Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter ordrebekræftelse tavshed 5 uger. Fortsat ingen reaktion efter rykker for svar, men 2 uger senere modtog jeg forkert vare fra anden producent uden nærmere forklaring. ManneQ kommer i min sorte b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg lagde en ordre hos ManneQ.com d. 28/2, har efterfølgende modtaget en faktura med fakturadato 3/3, samt besked om at min ordre var pakket d. 4/3 og sendt afsted. Betalingen er trukket d. 2/3, trod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samme som Ulla langt hen ad vejen: ingen vare og dårlig service a: de ignorerede min note på ordren vedr. levering b: de svarer ikke på telefonen og heller ikke, på mail c: lovede endelig at jeg s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Butikken besvarer lynhurtigt e-mails og telefonopkald. Man tager dermed kundeservice seriøst i stedet for bare at tale om det. ManneQ giver et højt informationsnivau og fortæller om, hvor langt ordren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina

Escrito por la empresa

Siden firmaets start i 2004 har det været vores målsætning at kunne levere alt inden for butiksinventar, hurtigt og ikke mindst billigt, samt at kunne levere et stort og bredt udvalg af kvalitets butiksinventar. Hos os finder du sansynligvis det butiksinventar, du søger. Velkommen til manneq.com.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,7

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kjoleopsømmer

Kjoleopsømmer
Jeg spurgte til en kjoleopsømmer til min gine, da min var gået i stykker. To dage efter lå der en i min postkasse. Super hurtig levering. Men ikke nok med det. Det var en gave fra firmaet. Det må siges at være god service af første klasse.
Bedste hilsner
Annette

16 de septiembre de 2019

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. ManneqQ holder hvad de lover. Jeg bestilte min gine i går og fik den allerede leveret i dag.
Ginen er super lækker og svarer helt til beskrivelsen på ManneQ’s hjemmeside. #54258

29 de agosto de 2019

Super service

Super service.
Jeg skulle bruge 8 af nogle bestemte giner som ikke alle var på lager, men de blev skaffet hjem til mig uden problemer.
Og hurtig levering var bare ekstra lækkert 👍

28 de junio de 2019

ManneQ er Fantastisk…

ManneQ er en Super leverandør til min Butik som jeg bruger jævnligt..
Er altid super tilfreds og de har de bedste tilbudsmærker af alle og til en billig pris... Har købt meget igennem de sidste 9 år.. Kan kun give de bedste anbefalinger.. fra Butik VENUS

28 de junio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en rigtig god oplevelse!!

Havde en rigtig god oplevelse med ManneQ. Købte en professionel skræddergine til min kones fødselsdag. Det var lige op til Black Friday. Jeg ringede for at høre om de også havde rabat. Det havde de ikke, men jeg måtte gerne få 10% rabat “på mit glatte ansigt” (håber ikke jeg skab en trend på at spørge om rabat nu 😂).
Pakken ankom 3 dage senere - generelt en super oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og god service bestilling kom i…

Hurtig og god service bestilling kom i 2 afdelinger på samme dag og det var dagen efter bestillingen 👍. Da jeg så første ordrebekræftelse ringede jeg og sagde at noget manglede og fik svaret " ja kommer seperat fra andet sted, fordi så er det hurtigst fremme" det kalder jeg service.
Klinikbutikken hos Susanne Lemvig

God oplevelse

Nem bestilling, god pris, fin vare og afsendelse samme dag :-) Henvendte mig senere angående varen og fik hurtigt svar. Alt i alt er jeg godt tilfreds.

Ordrenr: 51461

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.