Livingdesign Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

4 glazen besteld die na twee dagen geleverd waren maar eentje stuk door het transport. Na dit te hebben doorgegeven meteen bevestiging gekregen dat dit niet mag gebeuren en dat een nieuw glas reeds we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service; > dadelijke en vriendelijke feedback bij vraagstelling > wachten tot alle producten samen kunnen worden verstuurd Misschien klein minpuntje... de doos was nogal groot voor het... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik werd ingelicht dat mijn pakje later verzonden zou worden doordat 1 product niet meer beschikbaar was. Het moest besteld worden en van zodra mijn pakje compleet was en verzonden werd kreeg ik een me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores
  3. Tienda de regalos
  4. Vivero

Escrito por la empresa

Livingdesign is dé webshop & conceptstore met mooie, trendy en betaalbare designmeubelen, verlichting & woonaccessoires. Merken zoals HAY - Muuto - String - Normann Copenhagen - SNURK - FermLiving - A House Doctor - Fest Amsterdam - Les Gambettes - Fatboy - ... Wij bieden deskundig advies, hebben veel voorraad en leveren snel!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Perfect

Perfect, correcte levering !

27 de mayo de 2024

Hi Veerle,

Heel erg bedankt voor deze mooie review en 5 sterren!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering maar spijtig genoeg…

Snelle levering maar spijtig genoeg werden de glazen in de verkeerde kleur geleverd.

28 de mayo de 2024

Hi Annick,

Dankjewel voor jouw review! Het spijt ons echter via deze weg te horen dat je een verkeerde kleur glazen ontving.
Vermoedelijk gebeurde hier een menselijke fout in ons magazijn en is dit uiteraard niet de bedoeling.
Je mag ons dit steeds laten weten, dan kunnen we hier zeker een oplossing voorzien. We gaan zo meteen contact met jou opnemen om dit zo snel mogelijk op te lossen voor jou.

Contacteer ons gerust bij verdere vragen in de tussentijd!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering. Aanrader.

27 de mayo de 2024

Hi Dirk,

Dankjewel voor deze fijne review!

Erg gebruiksvriendelijke webshop

Erg gebruiksvriendelijke webshop. Mijn pakje was heel goed ingepakt zodat er geen schade aan kon zijn. Ook erg snel en perfect geleverd. Bedankt. Topbedrijf !

28 de marzo de 2024

Hi Ria,

Heel erg bedankt voor deze top review! Wat fijn te horen dat jouw pakje goed aankwam.

Veel plezier ermee en een prettige namiddag gewenst,

Uitstekend

Ruime keuze - overzichtelijke site - goede productinformatie - vlotte levering - producten van mooie afgewerkte kwaliteit en dit design past in veel interieurs - wij hier thuis zijn fan van Livingdesign ❤️

27 de marzo de 2024

Respuesta de Livingdesign

Wat een fijne review Nancy! Dank je wel voor deze mooie woorden en 5 sterren, dit doet ons veel plezier! 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De klantenservice was heel fijn

De klantenservice was heel fijn. Je wordt geholpen door de mens achter het bedrijf, met veel begrip en vriendelijkheid! Bedankt Lien :)

21 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Hi Nathalie,

Dank je wel voor deze mooie woorden en top review! 💛

Prachtige producten

Prachtige producten, vlotte levering

25 de enero de 2024

Respuesta de Livingdesign

Dank je wel voor deze fijne review, Sarah!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet zo tevreden

Ik ben niet zo tevreden. Het product was heel zorgvuldig verpakt, daar lag het niet aan. Waarschijnlijk is het voor de verzending niet gecontroleerd op beschadigingen. De reactie van LivingDesign was een tegemoetkoming van 10% van de aankoopprijs, aangezien het zou ging om kleine beschadigingen

23 de enero de 2024
Opinión espontánea

Hi Froukje,

Dank je wel voor deze review! Het spijt ons echter te horen dat je niet zo tevreden bent.

Zoals we via mail lieten weten is het niet de bedoeling dat er beschadigingen op een geleverd product zitten, groot of klein. Hiervoor boden we graag een compensatie aan of de mogelijkheid tot een retour, waarbij we jou aanboden een nieuw exemplaar te bezorgen of een terugbetaling van het artikel. Hierop hadden we nog geen antwoord mogen ontvangen, laat dus gerust weten indien je dit graag zou wensen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima winkel

Prima winkel. Snel en vriendelijk contact.

28 de diciembre de 2023

Respuesta de Livingdesign

Heel erg bedankt voor de sterren en fijne review, Gustav!

Prima service!

Prima service!

27 de diciembre de 2023

Respuesta de Livingdesign

Bedankt voor de fijne review, Caroline!

Super klantvriendelijk!!

Foute levering werd onmiddellijk rechtgezet; hele snelle en vriendelijke klantendienst!

Respuesta de Livingdesign

Dank je wel voor de 5 sterren en fijne review, Elke!

Tevreden klant

Zeer postitief, ik heb de levering fragiel goed ontvangen. Bovendien was ze ook mooi ingepakt voor kerst.

Hi Ann,

Super dat jouw bestelling goed aankwam, we pakten het met veel plezier in!

Levering

Vlotte communicatie, normale prijzen.

Respuesta de Livingdesign

Dank je wel voor de fijne review, Maarten!

Vlotte service en hulp

Vlotte service en hulp. Mooi aanbod.

Hi Annemie,

Super te horen, dankjewel hiervoor!

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, en veilig verpakt.

Hi Annette,

Dank je wel voor deze mooie review!

Prima kwaliteit

Prima levering en kwalitatief zeer goed ingepakt

30 de octubre de 2023

Hi Jan,

Heel erg bedankt voor deze fijne review!

Blijvende klant :)

Hoewel bij mijn bestellingen (zakelijk account) af en toe iets misloopt, wordt het altijd snel en perfect opgelost. Een misser is menselijk, de oplossing bepaalt de ervaring en daar mogen we hier zeker niet over klagen :).

28 de septiembre de 2023

Hi Sarah,

Super om te horen dat je een blijvende klant bent! Dank je wel voor deze review!

Zeer fijne ervaring!

Livingdesign is heel toegankelijk, de bestelling verliep vlot, alsook het contact met de verkopers. Onze aankoop werd snel geleverd in perfecte staat.

28 de septiembre de 2023

Respuesta de Livingdesign

Dank je wel voor de 5 sterren en mooie woorden, Kaat!

Top service

Ik had bij het bestellen redelijk wat vragen en heb deze rechtstreeks gesteld via chat (op website). Onmiddellijk reactie mogen ontvangen van vriendelijke medewerkster die me verder heeft geholpen met de bestelling. Zeer goede service, vlotte levering!

27 de septiembre de 2023

Hi Laetitia,

Dankjewel voor deze mooie woorden en 5 sterren! Dit doet ons veel plezier.

Het Livingdesign-team

8 consejos para escribir buenas reseñas.