Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter ordrebekræftelse tavshed 5 uger. Fortsat ingen reaktion efter rykker for svar, men 2 uger senere modtog jeg forkert vare fra anden producent uden nærmere forklaring. ManneQ kommer i min sorte b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg lagde en ordre hos ManneQ.com d. 28/2, har efterfølgende modtaget en faktura med fakturadato 3/3, samt besked om at min ordre var pakket d. 4/3 og sendt afsted. Betalingen er trukket d. 2/3, trod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samme som Ulla langt hen ad vejen: ingen vare og dårlig service a: de ignorerede min note på ordren vedr. levering b: de svarer ikke på telefonen og heller ikke, på mail c: lovede endelig at jeg s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Butikken besvarer lynhurtigt e-mails og telefonopkald. Man tager dermed kundeservice seriøst i stedet for bare at tale om det. ManneQ giver et højt informationsnivau og fortæller om, hvor langt ordren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina

Escrito por la empresa

Siden firmaets start i 2004 har det været vores målsætning at kunne levere alt inden for butiksinventar, hurtigt og ikke mindst billigt, samt at kunne levere et stort og bredt udvalg af kvalitets butiksinventar. Hos os finder du sansynligvis det butiksinventar, du søger. Velkommen til manneq.com.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,7

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

ikke iorden!

Jeg har købte 2 stk. Kundeføring D.1/2
jeg har ikke modtaget min ting i nu efter 26 dage.
Har ringet flere gange men der er ikke nogle der tager telefonen.

27 de febrero de 2013

fantastisk service

Jeg bestilte en herregine som gave, men fik besked om at den var i restordre. Da jeg ringede for at hør om muligheden for at fremskynde ordren, blev jeg totalserviceret, og pakken kom en uge før oprindelig lovet. Fantastisk oplevelse, bedre service skal der ledes længe efter. Kan varmt anbefales, mange tak for hjælpen

12 de diciembre de 2012

Fuldt tilfreds

På baggrund af anmeldelser på trustpilot valgte jeg denne forhandler til køb af en gine; de havde de bedste priser og bedste anmeldelser. De sendte opdateringsmail så jeg kunne følge med i status indtil den var afsendt og varen var hurtigt leveret.
Kan kun anbefales.

7 de octubre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hurtig og fantastisk service

Jeg havde et par spørgsmål om, hvilken steamer der var den rette at vælge, så jeg ringede til ManneQ for at spørge om produkterne.
ManneQ gav utrolig venlig og kvalificeret vejledning til, hvordan jeg fik den steamer der passede til mit behov.
Bestillingen og betalingen var nem og hurtig og fakturaen kom med det samme på min mail. Og det er jo altid dejligt at få det hele på mail.
Da det var lidt en hastesag er det fantastisk at jeg, når jeg bor i nærheden, kunne få lov at hente den på adressen.
Helt fantastisk fra start til slut!

12 de enero de 2012
Valorada con 3 estrellas sobre 5

"Rodet" service

Synes servicen var lidt rodet... Først fik jeg en bekræftelse på, at ordren var modtaget, og at jeg ville få min pakke i løbet af få dage. Da jeg ikke havde hørt fra dem i 10-12 dage, kontaktede jeg dem og fik at vide, at de havde flyttet lageret? men at jeg vil blive kontaktet dagen efter. Dagen efter hørte jeg intet, og kontaktede dem derfor et par dage senere, og her oplyste de, at produktet var udsolgt..
Yderligere en måned efter har jeg nu modtaget pakken. Og som endnu et tegn på en lidt rodet virksomheden, modtog jeg i dag en mail om at jeg ville modtage pakken om et par dagen, selvom den blev leveret i foregårs!?

14 de diciembre de 2011

Fremragende service

Jeg fik min dampsteamer dagen efter at jeg havde bestilt den. Inden jeg bestilte den, sendte jeg en mail til kundeservice, og der var et hurtigt og flinkt svar.

30 de agosto de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

foorståelse og overskud

manneq.com i klasse...
Ud over deres vare sortiment, besidder manneq.com en utrolig høj service standart, og evner at korspondere på et hurtigt og sagligt plan, inklusiv deres hurtig lavering af varer i stramme arbejdsprocesser.

7 de abril de 2011

Fin service

Har handlet hos Manneq.com flere gange, meget kundevenlig. Altid besked når ens ordrer er fremme. Og besked når den er afsendt igen. Varen er altid i orden. Kan varmt anbefale at handle hos Manneq.com S.Sørensen

23 de febrero de 2011

Super service!

Var på jagt efter en ny god gine og fik med det samme en hurtig respons på mine forespørgsler, hvilket var rigtig godt. Udover det blev varen hurtig afsendt :) Kun gode ting at sige fra mig og vil helt sikkert handle her igen.

13 de enero de 2011

Hurtig og effektiv service

Bestilte om aftenen og blev kontaktet næste morgen vedr. levering. Fik varerne leveret dagen efter. Lyn hurtig levering og god service og rådgivning. Vil bestemt vende tilbage næste gang jeg skal bruge inventar.

27 de diciembre de 2010

Hurtig og effektiv ekspedition

Jeg har købt en gine, og det var hurtig og effektiv ekspedition.
Eneste lille minus er, at der ikke kan betales via hjemmesiden, men at man selv skal overføre penge via egen bank, men det trækker ikke en stjerne ned.
Fin service !

15 de diciembre de 2010

Professionalitet

I Kontakt med Manneq tager de sig god tid, de er effektive og grundige. Jeg købte en forudbetalt gine til 1275 kr., efter beløbet var indbetalt fik jeg en faktura pr. mail. Manneq lægger stor vægt på at jeg følte mig tryg i handlen. Varen kom hurtigt, og den levede op til beskrivelsen. Fremragende service

15 de diciembre de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service hurtig betjening!

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Super betjening af frisk og venlig medarbejder. Man kunne måske få en webshop så man kunne betale med kort... Det ville gøre det hele lidt lettere.

9 de diciembre de 2010
Logotipo de ManneQ.com

Respuesta de ManneQ.com

Betaling med dankort er p� vej, venter kun p� EDB specialisten.

Fin service

Bestilte pakketilbud med rejse-steamer og almindelig steamer. Rejse-steameren var fremme dagen efter, men den store dukkede ikke op. Jeg sendte mail - og blev ringet op næste dag af firmaet der undskyldte og dagen efter var den store vare ankommet. Varen lever fuldt ud op til forventninger - meget effektiv.
Man kan ikke betale med kreditkort, men betaler forud med bank-overførsel - hvilket fik mig til at tøve først. Men servicen og varen er tip - top, så jeg vil ikke tøve med at bestille derfra igen.

20 de octubre de 2010

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.