Jeg bruger Lasertryk til print af kunstkataloger til den årlige kunstudstilling 'Kunst i Hasseris' og til det løse ind imellem. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasertryk for mig som... Ver más
La empresa ha respondido
A really confusing system. You place an order expecting to get a confirmation page where you can check that all your files are correct, but instead they simply send you an email — with no payment... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fic... Ver más
La empresa ha respondido
Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vor... Ver más
Escrito por la empresa

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Estados Unidos
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De gør det rigtig godt og hurtigt

Respuesta de www.lasertryk.dk
Avisen blev klar til aftalte tid.
Det var nemt at bestille vores avis, og dejligt at man kan se, hvor langt i processen avisen er.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Rigtig god behandling og professionel tilgang til mit produkt. Var lidt nervøs fordi det var første gang jeg skulle have trykt næsten 15.000 expl af vores produkt. Men med god vejledning lykkedes alt. Produktet blev leveret efter aftale til prisen og ser megaflot ud.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Vi har benytte presenning banner til store skilte i 14 år - de er altid blevet rullet på rør. Denne gang er en banner i kraftig plast-presenning der måler ca 5 x 2,4 meter leveret bukket til ca. 0.7 x 0.9 m. Desværre er der fire store buk/rynker der ikke kan rettes ud, og vil fremstå sjusket og uprofessionelt. Vi har haft dialog med lasertryk der ikke anser dette som en reklamation.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Leverancen kom hurtigere end forventet
Vi havde bestilt 2 roll ups med spotlights, foldere og løsblade.
Folderne blev først fejlsendt, så leveret i en komplet smadret pakke til en forkert pakkeshop. Vi er blevet lovet genoptryk hvilket så lige tager 14 dage ekstra.
Spotlightene havde de glemt at sende, så de måtte eftersendes. Og nu venter vi så på foldere og løsblade, som så er på vej til hver sin pakkeshop, som naturligvis ikke er den, vi havde bestilt til.
Det er jo lige før man bliver imponeret over, hvor mange fejl de kan lave i så simpel en ordre...

Respuesta de www.lasertryk.dk
Stor ros til Mathilda fra kundeservice i Lasertryk. Altid venlig, hurtig og hjælpsom 🙏🏻
Tusind tak for mange gode projekter.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Snabb service och väldigt fint tryck till ett bra pris!

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg er billedkunstner og får trykt visitkort, kataloger, postkort og illustrerede digtsamlinger hos Lasertryk. De er gode til at gengive farverne fra filerne fuldstændigt som originalerne og er meget hjælpsomme, hvis man er i tvivl om noget. Hurtige til at ekspedere ordrerne punktligt. Jeg har brugt firmaet i rigtig mange år og er yderst tilfreds. De kan bestemt anbefales.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg plejer helst at støtte de helt små, lokale virksomheder – men LaserTryk er simpelthen svær at komme udenom. De har fantastiske priser og en service, man sjældent oplever hos en større virksomhed.
Uanset hvem jeg har talt med – om det er Dorte fra plakatshoppen, Henrik ved køb af valgplakater eller andre – bliver jeg altid mødt af samme imødekommende og professionelle hjælp. Det er imponerende, at de kan holde så høj en standard på tværs af hele organisationen.
Hatten af og tusind tak – jeg glæder mig til at handle hos jer mange gange endnu!
Michael Petersen

Respuesta de www.lasertryk.dk
God kundeoplevelse! Jeg havde glemt at rette mine visitkortfiler, inden de blev trykt, men jeg fik hurtigt hjælp til det.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Hurtig levering/produktion og tip-top kvalitet. Nem bestilling. (Roll-ups).

Respuesta de www.lasertryk.dk
Har brugt Lasertryk mange gange og det har altid været godt. Sidste gang var det ikke et godt tryk, men de sendte hurtigt et nyt perfekt tryk.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Kvalitet, hastighed og vilje til at få tingene igennem var helt i top! Vi fik lavet brochurer og en messevæg med 24 plakater.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Venlig service, hurtig ekspedition, høj kvalitet, ikke dyrt. Gennem to årtier. Det vil jeg simpelthen ikke spilde min tid på at klage over.
Jeg "VANDT " en præmie OG efter EN lang smørre OG vand ud AF ørerne modtager JEG nul nada zero keine -

Respuesta de www.lasertryk.dk
meget dårligt service hos dem hvis du skal bruge dine rekalme ting inden for 1 mdr så find en anden fik denne mail fra ders kunderådgiver
Tak for svar/godkendelsen - Så har jeg sendt din ordre i trykken.
Du har fået en bekræftelse, gå den venligst grundigt igennem og sig til hvis noget ikke stemmer.
Afsendelsesdatoen står på ordrebekræften og oveni dette skal du tillægge 1-3 hverdage til fragt.
God dag til dig.
men ordene er stadig ikke trykket eller sat igang men så ringer man ind og får afvide undskyld fejle men det er sommerferie men hvad kan jeg bruge det til ikke noget så hold jer fra dem de holder ikke hvad de lover med hvornår det ville blive sendt hmmm

Respuesta de www.lasertryk.dk
Altid god service og produkter og levering til tiden af gode produkter. Jeg har brugt Lasertryk i mange år og altid fået god hjælp med det, jeg var i tvivl om, og været glad for det de har leveret.