jeg kan kun sige tak til en glimrende kørelærer og et fremragende og sjovt menneske.

2 de enero de 2019

Sinds oplevelse!

Alt credit til min kørelærer Trine! Kviktrafik har fået mig så godt ud i trafikken at jeg acede gennem teori- og køreprøven. Kan ikke takke dem nok for min viden i dag, og især min kørelærer Trine som gjorde mig bedst muligt klar til alt i rede for det. Det har været hyggeligt, humoristisk, spændene og vigtigst af alt - læret en masse!
Jeg takker af herfra og kan desv. meddele at jeg kommer til at savne nogen.

MvH Karam.

5 de noviembre de 2018

Hej Karam :)

Vi takker for ordene, det har været en fornøjelse at have dig på skolen.
Og skulle du komme til at savne skolen for meget kommer du jo bare omkring :)
Ellers ses vi på vejene...

Super køreskole

Super køreskole. Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort. Min kørelære var hyggelig, og så tog det kun 5 uger fra jeg startede til jeg havde mit kørekort.

26 de octubre de 2018

Hej Karoline.

Vi takker for din anmeldelse og for denne gang, og er glade for du har været tilfreds, og så ses vi jo på vejene :)

2 Thumbs Up!

Alle jeg mødte igennem Kvik Trafik var helt fantastiske. Jeg havde Bodil til teori og hun formår at levere noget forholdvist tørt info med både humor og varme, og på en måde så man rent faktisk husker hvad man lærer. Der var også masser af muligheder for at øve sig til den rigtige teoriprøve.
Jeg havde fornøjelsen af at køre med Trine. Hun var rigtig god til at holde mine nerver i ro når jeg var nervøs. Samtidig fik hendes tørre bemærkninger også grinet frem på de helt rigtige tidspunkter. Hele forløbet var så hyggeligt, at jeg næsten var lidt ked af det da jeg fik kortet.
Stor anbefaling til Kvik Trafik herfra!

14 de octubre de 2018

Hej Anne.

Vi takker for anbefalingen, og det er da også lidt trist ikke at have dig på skolen mere, men så må vi jo ses på vejene :)
Håber du allerede har haft en masse glæde af kortet og kørt danmark tynd :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik mit kørekort på første gang uden problemer

Fik mit kørekort på første gang uden problemer, kan ikke andet ind at anbefale kvik trafik til andre der skal ha kørekort

2 de junio de 2018

Hej Alexander.

Vi takker for ordene, og håber du allerede har fået kørt Silkeborg tynd :)
Vi tanke for denne gang og så ses vi på vejene :)

Godt sted! :)

Jeg var super godt tilfreds med Kviktrafik! Teoritimerne foregik som tavle undervisning, hvilket også gjorde teorien lettere at forstå og mulighed for at komme med "dumme" spørgsmål. Derudover er Claus en super dygtig kørelære som var god til at forstå hvor det var jeg havde problemer, så vi kunne arbejde med dem og det blev muligt at bestå i 1. forsøg!
Jeg var også rigtig glad for at det var muligt at få planlagt køretimerne så det også kunne passe ind i mit skema. Vil i hvert fald anbefale Kviktrafik til alle som overvejer at tage kørekort :)

7 de mayo de 2018

Hej Christina.

Vi takker mange gange for de fine ord, og er glade for du har været tilfreds.
Håber også du allerede har haft en masse glæde af dit kørekort :)
Vi ses på vejene...

Super god køreskole

Super god køreskole. Fleksible kørelærer i forhold til tider.
Teoritimer helt i top, samt informationsniveau.

13 de marzo de 2018

Hej Mark.

Vi takker for anmeldelsen, og håber du har fået kørt en masse allerede, og fået en masse glæde af kørekortet her i kulden :)

fremragende køreskole

fremragende køreskole havde fornøjelsen at have Bodil til teori og Claus til kørelærer kan varmt anbefale kviktrafik

8 de marzo de 2018

Hej Kasper.

Vi takker for ordene, og håber du har fået en masse glæde af kørekortet her i kulden, istedet for at køre på de 2 hjul :)

Strålende

Jeg havde Claus som kørelærer til motorcykel kort. Det hele foregik professionelt, faciliteterne var gode. Problemer blev løst super nemt, og godt humør fra Claus side hele tiden. En stærk 10/10 oplevelse at tage kørekort ved Kviktrafik.

27 de octubre de 2017

Hej Jonas

Vi takker for ordene, og er glade for at du har været tilfreds.
Det har også været en fornøjelse at køre med dig, og håber du får en masse glæde af kortet, trods vejret nu her :)

Højt fagligt indhold

Højt fagligt indhold, godt humør og hurtig læring. Der er stærk fokus på dig og dine muligheder for forbedring af såvel teori som praksis.

14 de octubre de 2017

Hej Søren.

Vi takker for de fine ord og er glade for din mening, samt den fine hilsen på skolen :) Vi gør vores bedste og det er rart at det bliver værdsat.
Håber du får en masse glæde af mc kortet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med kviktrafik

Rigtig god oplevelse med kviktrafik. Teoritimerne var ikke den “kedelige tavle undervisning” idet eleverne blev involveret heri. Claus havde en god portion tålmodighed og havde altid tid til elevernes mange spørgsmål. Så kun +++ herfra :-)

13 de octubre de 2017

Hej Michelle.

Takker for de rosende ord, og det skal jo heller ikke være kedeligt at få et kørekort :)
Vi takker for denne gang og så ses vi på vejene...

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med hele forløbet

Meget tilfreds med hele forløbet, Claus er dygtig til at lære fra sig. 5-6 uger i alt så stod man med sit mc kørekort i hånden.:) mvh Henrik

Hej Henrik.

Vi er glade for du har været tilfreds, og når det har været nogle så gode elever som jer, gør det jo det nemt at undervise :)

Anbefalingsværdigt!

Hele forløbet med at tage MC-kørekort hos Kviktrafik har været fantastisk, lige fra teori til det praktiske forløb på vejen. Teoriundervisningen er en god blanding af seriøs undervisning og en afslappet humoristisk stemning. Det kan bestemt anbefales at tage dit kørekort her!

Hej Ruben.

Vi takker mange gange, og det har jo også været en fornøjelse at have jer inde til undervisningen :)

Fantastisk forløb.

Fantastisk forløb.
Føler virkeligt at jeg har fået en god solid undervisning og nogle Køretekniske kurser der gør jeg er tryg når jeg køre i trafikken.
Kan stærkt anbefale kvik trafik.

Hej Alex.

Vi takker for anbefalingen, og er glade for du allerede har fået glæde af kørekortet, det kan vi jo se når vi møder dig :)

Takker for denne gang...

Kun gode ting

God køreskole som alle tre af mine børn har været på!
Tak Claus

21 de septiembre de 2017

Hej Terese.

Det var da så lidt, og vi takker også og håber de har fået en masse glæde af kørekortene :)

Anbefalelsesværdig køreskole!

Efter en ærgerlig oplevelse med en anden køreskole, var Claus den perfekte kørelærer til at få mig op på hesten igen og genskabe køreglæden -Og derved også et kørekort efter 2-3 uger med Claus ved siden af i bilen. Hurra!!

Vil helt sikkert varmt kunne anbefale Kvik Trafik til andre -Også dem der ikke kan kende forskel på højre og venstre ;)

21 de septiembre de 2017

Hej Julie :)

Vi takker og er glade for at vi kunne hjælpe.
Det var en stor fornøjelse, og til sidst gik det jo næsten også med at kende forskel på højre og venstre ;)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.