Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var blevet virkelig utryg bag rettet, men fik køreglæden tilbage med lektioner hos Claus. Her får man kompetent og rolig vejledning i meget trygge rammer, samt god service og fleksibilitet - Kvikt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg tog kørekort ved Claus

Jeg tog kørekort ved Claus, og havde en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale Kviktrafik!

28 de julio de 2017

Hej Fanny.

Takker for anbefalingen, og vi er glade for det har været en go oplevelse 👍🏻
Håber alt går vel og du allerede har haft en masse glæde af kørekortet 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle generhverve mit kørekort og …

Jeg skulle generhverve mit kørekort og havde spurgt mange steder om de havde tid, da jeg næsten var færdig med kørekortet hos kviktrafik, så ringede de andre køreskoler og jeg måtte forklare at jeg altså skulle til køreprøve om en uge. De er dygtige til at lære fra sig og hyggelige at komme hos, det var en fed oplevelse 👍🏻

12 de mayo de 2017

Hej Jeff.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og selvfølgelig er der altid tid til en generhvervelse :)
Og super at se du allerede har en masse glæde af det :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været et super forløb ved …

Det har været et super forløb ved kviktrafik. Hvis man gerne vil have sit kørekort hurtigt, så vil jeg anbefale at man tager hos dem - jeg fik mit kørekort på knap 2 måneder.
Derudover er det super søde kørelærere, og de er gode til at lære fra sig. Teori- og køreundervisningen er super god - det hele fungerer rigtig godt.

8 de abril de 2017

Hej Emilie.

Vi takker for den fine anmeldelse og er glade for du har været tilfreds 👍🏻
Det skulle jo helst heller ikke tage alt for lang tid 😃
Vi ses på vejene 👍🏻🚗

Alt var eminent

Alt var eminent

Både køre- og teorilærere var gennemført dygtige! De var rare som mennesker og formåede at levere sjov men lærerig undervisning og godt selvskab

7 de abril de 2017

Hej Uffe.

Vi er glade for du har været tilfreds og glade for de rosende ord 😃
Vi håber du allerede har fået en masse glæde af kortet, og så ses vi derude 🚘👍🏻

God skole

Kan kun sige jeg havde en jeg bestod først gang både til teori og køreprøven. Det siger vel det hele :-) Lærer har en gode fornemmelse for hvornår man er klar til det.

8 de enero de 2017

Hej Rungnapha.

Vi takker, og er rigtig glade for du har haft en go oplevelse.
Håber du allerede har fået kørt en masse :)

Engageret køreskole!

Min oplevelse med kvik trafik skole har været meget meget positiv, man føler fra start af at kørelærerne er engagerede og interesserede i at man består.
Man føler sig godt klædt på til både praktisk og teoretisk prøve.
Kan klart anbefales!

7 de septiembre de 2016

Hej Tobias.

Vi takker for den fine anmeldelse og håber du har fået en masse glæde af kørekortet 👍🏻

Alt i første hug

Jeg kan klart anbefale, at man tager sit kørekort hos Kvik Trafik! Teoriundervisningen er intens (men på ingen måde for krævende), hvilket gør, at man er så forberedt til teoriprøven, som man kan blive. Herudover bliver der fokuseret på ens personlige behov, især under kørslen :)

29 de agosto de 2016

Hej Amelia.

Vi takker for anmeldelsen, og takker for denne gang og håber du får en masse glæde af kørekortet :)
Vi ses på vejene :)

Super sted !!

Har lige taget mc kort der og det var simpelthen den bedste oplevelse (-:
Claus er bare en super god kørlærer (-:

10 de mayo de 2016

Hej Jakob.

Vi takker mange gange, og håber du får en masse glæde af MC kortet i det nordjyske :)

Bestået første gang!

Kan varmt anbefale at tage sit kørekort hos Kvik Trafik!
Ikke mindst bestod jeg både teori og køreprøven i første forsøg, derudover har de nogle super søde kørelærere der altid er med til at gøre både teoritimer og køretimer rigtig hyggelige!

25 de abril de 2016

Hej Michelle.

Vi takker mange gange, og håber du allerede har fået kørt en masse bil :)

Bestod først gange

Super gode kørerskole hvor man hurtig kan blive klar til prøvede uden at der bliver gående ned på kvalitet

4 de marzo de 2016

Hej Sara.

Vi takker mange gange, og håber du får en masse glæde af kørekortet til bil :)

Undervisning på hyggeligt plan

Det var en fornøjelse at være elev hos Kviktrafik, og jeg kan varmt anbefale køreskolen til andre. Undervisningen, både i teorilokalet og på kørebanen, var både lærerig, sjov og tryg på én gang. To super søde kørelærere, som begge har et dejligt overskud til hver enkelt elev, så man ikke føler, at det hele skal være så formelt. Der er plads til fejl, og forløbet er ikke forhastet på nogen måde. 5/5 stjerner herfra!

Kærlig hilsen

Julie Haüser

7 de enero de 2016

Hej Julie.

Vi takker mange gange for de fine stjerner :)
Og er glade for du har været tilfreds, og håber du får en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvik Trafik - Kæmpe vinder!

Har taget mit store MC kørekort hos Kviktrafik, og det var én stor succes oplevelse hele vejen, også når man selv havde en dårlig dag. Hurtigt, effektivt og go' pris.

Kæmpe vinge bagud til kørelære Claus. Knivskarp både i teorilokalet og på kørebanen, tager hensyn til os travle lønslaver i planlægningen af lektionerne og vigtigst af alt: Enormt godt humør hele vejen igennem! Det er nærmest umuligt ikke at være i godt humør :)

Vil klart anbefale Kvik Trafik til alle der søger kørekort

6 de octubre de 2015

Hej Jens.

Takker for de fine ord og vi er glade for du har været tilfreds, og vi prøver at gøre det bedste vi kan :)
Nyd nu alle timerne på de 2 hjul :)

Super forløb

Forløbet var hurtigt, og undervisningen, både teori og praksis, var super og lærerig. Derudover var der god fleksibilitet i forhold til planlægning af køretimer. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med det hele!

16 de septiembre de 2015

Hej Laura.

Vi takker mange gange for ordene og ikke mindst denne gang og håber du får en masse glæde af kortet :)

Hurtigt, sjovt og nemt

Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Kviktrafik Silkeborg. Kørelærene er virkelig gode og formår at gøre undervisningen både interessant, sjov og lærrig. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem forløbet.
Kudos til Claus for at sikre jeg bestod første gang og for at gøre det hele til en fed oplevelse! Tak!

15 de septiembre de 2015

Hej Rune.

Takker for den fine bedømmelse og håber du får en masse glæde af begge kørekort :)
Og vi takker også for denne gang, og vi ses jo på vejene :)

Bedste oplevelse!

Super fed kørestole! Det går hurtigt og nemt for sig, både teori og kørsel! Smertefrit! Kan klart anbefale kvik trafik, som jeg brugte til at tage MC. Kom igennem helt uden besvær!

vil også sige tak til Claus og kvik trafik, for at gøre det sjovt og lærerigt og altid med godt humør! :-)

14 de septiembre de 2015

Hej Mathias.

Vi takker for denne gang og de fine ord, og håber du får en masse glæde af MC kortet :)

Anbefales

Jeg tog mit kørekort ved Kviktrafik i Silkeborg. To super dygtige kørelære som er virkelig gode til at lære fra sig, de forklarede gerne tingene flere gange hvis man ikke lige forstod tingene første gang. Man følte sig altid tryg og velkommen ved at komme til både terori undervisning og køretimer. Jeg kan klart anbefale Claus som ens kørelærer, for jeg skiftede fra Audien til Fiat 500eren og lærte den ligeså hurtig at kende.😊
Stor ros til begge kørelærere🚘

9 de septiembre de 2015

Hej Celine :)

Vi takker for de fine ord, og håber alt går vel med dig og din bil :)
Og at du selvfølgelig har fået kørt en masse...

Kan klart anbefales

Jeg tog kørekort hos Kvik Trafik, og syntes bestemt at det er værd at anbefale. Jeg havde kørelæren Claus både til Teori og til kørsel, og syntes bestemt at han er en anbefalelsesværdig og kompetent kørelærer. Når man er ude at køre med ham, er man aldrig i tvivl om man gør det godt eller skidt, hvilket selvfølgeligt er positivt. Desuden skal Claus have ros for hans ærlighed om at jeg skulle havde et par ekstra kørelektioner, som så gjorde at jeg kunne gå til prøven med mere ro på. Med hensyn til fleksibilitet formår de også at planlægge timerne godt, og man har som elev stor indflydelse på hvornår de ligger. Så helt overordnet en glimrende køreskole

14 de agosto de 2015

Hej Marcuc.

Vi takker for anbefalingen, og er glade for du har været tilfreds :)

Silkeborgs bedste !

Jeg har naturligvis ikke prøvet alle køreskoler, men lyttede til andres anbefaling, da kørekortet skulle generhverves.

Undervisningen fra Claus er topprofessionel og kompetent.

Selve køreundervisningen er super faktuel og motiverende. Alle tiders sted for dig der skal generhverve. Kan kun anbefales :-)

13 de agosto de 2015

Hej Erik.

Vi takker for ordene og er glade for du valgte os :)
Og skulle du få brug for det er du mere end velkommen en anden gang :)

Kompetent køreundervisning

Jeg flyttede fra København til Silkeborg her i løbet af sommeren - og var i den situation, at jeg havde færdiggjort hele den lovpligtige del i København, og manglede således kun nogle ekstra køretimer samt selve køreprøven. Heldigvis fik jeg kontakt med Claus fra Kvik Trafik - Claus fik mig hurtigt booket til en køreprøve og var efterfølgende meget fleksibel i forhold til planlægning af vores køretimer. Jeg var ikke i nærheden af at være klar til en køreprøve da vi startede op, og havde bestemt taget nogle "dårlige vaner" med fra min tid i den københavnske trafik - men Claus fik med rolig og kompetent undervisning gjort mig klar til køreprøven, som jeg bestod uden problemer.
Jeg kan uden tøven anbefale Kvik Trafik.

Venligst
Anders Bæk Nielsen

6 de agosto de 2015

Hej Anders.

Vi takker for ordene, og er glade for vi kunne hjælpe, og håber du allerede har fået kørt en masse :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.