Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag är bara tillfälligt här i Jönköping på grund av jobbet. Testade Max drive-thru och oj, vilken lång kö! Det gick väldigt långsamt och det var inte många bilar som fick plats i kön. Några bilar fram... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde 2 hamburgare på max (takeaway). Nordstan Göteborg. Väl hemma så öppnar jag förpackningarna och blir helt förvånad då själva burgarna saknas.! Det är bara bröd sallad osv med. Ringer dem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tidigare har det 9/10 gånger saknats delar av beställningen via driven vilket är otroligt surt när man kommer hem. Trots att jag av denna anledning brukar dubbelkolla har det saknats delar av sallad... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Idag köpte vi burgare på Max och drickan var okolsyrad pommesen var kalla. Jag sa tydligt vilken hamburgerbröd jag skulle ha och fick en helt Annan vegetarisk burgare med chese fries som jag bad om... Ver más

1. Restaurante
  2. Hamburguesería
  3. Servicio de takeaway

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Max startade redan 1968. Ambitionen är den samma som för över 40 år sedan - med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna. Välkommen in!

1,5

1 estrella

Max Hamburgare Alingsås

Max Hamburgare Alingsås
Upplevelsen - Helst skulle jag vilja skriva -2
Vi betalade för 5 hamburgare som vi beställt. Som tur var kollade vi i påsen. Vi hade fått bara 4 st Vi påpekade detta först då fick vi reda på att det inte fanns bröd till en av hamburgarna vi beställt OCH betalat för. Vi kommer aldrig mer att handla på detta ställe!!!

29 de julio de 2025

Hatten av för max.

Hatten av för max.
90 kr för 2 plastglas saft.
Inte för jag e snål men de va iallafall sista gången vi i vår familj äter hos er.
Å de 90 var vad vi trodde var något, inte saft me is efter maten.
Good luck, från oss blir det 0 i framtidens kassa.

29 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dags att se över er slarviga personal i visby!

Vet inte vad som har hänt med max ivisby, presentationen av burgaren är långt ifrån av hur dom ser ut på bild, beställde idag och burgaren och brödet såg ut att vara tillplattade, kunde ju varit snyggare, har hänt ett flertal gånger, kanske dags att cheferna ser över personalen ivisby, skärpning!

28 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den dårligste hamburgeren jeg har smakt

Desidert de dårligste hamburgerne jeg noengang har smakt (på Nordby, Strömstad, 27. juli). Kjøttet var grått, vått, udelikat, nesten ikke gjennomstekt, uten antydning til stekefarge på utsiden og virket mer kokt enn stekt. Fries var tørre, bittesmå og smaksløse. De øvrige tilbehøret virket å være av billigste sort. Servicen var bare et skuldertrekk, ingen hjelp å få. Alt i alt en enorm skuffelse etter at vi trodde på reklamen at de vant priser for smaken. Aldri mer.

27 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställer Frisco Mål.

Beställer Frisco Mål.
Har tidigare varit jätte goda hamburgare.
Nu är de alltid torra och jätte lite dressing.
Snålar man in på den, lika både i Sundsvall och Härnösand.

27 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Servicen som ges på Max på Vasagatan är…

Servicen som ges på Max på Vasagatan i Stockholm är verkligen inte den bästa. Min order blandas ihop med någon annans (vi fick båda samma ordernummer) och när de inte hittar mitt orderkvitto som jag har gett dem så blir den unga kvinnan stressad och bemöter mig med suckar som om det vore mitt fel. Säger innan jag går att hon borde vara lite trevligare i sitt bemötande och att en ursäkt inte vore helt fel. Hon säger ”nej, det var inte mitt fel att ni fick samma nummer, Det är maskinen som bestämmer ordernummer.” Säger att det är ett konstigt resonemang och att hon är oprofessionell oavsett om det är maskinens fel eller inte för det är ju ändå hon som representerar Max. Hon säger ”nej, om Max var min ”restaurang” och det hade varit mitt fel då hade jag bett om ursäkt’ Otroligt konstigt och oprofessionellt resonemang. Detta inträffade den 26/7 2025 kl 23.15.

26 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var på en koselig jentetur

Jeg var på en koselig jentetur, i Stockholm. Så var jeg litt sliten, så jeg bestemte meg for å dra på Max. Etter det så dro jeg på hotellet, så spiste jeg da maten jeg bestilte. Så 1 time etterpå så fant jeg ut at jeg ble matforgiftet!! Dette er for dårlig! Spydde i flere dager anbefaler ikke! å spise på Max.

23 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gillar inte flugor i maten

Beställde genom appen, skulle hämta i restaurant Vårby. Stockholm.
När jag ska fylla läsk i pappmuggen så får jag ca 10st småflugor i glaset.
Munstycken ska rengöras regelbundet! (ni kanske skulle vara extra noga efter de skriverier i media ni just haft?)
Äcklad tappade aptiten!

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick fel burgare,detta var 10 dagar…

Fick fel burgare,detta var 10 dagar sedan,lämna klagomål och vill ha återbetalning, erbjudit att skicka in burgaren till de..men deras policy är att inte svara kunder som klagar. Bojkotta detta bluff företag nu!

23 de julio de 2025

Beställde på drive-in

Beställde på drive-in. Fick vänta 20 min efter man kom fram till beställningen, beställde och rullade fram till luckan och får vänta ytterligare 35 minuter.

Så det tog 58 minuter att få 1 skrov med dricka samt extra pommes med extra dressing

19 de julio de 2025

Ingen Återbetalningsprocess

Återbetalningsprocessen är under all kritik hur kan ni överhuvudtaget få fortsätta denna verksamhet det är ju lurendrejeri till 100%
Max Burger hänvisar till Foodora och vad hjälper det inte ett dugg. Max I Norrköping vid resecentrum är under all kritik hur kan ni få fortsätta med detta lurendrejeri man får inte ett öre i ersättning för äcklig hamburgare men betalt ska ni ha.

15 de julio de 2025

Kundvänlighet =noll!

Man blir rent bedrövligt behandlad som kund på Max. Vi fick kall mat o fick slänga burgare så de i kallt skicka smakade vidrigt. Trots att felet låg hos dem, vägrade de att byta ut annat än stripsen. Sista gången man gör ett besök på Sveriges sunkigaste hak.

15 de julio de 2025

Max - Norrköping - Cylindervägen

Max hamburgare i Norrköping: Skulle fylla på vatten i vattenkranen vid läsken och fick såpa. Misstänker att de måste nyligen ha gjort rent den eller liknande. Väldigt illa! God mat, dock men brist på parkeringar för bil med släpvagn.

14 de julio de 2025

Max i Solna (Skytteholm)

Max i Solna (Skytteholm)
Jag har - med kompisar - gett Max en extra chans att ge oss en smaklig måltid.
Första gången fick vi vattnig läsk - knappt någon smak alls av colan. Tunna, soggiga och nästan kalla pommes.
Löken i lökringarna var för tunna så det blir snarare ett ”frityrskal”. Burgarna var ok, men inte mer.
Andra gången vi var där blev det knappast bättre.
En klar försämring sen 90-talet då Max var riktigt bra!

13 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kalla hamburgare och gammal pommes.

Som vanligt kalla hamburgare och gammal pommes (Lule, Pite, Boden, Skellefteå, Haparanda). Max var en favorit under 80- och 90- talet, men nu vill man inte gärna äta där. Spelar ingen roll vilken Max det är, det är lika illa överallt.

30 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Max i Skellefteå pommes man fick va…

Max i Skellefteå pommes man fick va gröna vi fick nya samma där då orkade man inte klaga man fick med skal på och så maten va inte alls bra som den var innan så kommer gå dit att äta mer om det inte förbättras….

30 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.