www.lavprishvidevarer.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

104 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice ud over det sædvanlige

Lavprishvidevarer.dk kontaktede mig telefonisk kort tid efter jeg bestilte en integreret opvaskemaskine for at sikre den passede i mit køkken. Dette var på trods af jeg bestilte en maskine d. 23. december. De vejledte samtidig om at jeg havde plads til en højere maskine og kunne prismatche sådanne indenfor samme mærke (siemens) i forhold til den jeg havde bestilt.

Levering gik uden problemer til valgte tidspunkt.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet blev afsendt hurtigt og alt…

Produktet blev afsendt hurtigt og alt det var super, problemet er bare at de slet ikke havde pakket noget beskyttende om varen .. og at alle desværre ved hvordan postleverandørene behandler pakker 😅

28 de noviembre de 2025

Leveringsgaranti, ja tak!

Jeg ville købe fra Lavprishvidevarer fordi de solgte billigt og kunne levere hurtigt. Det viste sig, at produktet alligevel ikke var på lager, men så tilbød sælgeren et andet produkt i stedet. Samme kvalitet, samme pris, fordi den blev væsentligt sat ned fra den oprindelige.
Flot redning!

29 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en vare

Bestilte en vare, hvor det stod en forventet leveringsdato på 5-10 dage, da jeg 14 dage efter bestillingsdatoen forespurgte på en leveringsdato, fordi jeg intet havde hørt. Fik jeg besked om, at leveringsdatoen nu var 1,5 efter bestillingsdatoen. Skrev tilbage at det var noget af en forskel fra 5-10 dage, som der stod som forventet leveringsdato, da jeg havde købt varen.

Fik en karl smart mail retur. Med meget lille indsats fra jeres side af, kunne i have reddet kundeoplevelsen der. Men i sendte en besked retur, hvor der stort set stod at jeg var en idiot, hvorfor jeg ikke havde hæftet mig ved at det stod forventet leveringstid, da jeg købte varen!

Fair nok, at der kan opstå leveringstid. Men så informer om det og skriv respektfuldt, når I svarer jeres kunder!

26 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.