Jeg bruger Lasertryk til print af kunstkataloger til den årlige kunstudstilling 'Kunst i Hasseris' og til det løse ind imellem. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasertryk for mig som... Ver más
La empresa ha respondido
A really confusing system. You place an order expecting to get a confirmation page where you can check that all your files are correct, but instead they simply send you an email — with no payment... Ver más
La empresa ha respondido
Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vor... Ver más
Escrito por la empresa

P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Århus N., Estados Unidos
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på nettsiden og i sin korrespondanse at det vil ta mellom 2-12 dager med frakt. Så kan kunden selv velge om dette er riktig firma å bestille fra.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Lasertryk udmærker sig ved altid at levere fine produkter, og de leverer altid til tiden. Endvidere er medarbejderne udpræget serviceorienterede og tager kontakt hvis der er eventuelle problemer med vores fremsendte trykoplæg (f.eks. opløsning på billeder og lignende). Jeg giver min bedste anbefaling af Lasertryk.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Hver gang jeg ringede med et problem fik jeg udførlig vejledning.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg anvender Lasertryk til at printe workshopbøger, workshoptæpper, æsker og kortspil, og har hver gang været ovenud tilfreds med hastigheden af leveringerne samt produkternes kvalitet. Lasertryk er yderst pålidelige, og de fanger på forhånd, hvis en af mine filer ikke lever op til deres kvalitetsstandarder. Kan kun anbefale deres serviceydelser.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Super kundeservice og kvalitetsprodukter. Hver gang!

Respuesta de www.lasertryk.dk
Husk at læse "det med småt". 23 % af den samlede omkostning til et klistermærke der måler 10x20 cm. er administrations- og fragtomkostninger. Jeg spurgte til prisen før produktionen blev igangsat, men min henvendelse blev ignoreret. Anbefaler ikke Lasertryk.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Intuitive bestillings funktioner. Ordren blev som ønsket. Gen-bestilling er super easy.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg har i nogle uger været i kontakt med lasertryk og har endt med ikke at benytte dem til min opgave. Det var en lille opgave og jeg er ny i den her verden. Men nøj, hvor var det en skuffelse at være kunde hos dem. Jeg havde en meget uhjælpsom mand på den anden ende, som kun virkede som om jeg var besværlig på mail, så jeg ringede op fordi jeg tænkte det kunne hjælpe kommunikationen. Det gjorde det ikke. Det er længe siden jeg er blevet talt så uforskammet til. Jeg har valgt ikke at fortsætte min ordre hos dem. Jeg ved godt jeg ikke er en stor kunde. Men derfor kan deres medarbejde godt tale ordentligt.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg har brugt Lasertryk flere gange og har altid haft en god oplevelse. Priserne er konkurrencedygtige, uden at det går ud over kvaliteten. Blokke, visitkort, klistermærker og hvad vi ellers har bestilt ser altid professionelt ud. Leveringen er hurtig og pålidelig, hvilket også er et stort plus. De få gange, jeg har haft brug for support, har jeg fået venlig og kompetent hjælp med det samme. Kan varmt anbefale Lasertryk til andre.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Lasertryk har en bestillingsformular, som er enkel at bruge og som straks giver overblik over priser. Er man usikker på f. eks. papir type, ringer man og får venlig vejledning. God oplevelse.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jeg har fået lavet en del ting af Lasertryk. Både kunsttryk, bannere og diverse andre tryksager. Altid med en god dialog og senest super service af H. Lauritsen. Alting i flot kvalitet.
De bedste anbefalinger herfra.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Fik lavet foldere, som viser nogle af de malerier jeg maler, og mine kontaktoplysninger. Deres hjemmeside forklarer detaljeret, hvordan man opbygger folderen, og hvordan man ved billedbehandlingen sikrer en høj tryk-kvalitet. Man kan lave det hele hjemmefra og uploade til tryk, uden at skulle kontakte Lasertryk. Kvaliteten af færdigt produkt var i topklasse, og levering var til tiden.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Har fået genoptrykt et lille hæfte. Hurtigt levering også selv om det ikke var en haste opgave.
Da jeg kunne se den ville komme i uge 7, hvor der ikke var nogle til at tage imod pakken, lykkes det at få det rykket, så den kom hvor vi var på arbejde igen.

Respuesta de www.lasertryk.dk
Altid god service og god kvalitet fra Lasertryk, dem har jeg brugt professionelt i snart mange år og det har aldrig skuffet. Huskede jeg også at nævne at deres priser er konkurrencedygtige?

Respuesta de www.lasertryk.dk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og topkvalitet!
Lasertryk.dk leverer en virkelig professionel oplevelse fra start til slut. De besvarer henvendelser hurtigt, håndterer ordrer effektivt og tilbyder super skarpe priser. Personalet er både venligt og hjælpsomt, og deres bannere er af absolut topkvalitet. En pålidelig samarbejdspartner, som jeg varmt kan anbefale!

Respuesta de www.lasertryk.dk
Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fick jättebra hjälp med mina frågor, precis som tidigare gånger. Tryckkvaliteten är hög och priserna är konkurrenskraftiga. Jag kommer definitivt att använda lasertryck.dk igen!

Respuesta de www.lasertryk.dk
Vi ønskede en brochure til vores skole inden for en uge, og dagen efter bestillingen ankom 500 eksemplarer i bedste kvalitet. Alt var bare nemt og hurtigt og skarpt.

Fremragende kvalitet. Sød bet

Respuesta de www.lasertryk.dk
Har kun oplevet god og hjælpsom service og er glad for de varer jeg har modtaget.