www.lasertryk.dk Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger Lasertryk til print af kunstkataloger til den årlige kunstudstilling 'Kunst i Hasseris' og til det løse ind imellem. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasertryk for mig som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

A really confusing system. You place an order expecting to get a confirmation page where you can check that all your files are correct, but instead they simply send you an email — with no payment... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lasertryk levere, trods den store virksomhed de er, de mest personlige og meget kompetente service og support. Morten fra Kundeservice giver så fin en service, så vi er helt trygge ved at alle vor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros

Sobre www.lasertryk.dk

Escrito por la empresa

GARANTI

Test at vi holder hvad vi lover!

Hos LaserTryk.dk holder vi hvad vi lover. Og vi sætter handling bag ordene med disse tre garantier.

PRISGARANTI

Sikrer at du altid finder laveste pris hos LaserTryk.dk.

Handling og konsekvens
Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.

LEVERINGSGARANTI

Vi afsender til tiden - eller får du tryksagen gratis.

Handling og konsekvens
Oplever du, at vi ikke får afsendt din tryksag til tiden, og har du bestilt den som eksprestryk, vil du blive tilbudt tryksagen uden beregning, dog maks. 5.000 kr og eksklusiv fragt.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterer for kvaliteten

Handling og konsekvens
Har du modtaget en tryksag du ikke er tilfreds med kan du returnere den.

Læs mere om vores garantier

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har enda ikke mottatt pakken

Jeg har enda ikke mottatt pakken, og det ser nå ut som det vil ta 10 dager, ikke de 2 dagene jeg ble forspeilet. Jeg regner med at kvaliteten blir bra, men jeg vil anbefale at selskapet skriver på nettsiden og i sin korrespondanse at det vil ta mellom 2-12 dager med frakt. Så kan kunden selv velge om dette er riktig firma å bestille fra.

13 de junio de 2025

Hej Charlotte,
Mange tak for din anmeldelse af LaserTryk på TrustPilot. Vi er meget kede af situationen, at du ikke har modtaget en pakke sendt til Norge til den tid du havde forventet at få den.
Vi mener dog ikke, at vi stillede dig i udsigt, at du kunne være sikker på at have pakken efter to dage. Min kollega skrev udtrykkeligt til dig, at vi ikke kan garantere forsendelsestiden. Dette er desværre også korrekt, og det skriver vi også online på vores websider også. Forsendelserne til Norge skal sejles til Norge, og der kan være forsinkelser som følge af dårligt vejr, udvidet toldkontrol og lignende. Derfor garanterer vi ikke levering i Oslo på to dage, selv om det sker i ca. 90% af tilfældene.
Jeg vil dog blive ved med at forfølge sagen, indtil pakken når frem til dig, og vi beklager ulejligheden meget.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Fremragende præcision og service

Lasertryk udmærker sig ved altid at levere fine produkter, og de leverer altid til tiden. Endvidere er medarbejderne udpræget serviceorienterede og tager kontakt hvis der er eventuelle problemer med vores fremsendte trykoplæg (f.eks. opløsning på billeder og lignende). Jeg giver min bedste anbefaling af Lasertryk.

2 de junio de 2025

Kære hr. eller fr. Kjærbye,

Mange tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du oplever både vores produkter og service som præcise og pålidelige. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores medarbejderes engagement og opmærksomhed på kvalitet – det er netop den form for samarbejde, vi stræber efter.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Kundeservice, LaserTryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hver gang jeg ringede med et problem…

Hver gang jeg ringede med et problem fik jeg udførlig vejledning.

3 de mayo de 2025

Kære Niels,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du har fået udførlig vejledning, hver gang du har haft brug for hjælp. Vi sætter stor pris på din feedback – den motiverer os til fortsat at yde den bedst mulige service.

Skulle du få brug for os igen, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Kundeservice, LaserTryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk samarbejde gennem mange år

Jeg anvender Lasertryk til at printe workshopbøger, workshoptæpper, æsker og kortspil, og har hver gang været ovenud tilfreds med hastigheden af leveringerne samt produkternes kvalitet. Lasertryk er yderst pålidelige, og de fanger på forhånd, hvis en af mine filer ikke lever op til deres kvalitetsstandarder. Kan kun anbefale deres serviceydelser.

13 de mayo de 2025

Kære Tom,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! 🙏
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft et fantastisk samarbejde med os gennem årene, og at du er tilfreds med både kvaliteten af vores produkter og hastigheden på leveringerne.

Vi sætter stor pris på din tillid og det langvarige samarbejde – og det betyder meget for os, at du fremhæver vores opmærksomhed på detaljerne, herunder kvalitetstjek af filer. Det er netop den slags feedback, der motiverer os til at yde vores bedste – hver gang.

Vi ser frem til mange flere spændende projekter sammen!

Kundeservice – LaserTryk

Super kundeservice og…

Super kundeservice og kvalitetsprodukter. Hver gang!

13 de mayo de 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er utroligt glade for at høre, at du oplever både super kundeservice og kvalitetsprodukter hos os – hver gang. Det betyder meget for hele teamet hos Lasertryk.dk A/S, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!

Kundeservice – Lasertryk.dk A/S

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Husk at læse "det med småt"

Husk at læse "det med småt". 23 % af den samlede omkostning til et klistermærke der måler 10x20 cm. er administrations- og fragtomkostninger. Jeg spurgte til prisen før produktionen blev igangsat, men min henvendelse blev ignoreret. Anbefaler ikke Lasertryk.

29 de abril de 2025

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse af Lasertryk.dk A/S. Vi beklager, at du er utilfreds med, at vi opkræver et administrationsgebyr og fragt særskilt. Vi oplyser dette dog tydeligt online.

Vi vil gerne undskylde, hvis vi ikke svarede tilstrækkeligt på din forespørgsel om den fuldstændige pris. Dette er ikke godt nok, og vi beklager ulejligheden.

Intuitive bestillings funktioner

Intuitive bestillings funktioner. Ordren blev som ønsket. Gen-bestilling er super easy.

9 de abril de 2025

Hej Bullet,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores bestillingsfunktioner intuitive og at din ordre blev som ønsket. Det er også dejligt at høre, at gen-bestilling er super nemt for dig. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Så skuffende kundeservice

Jeg har i nogle uger været i kontakt med lasertryk og har endt med ikke at benytte dem til min opgave. Det var en lille opgave og jeg er ny i den her verden. Men nøj, hvor var det en skuffelse at være kunde hos dem. Jeg havde en meget uhjælpsom mand på den anden ende, som kun virkede som om jeg var besværlig på mail, så jeg ringede op fordi jeg tænkte det kunne hjælpe kommunikationen. Det gjorde det ikke. Det er længe siden jeg er blevet talt så uforskammet til. Jeg har valgt ikke at fortsætte min ordre hos dem. Jeg ved godt jeg ikke er en stor kunde. Men derfor kan deres medarbejde godt tale ordentligt.

22 de abril de 2025

Hej Marie,
Tak for din anmeldelse af LaserTryk.dk A/S på TrustPilot. Vi er rigtig kede af at høre, at du mener, at en medarbejder hos os ikke har talt pænt til dig. Det skal vi selvsagt altid gøre. Jeg har informeret den medarbejder, som du talte med, og vores kundeserviceansvarlige om dit syn på sagen. Vi håber dog stadigvæk, at du vil overveje at give os en ny chance en gang i fremtiden. For vi bestræber os at behandle både små og store kunder godt.
Maria Wagtmann, LaserTryk.dk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet til gode priser

Jeg har brugt Lasertryk flere gange og har altid haft en god oplevelse. Priserne er konkurrencedygtige, uden at det går ud over kvaliteten. Blokke, visitkort, klistermærker og hvad vi ellers har bestilt ser altid professionelt ud. Leveringen er hurtig og pålidelig, hvilket også er et stort plus. De få gange, jeg har haft brug for support, har jeg fået venlig og kompetent hjælp med det samme. Kan varmt anbefale Lasertryk til andre.

27 de marzo de 2025

Kære medarbejder hos CUBIC Modulsystem,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med os gang på gang. Det betyder meget for os, at vores kombination af kvalitet, pris og service lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at trykke for dig igen i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bogbrstilling

Lasertryk har en bestillingsformular, som er enkel at bruge og som straks giver overblik over priser. Er man usikker på f. eks. papir type, ringer man og får venlig vejledning. God oplevelse.

18 de marzo de 2025

Kære Ebbe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt vores bestillingsformular nem at bruge, og at du hurtigt fik overblik over priserne. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kundeservice – det betyder meget for os at kunne give kompetent og venlig vejledning.

Vi håber at få lov til at trykke for dig igen i fremtiden!

Professionelt og godt

Jeg har fået lavet en del ting af Lasertryk. Både kunsttryk, bannere og diverse andre tryksager. Altid med en god dialog og senest super service af H. Lauritsen. Alting i flot kvalitet.

De bedste anbefalinger herfra.

21 de marzo de 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores tryksager og service. Vi sætter stor pris på din anbefaling og de pæne ord om vores kollega H. Lauritsen.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for tryksager i høj kvalitet.

Fik lavet foldere

Fik lavet foldere, som viser nogle af de malerier jeg maler, og mine kontaktoplysninger. Deres hjemmeside forklarer detaljeret, hvordan man opbygger folderen, og hvordan man ved billedbehandlingen sikrer en høj tryk-kvalitet. Man kan lave det hele hjemmefra og uploade til tryk, uden at skulle kontakte Lasertryk. Kvaliteten af færdigt produkt var i topklasse, og levering var til tiden.

4 de marzo de 2025

Kære Esben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at få trykt dine foldere hos os. Vi sætter stor pris på din ros af vores online vejledninger og den trykkvalitet, vi leverer. Det er dejligt at vide, at processen har været nem og ligetil for dig – præcis som vi ønsker, den skal være.

Vi håber, at dine foldere bliver en succes, og at de hjælper med at udbrede kendskabet til dine malerier. Skulle du få brug for os igen, står vi klar til at hjælpe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så gik det godt en gang til

21 de febrero de 2025

Hej Peter,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. 😊

Hurtig og god service

Har fået genoptrykt et lille hæfte. Hurtigt levering også selv om det ikke var en haste opgave.
Da jeg kunne se den ville komme i uge 7, hvor der ikke var nogle til at tage imod pakken, lykkes det at få det rykket, så den kom hvor vi var på arbejde igen.

13 de febrero de 2025

Kære MK,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringstiden på dit genoptryk. Vi bestræber os altid på at være fleksible og imødekommende, så det er dejligt at vide, at vi kunne tilpasse leveringen efter dine behov.

Vi håber at få lov til at trykke for dig igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service og god kvalitet fra…

Altid god service og god kvalitet fra Lasertryk, dem har jeg brugt professionelt i snart mange år og det har aldrig skuffet. Huskede jeg også at nævne at deres priser er konkurrencedygtige?

18 de febrero de 2025

Kære Jakob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og kvalitet gennem årene. Og ja, vi sætter en ære i at være konkurrencedygtige på prisen også! 😊 Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fremragende service og topkvalitet!

Lasertryk.dk leverer en virkelig professionel oplevelse fra start til slut. De besvarer henvendelser hurtigt, håndterer ordrer effektivt og tilbyder super skarpe priser. Personalet er både venligt og hjælpsomt, og deres bannere er af absolut topkvalitet. En pålidelig samarbejdspartner, som jeg varmt kan anbefale!

3 de febrero de 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️ Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse med både vores service og kvalitet. Det betyder meget for os, at du oplever hurtig respons, effektiv håndtering og skarpe priser – præcis som det skal være!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

LaserTryk.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd IGEN med mina senaste…

Jag är mycket nöjd med mina senaste trycksaker (meny till restaurangen) från lasertryck.dk. Det är inte första gången jag anlitar dem, och som vanligt gick det snabbt och enkelt att beställa. Jag fick jättebra hjälp med mina frågor, precis som tidigare gånger. Tryckkvaliteten är hög och priserna är konkurrenskraftiga. Jag kommer definitivt att använda lasertryck.dk igen!

29 de enero de 2025

Hej H. Vonsensey,

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du ännu en gång är nöjd med dina trycksaker och vår service. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten, priset och den hjälp du fått vid beställningen.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång du behöver trycksaker. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med framtida beställningar.

Vänliga hälsningar,
Maria Wagtmann / LaserTryk.dk-teamet

Superservice i høj kvalitet

Vi ønskede en brochure til vores skole inden for en uge, og dagen efter bestillingen ankom 500 eksemplarer i bedste kvalitet. Alt var bare nemt og hurtigt og skarpt.

Kære John,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at brochurerne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne levere både høj kvalitet og hurtig service.

Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kvalitet. Professionel sød betjening. Hurtig levering. Kan varmt anbefale firmaet

Fremragende kvalitet. Sød bet

Kære Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, vores service og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Lasertryk A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun oplevet god og hjælpsom service…

Har kun oplevet god og hjælpsom service og er glad for de varer jeg har modtaget.

Kære Helene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du er tilfreds med de varer, du har modtaget. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.