www.lavprishvidevarer.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

104 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Plejer ikke og anmelde min køb

Plejer ikke og anmelde min køb, men de fortjener alle 5 stjerne. Rigtig god service og en mindre problem som ikke havde med dem og gøre, ringede de til Siemens og fik svar på mens jeg var i røret.
Herved min varmeste anbefaling..

22 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Siemens opvaskemaskine, super service!

Skulle bruge en Siemens opvaskemaskine og købte den her. Dagen efter kom den på tilbud hos en konkurrent – jeg ringede ind, og de krediterede straks prisforskellen uden problemer. På leveringsdagen opdager jeg, at jeg selv har bestilt den forkerte farve. Jeg ringer igen, og de sender med det samme den rigtige model, uden at jeg skal betale for den allerede afsendte maskine, som bare gik retur.
Super god oplevelse og virkelig imponerende kundeservice!

21 de octubre de 2025

De bedste anbefalinger

De bedste anbefalinger.
Jeg havde købt et fodmassageapperat som desværre hurtigt gik i stykker. Efter kun 2 dage havde jeg modtaget et nyt. Virkelig flot service, handler her gerne igen.

19 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god købs- og leveringsoplevelse.

De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive forsinket (3 uger før levering), og vi fandt et nyt tidspunkt.
Leveringen var super: kort tidsinterval (8-13), super venlige og høflige flyttemænd, som tog al skrald med sig.
Jeg har kun godt at sige.

2 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super Siemens vaskemaskine - rigtig dårlig oplevelse ved leveringen/montering

Vi købte en Siemens WG44G2FSDN IQ500 til en super skarp pris og leveringen skete hurtigt. Ved en fejl fik vi bestilt 2 vibrationsmåtter. Intet problem - den ene blev krediteret af en flink kundeservice medarbejder. Sådan god service.
Vi bestilte maskinen med levering til 2. sal samt installation.
Installationen gik ikke så godt da afløbsslangen var for kort til helt at kun nå hen til afløbet. Montøren hev og bøvlet godt og grundigt for at få maskinen på plads. Da maskinen skulle afprøves første gang kom der vand ud bag ved maskine. Afløbsslangen var blevet revet ud af maskinen bagpå. Efter at have monteret den på ny blev maskinen igen voldet på plads og afprøvet. Det så ud til at være ok.
Dagen efter står der vand i bunden af vores køkkenskab under vasken. Afløbsslangen var spændt som en flitsbue og havde trukket så hårdt i vandlåsen at den ikke længere kan holde tæt.
Vi fejlmeldte dette og fik igen en god behandling i kundeservice. De sender en montør og retter fejlen.
Men hvor er det en skam at de folk som installerer maskiner ikke har bedre styr på tingene. Det virker uprofessionelt og ikke særlig tillidsvækkende og kunne sagtens have medført en vandskade. Monteringen er ærlig talt dyr nok i forvejen, når man tænker på at det bare er to slanger og en stikkontakt som skal tilsluttes, som vi taler om. Så det er bare ikke i orden.
Øv for en kedelig oplevelse 🥵

Update 13.9 - montør kigger forbi dags dato og erklærer at det er VVS arbejde. Det skal du selv sørge for at få lavet. Nej, jeg beder ikke om at få udført VVS arbejde, jeg beder Jer om at tilslutte maskinen korrekt så alt er tæt, som jeg har betalt for. Men montøren vil hverken være behjælpelig med det ene eller andet. En forlængerslange havde løst problemet, men nej det skal vi selv sørge for at få lavet 😡😡😡
Man må sige det er en fremragende kundeservice!!!
Nu står vi med en defekt vandlås og vaskemaskine som ikke kan tages i brug 👏👏👏

11 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.