www.lasertryk.dk Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger Lasertryk til print af kunstkataloger til den årlige kunstudstilling 'Kunst i Hasseris' og til det løse ind imellem. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasertryk for mig som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

A really confusing system. You place an order expecting to get a confirmation page where you can check that all your files are correct, but instead they simply send you an email — with no payment... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros

Sobre www.lasertryk.dk

Escrito por la empresa

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De gør det rigtig godt og hurtigt

De gør det rigtig godt og hurtigt

24 de octubre de 2025

Respuesta de www.lasertryk.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Preben!
Vi er glade for at høre, at du oplever både kvalitet og hurtighed hos os – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber at få lov til at hjælpe dig igen snart!

Problemfri oplevelse

Avisen blev klar til aftalte tid.
Det var nemt at bestille vores avis, og dejligt at man kan se, hvor langt i processen avisen er.

23 de octubre de 2025

Kære Bjarne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en problemfri oplevelse med bestilling og levering af jeres avis.
Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den nemme bestillingsproces og muligheden for at følge produktionen – det er noget, vi har arbejdet målrettet på at gøre så brugervenligt som muligt.
Tak fordi du valgte LaserTryk – vi håber at få lov til at trykke for dig igen!

Professionel leverandør

Rigtig god behandling og professionel tilgang til mit produkt. Var lidt nervøs fordi det var første gang jeg skulle have trykt næsten 15.000 expl af vores produkt. Men med god vejledning lykkedes alt. Produktet blev leveret efter aftale til prisen og ser megaflot ud.

8 de octubre de 2025

Kære Peter,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!
Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig godt behandlet og fik den nødvendige vejledning – især når det var første gang, du skulle have trykt så stort et oplag. Det betyder meget for os, at du har haft tillid til LaserTryk.dk, og at vi har kunnet leve op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din ros af både produktets kvalitet og leveringen – og vi håber, at vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Presenning banner med dybe folder anses ikke for en reklamation

Vi har benytte presenning banner til store skilte i 14 år - de er altid blevet rullet på rør. Denne gang er en banner i kraftig plast-presenning der måler ca 5 x 2,4 meter leveret bukket til ca. 0.7 x 0.9 m. Desværre er der fire store buk/rynker der ikke kan rettes ud, og vil fremstå sjusket og uprofessionelt. Vi har haft dialog med lasertryk der ikke anser dette som en reklamation.

16 de octubre de 2025

Kære Christina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med leveringen af dit banner. Hos LaserTryk.dk er det nu blevet standardprocedure, at store bannere foldes ved forsendelse for at holde fragtomkostningerne nede. Vi forstår dog godt, at det kan være frustrerende, hvis foldemærkerne ikke forsvinder med det samme.
Vi kan oplyse, at foldemærkerne typisk vil udglattes, når banneret spændes korrekt op. Ønskes bannere leveret rullet på rør, tilbyder vi dog stadigvæk dette mod en merpris og ved specifik anmodning i ordren.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores kommunikation og service. Skulle du have spørgsmål eller ønsker til fremtidige ordrer, står vi altid klar til at hjælpe.
Rådgiver – reklamationsafdelingen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejl på fejl på fejl - desværre

Vi havde bestilt 2 roll ups med spotlights, foldere og løsblade.
Folderne blev først fejlsendt, så leveret i en komplet smadret pakke til en forkert pakkeshop. Vi er blevet lovet genoptryk hvilket så lige tager 14 dage ekstra.
Spotlightene havde de glemt at sende, så de måtte eftersendes. Og nu venter vi så på foldere og løsblade, som så er på vej til hver sin pakkeshop, som naturligvis ikke er den, vi havde bestilt til.
Det er jo lige før man bliver imponeret over, hvor mange fejl de kan lave i så simpel en ordre...

8 de octubre de 2025

Hej Jørgen,
Tusind tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S.
Vi er meget kede af at høre, at jeres pakke blev beskadiget under forsendelsen, og at leveringen er sket til en anden pakkeshop end den, du havde valgt – samt at pakkerne er fordelt på flere forskellige pakkeshops. Vi forstår, at dette har skabt frustration, og det beklager vi oprigtigt.
Desværre har vi ikke indflydelse på, hvordan transportøren håndterer pakkerne, herunder valg af pakkeshop. I nogle tilfælde kan transportøren vælge en alternativ pakkeshop, hvis der ikke er kapacitet på den ønskede. Vi følger dog op på sådanne hændelser og arbejder løbende på at sikre, at de ikke gentager sig, da vi ønsker at levere en stabil og tilfredsstillende service.
Med hensyn til produktionstiden for nye tryksager, er det korrekt, at der er en vis behandlingstid – og vi gør altid vores bedste for at minimere ventetiden.
Angående spotlights-fejlen: Her har vi desværre begået en fejl, og det beklager vi mange gange. Vi har allerede taget interne skridt for at sikre, at denne type fejl ikke opstår igen.
Vi har fuld forståelse for din oplevelse og de punkter, du har fremhævet. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil være ekstra opmærksomme på de områder, du har påpeget, så vi kan forbedre vores service fremadrettet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.
LaserTryk.dk – Reklamationsafdelingen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros til Mathilda fra kundeservice…

Stor ros til Mathilda fra kundeservice i Lasertryk. Altid venlig, hurtig og hjælpsom 🙏🏻
Tusind tak for mange gode projekter.

19 de septiembre de 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Mathilda – det betyder virkelig meget for os! 💙

Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med vores kundeservice, og vi sørger for, at din ros bliver givet videre til Mathilda. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dig om spændende projekter, og vi ser frem til mange flere i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb service och väldigt fint tryck…

Snabb service och väldigt fint tryck till ett bra pris!

15 de septiembre de 2025

Hej Rune,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår snabba service och tryckkvaliteten – och att priset känns rätt. Det betyder mycket för oss!

Välkommen tillbaka när du har fler trycksaker på gång – vi står redo att hjälpa dig igen.

Vänliga hälsningar,
LaserTryck-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ros fra en kritisk billedkunstner. Jeg er billedkunstner og får trykt …

Jeg er billedkunstner og får trykt visitkort, kataloger, postkort og illustrerede digtsamlinger hos Lasertryk. De er gode til at gengive farverne fra filerne fuldstændigt som originalerne og er meget hjælpsomme, hvis man er i tvivl om noget. Hurtige til at ekspedere ordrerne punktligt. Jeg har brugt firmaet i rigtig mange år og er yderst tilfreds. De kan bestemt anbefales.

23 de septiembre de 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for din mangeårige tillid til LaserTryk.dk!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du som billedkunstner oplever, at farvegengivelsen lever op til dine forventninger, og at du føler dig godt hjulpet og vejledt i processen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tryksager afspejler originalernes udtryk præcist – især når det gælder kunst og visuel formidling.

Vi sætter stor pris på, at du har valgt os som din trykpartner gennem årene, og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg plejer helst at støtte de helt små

Jeg plejer helst at støtte de helt små, lokale virksomheder – men LaserTryk er simpelthen svær at komme udenom. De har fantastiske priser og en service, man sjældent oplever hos en større virksomhed.
Uanset hvem jeg har talt med – om det er Dorte fra plakatshoppen, Henrik ved køb af valgplakater eller andre – bliver jeg altid mødt af samme imødekommende og professionelle hjælp. Det er imponerende, at de kan holde så høj en standard på tværs af hele organisationen.

Hatten af og tusind tak – jeg glæder mig til at handle hos jer mange gange endnu!

Michael Petersen

18 de septiembre de 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig! 💙

Vi forstår og respekterer fuldt ud ønsket om at støtte de små, lokale virksomheder, og derfor betyder det ekstra meget for os, at du alligevel vælger os til – og ovenikøbet tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os at høre, at både Dorte, Henrik og resten af teamet har givet dig en god oplevelse. Vi gør os umage for at levere personlig og professionel service – hver gang – så det er fantastisk at høre, at det mærkes hele vejen rundt.

Vi glæder os også til mange flere gode samarbejder med dig fremover!

Hurtig assistance med rettelser

God kundeoplevelse! Jeg havde glemt at rette mine visitkortfiler, inden de blev trykt, men jeg fik hurtigt hjælp til det.

3 de septiembre de 2025

Kære Monica,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god kundeoplevelse hos os – og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med rettelserne til dine visitkort.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tryksager bliver helt rigtige, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering/produktion og tip-top…

Hurtig levering/produktion og tip-top kvalitet. Nem bestilling. (Roll-ups).

14 de agosto de 2025

Respuesta de www.lasertryk.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, HK!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, kvalitet og bestilling af dine roll-ups. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever en nem og effektiv proces – og ikke mindst modtager produkter i tip-top kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang du har brug for tryksager!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt Lasertryk mange gange og det…

Har brugt Lasertryk mange gange og det har altid været godt. Sidste gang var det ikke et godt tryk, men de sendte hurtigt et nyt perfekt tryk.

14 de agosto de 2025

Respuesta de www.lasertryk.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Henrik!
Vi sætter stor pris på din loyalitet og de mange gange, du har valgt os. Det betyder meget for os, at du oplever en konsekvent god service – og vi er glade for, at vi hurtigt kunne rette op på det seneste tryk og levere et resultat, du blev tilfreds med.
Tak for tilliden – vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Bedste anbefaling

Kvalitet, hastighed og vilje til at få tingene igennem var helt i top! Vi fik lavet brochurer og en messevæg med 24 plakater.

8 de agosto de 2025

Respuesta de www.lasertryk.dk

Tusind tak for de flotte ord, Benedicte!
Vi er virkelig glade for at høre, at både kvaliteten, hastigheden og vores engagement levede op til dine forventninger. Det glæder os, at brochurerne, messevæggen og de 24 plakater blev lige som ønsket – og at vi kunne være med til at få det hele igennem til tiden.
Tak fordi du valgte LaserTryk.dk A/S – vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Fremragende service

Fremragende service, fra start til slut.

10 de agosto de 2025

Respuesta de www.lasertryk.dk

Tusind tak for de flotte ord, Thomas!
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget for hele teamet. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Alt i orden

Venlig service, hurtig ekspedition, høj kvalitet, ikke dyrt. Gennem to årtier. Det vil jeg simpelthen ikke spilde min tid på at klage over.

6 de agosto de 2025

UNDGÅ DEM

Jeg "VANDT " en præmie OG efter EN lang smørre OG vand ud AF ørerne modtager JEG nul nada zero keine -

11 de julio de 2025

Hej Heino

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og finde ud af, hvad der er sket i forbindelse med din præmie, har vi brug for et ordrenummer eller anden reference. Vi ønsker naturligvis at rette op på eventuelle fejl og sikre, at du får den oplevelse, du har krav på.

Lasertryk.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

meget dårligt service hos dem hvis du…

meget dårligt service hos dem hvis du skal bruge dine rekalme ting inden for 1 mdr så find en anden fik denne mail fra ders kunderådgiver
Tak for svar/godkendelsen - Så har jeg sendt din ordre i trykken.
Du har fået en bekræftelse, gå den venligst grundigt igennem og sig til hvis noget ikke stemmer.
Afsendelsesdatoen står på ordrebekræften og oveni dette skal du tillægge 1-3 hverdage til fragt.
God dag til dig.

men ordene er stadig ikke trykket eller sat igang men så ringer man ind og får afvide undskyld fejle men det er sommerferie men hvad kan jeg bruge det til ikke noget så hold jer fra dem de holder ikke hvad de lover med hvornår det ville blive sendt hmmm

25 de junio de 2025

Hej Steven,

Tak for din anmeldelse af LaserTryk på TrustPilot. Vi beklager meget, at du ikke er tilfreds.

Jeg har undersøgt sagen nærmere, og du har bestilt en lang række produkter. Der var kun et produkt, hvor den fil, som du har indsendt, kunne bruges. Du fik ordrebekræftelse på dette produkt - og kun dette produkt.

Mht. de andre produkter, skrev vi til dig i særskilt e-mails for hvert enkelt produkt den 12. juni 2025 for at fortælle dig, hvad problemer var. Vi hørte dog aldrig tilbage fra dig.

En trykfil til et produkt skal f.eks. have det korrekte format og skal være i en høj nok opløsning for at vi kan trykke fra filen. Hvis dette ikke er tilfældet, så skriver vi til dig for at høre, hvordan vi kan løse udfordringen sammen. Det har vi gjort.

Vi beklager dog, at du ikke er tilfreds. Vi håber på at kunne starte ordrerne for dig, men vi skal høfligst bede dig svare på de sendte e-mails om problemerne med filerne.

Med venlig hilsen,
Maria Wagtmann, Lasertryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service og produkter og…

Altid god service og produkter og levering til tiden af gode produkter. Jeg har brugt Lasertryk i mange år og altid fået god hjælp med det, jeg var i tvivl om, og været glad for det de har leveret.

20 de junio de 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord!
Vi er utrolig glade for, at du har haft gode oplevelser med både vores service, produkter og levering – og ikke mindst, at du har været en trofast kunde gennem mange år.

Det betyder meget for os at høre, at du har fået den hjælp, du har haft brug for, og at du har været tilfreds med det, vi har leveret. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for tryksager.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.