Het betalen en ontvangen van de software met de licentiecode ging prima. Na het installeren bleek de code niet te werken. Na een mailtje kreeg ik direct een andere die wel werkte. Fijn, die snelle res... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vervelend: Gezien het feit dat mijn Windows 11 home editie geen netwerk verbinding en/of extern bureau ondersteund, wilde ik upgraden naar Windows 11 Pro. Installatie ging zonder problemen, maar i... Ver más
La empresa ha respondido
Overgestapt op een MacBook en office nodig maar dan voor de MacBook. Via Google hier terecht gekomen en kwam goed en vertrouwd over mede door de reviews. Gelijk besteld en binnen enkele minuten de l... Ver más
La empresa ha respondido
Al eerder Office 2021 en recentelijk Windows 11pro aangeschaft en geïnstalleerd via Licentify. Die mensen daar doen er echt alles aan om het hun klanten naar de zin te maken! Het downloaden en acti... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Licentify is de leverancier voor al jouw Licenties
Información de contacto
Nannie van Wehlstraat 292, 2548MN, Den Haag, Holanda
- +31 (0)6 19 12 43 72 / +31 (0)8 86 74 02 00
- Info@licentify.nl
- www.licentify.nl
Invita a los clientes a opinar
Even een momentje dat ik dacht dat de…
Even een momentje dat ik dacht dat de bestelling niet was doorgekomen ondanks dat deze gelijk was betaald. Ik werd niet veel later teruggebeld met de uitleg waarom het iets langer duurde. Helemaal top opgelost !

Vlekkeloze transactie en installatie
Besteld, betaald, email binnen 30 seconden. Installatie verliep vlekkeloos. Van start tot finish 10 minuten, waarvan 9,5 minuut voor Microsoft:-)

Respuesta de Licentify
Licentify is a reliable company for…
Licentify is a reliable company for purchasing licenses. I've experienced quick resolutions when a license didn't work initially, thanks to their efficient team. The process for upgrading Windows 11 was straightforward, taking only a few minutes. Their customer service is attentive and professional, offering excellent support. While I've encountered some issues, the team at Licentify handled them well. Overall, a good service.

Super klantvriendelijk
Snelle levering, super bereikbaarheid en vriendelijk bedrijf.

Aanbevolen softwareleverancier
Na de betaling van van Office 2016 stond de licentiesleutel meteen in de mail. De installatie was een fluitje van een cent en na een kwartiertje kon ik Office al in het geheel en zonder problemen gebruiken.
Hartelijk dank Licentify.

Prima service
Toen het eerste licentienummer niet werkte kreeg ik binnen 5 minuten een ander nummer.

Respuesta de Licentify
Dit bedrijf geeft goede ondersteuning…
Dit bedrijf geeft goede ondersteuning en komt zijn afspraken na.

Zeer goede service
Ik had wat gedoe met invoeren. Het team van Licentify heeft mij vervolgens keurig geholpen.

Snel, concurrerend en professioneel
Office 2021 professional plus besteld. Snel geleverd. En werkte direct.

Gemakkelijke aankoop
Gemakkelijke aankoop, goede prijs en direct de factuur in de mailbox.

Snel en eenvoudig
Kiezen, afrekenen en binnen een minuut een werkende code in de mail.

Respuesta de Licentify
Sleutel nr was er binnen enkele…
Sleutel nr was er binnen enkele seconden na betaling.
Nummer werkt ook registratie geen probleem.

Respuesta de Licentify
Ik moest een extra mailtje sturen…
Ik moest een extra mailtje sturen voordat ik de vergunning toegestuurd kreeg

Respuesta de Licentify
Office 2016, prima aankoop.
Een kleine week geleden bij Licentify voor 20 euro Office 2016 gekocht. Ik kreeg na betaling onmiddellijk een licentiecode toegestuurd + een link om te downloaden. Binnen een half uur had ik het prima werkende pakket op de pc staan. Nog niet volledig, Access en Publisher kwamen met een aantal uren vertraging binnen.
Op een vraag om nadere informatie had ik een paar weken eerder keurig antwoord gekregen en daarmee maakte het bedrijf op mij een betrouwbare indruk.

Respuesta de Licentify
Más información sobre otros tipos de reseñas.