Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er zijn veel dingen misgegaan tijdens mijn bestelling. Na meerdere telefoontjes heb ik met het aardige personeel alles recht kunnen trekken. Anderhalve week na de eerste leverdatum kwam mijn bril eind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rayban Zonnebril met polariserende glazen(Erika) . Mooi en licht montuur ,heerlijk rustige kijk bij felle zon . De kwaliteit is zoals we gewend zijn van Rayban. Makkelijke site, genoeg keu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op zoek naar een specifiek type lens wat ik altijd kocht bij hans anders. Hier gevonden en zonder problemen het type de sterkte enz kunnen uitkiezen. Verder vele malen goedkoper dan hans anders en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al meerdere keren prijs vergeleken met andere partijen en Lenson komt iedere keer als winnaar uit de bus. Als je eenmaal weet welke lenzen je moet hebben is dit de perfecte plek om ze bij te bestellen... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de lentes de contacto
  2. también en la categoría
  3. Mayorista de gafas
  4. Tienda de gafas de sol

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lenson.com werd in 2004 opgericht en heeft haar hoofdkantoor met Nederlands-sprekende medewerkers in Stockholm, Zweden. Onze missie is goede en klantvriendelijke service te verlenen en scherpe prijzen aan te bieden binnen de optiek branche.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dit is de eerste keer

Dit is de eerste keer. Moet even eraan wennen. Geen bericht als het iets laneer duurd. Na zelf contact gezocht te hebben duurd het nog een week. Ik ben gewend om binnen 4 dagen de lenzen te ontvangen. Vond de fles van de vloeistof ook tegen vallen. En ze hadden het bezorgt bij de buren zonder mij te berichten. Maar daar kan lenson niets aan doen. Hmmmm Weet niet of ik nog een keer bestel. Kon ook niet met achteraf betalen. Dus had echt zoiets als het maar goes gaat.

26 de junio de 2017

Prima website

Makkelijk om te bestellen. Snelle levering. Overzichtelijk. En natuurlijk goedkoop.

26 de junio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Diverse klachten

Slechte telefonische bereikbaarheid, meerdere malen bandje met gesloten tijdens kantooruren
Engelstalige receptionist die geen Nederlans spreekt, kan echt niet
Niet weten waar de bestelling is afgeleverd

22 de junio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een zonnebril is niet geleverd

Mijn zonnebril is niet geleverd. Er stond een levertermijn vermeld van 2 tot 4 werkdagen. Inmiddels zijn we al 7 werkdagen verder, maar mijn bedtelling is nog niet geleverd.

20 de junio de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gemak bij bestellen en netjes ontvangen!

Gemakkelijk te bestellen en pakketje netjes ontvangen. Prijs van contactlenzen veruit het laagst ten opzichte van andere websites.
Verbeterpunt: de duur van de verzending, pakketje 'pas' na drie dagen in huis, in deze tijd van online shopping relatief lange levertijd.

14 de junio de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lenson gaf de scherpste prijs voor mijn …

Lenson gaf de scherpste prijs voor mijn lenzenvloeistof. Alleen was mij niet duidelijk dat mijn pakket niet bij mij thuis werd afgeleverd. Pas toen het geleverd werd bij de afhaallocatie werd dit gemeld.
Dit was w.m. geen probleem want het was dichtbij.
Maar dat was vooraf niet duidelijk
Ik ben zeer tevreden verder.

13 de junio de 2017

Duidelijke site

Duidelijke site, handig dat je je vorige bestelling kunt aanklikken en opnieuw kunt bestellen. Snelle levering.

9 de junio de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.