Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 jours avant (2 septembre), on vous fait croire que recevrez votre colis pour le 5 septembre, arrivé à cette date. Ne délivre aucun numéro de tracker de livraison. Arrivée au 5 septembre, vous... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Videokaart en casefan besteld die volgens de website een levertijd had van 5 dagen, na 5 weken 3 mailtjes om te vragen waar het blijft en 1x bellen eindelijk de videokaart binnen! die volgens hun ei... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij bestelden als bedrijf meerdere producten bij Max ICT, waaronder een NUC en RAM-geheugen. De RAM bleek helaas niet compatibel met de NUC. Toen we het product wilden omruilen, kregen we te horen d... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Koptelefoon gekocht met bluetooth functie die na twee maanden sneuvelde. Retouraanvraag gedaan, ging allemaal heel makkelijk, vriendelijke klantenservice, maar ik hoor niets van de retouraanvraag. Paa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de TV
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  3. Tienda de ordenadores y accesorios
  4. Tienda de informática
  5. Proveedor de cartuchos de tóner

Escrito por la empresa

Max ICT is in 2007 gestart als ICT totaalaanbieder voor de zakelijke markt & consument. Met een uitgebreid assortiment van ruim 3.000.000 producten en een professioneel accountmanagementteam dat voor je klaarstaat, biedt Max ICT via diverse webshops, waaronder maxict.nl, maxoffice.nl en maxsupplies.nl maximaal bestelgemak, zodat al je ICT behoeftes snel en efficiënt worden ingevuld. We werken samen met ruim 18000 fabrikanten, waaronder merken als HP, Dell, Lenovo, Intel, Samsung, Siemens, Toshiba en Microsoft. Max ICT is hierdoor in staat om altijd een passende oplossing aan te bieden die aansluit op jouw specifieke situatie met persoonlijke hulp en snelle levering!

1,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Complete unreliable company

Complete unreliable company. I won't recommend it to anyone. Worst of all, if you place an order or decide to buy something, you will end up in a scam/phishing database. Then the "fun" begins.... They sell your details to Nigerian scammers and i am sure they also misuse you details themself.

Avoid MaxICT!!!!!!

1 de mayo de 2024

Voorraad/levertijd heeft geen betekenis

Voorraad en levertijd heeft geen betekenis bij MaxICT; zij zijn slechts wederverkoper van andere leveranciers en laten zich eerst betalen en kijken dan pas door wie te laten leveren. In de praktijk komt dit neer op dat producten duurder blijken, met langere wachttijden of helemaal niet leverbaar.
Ondertussen wordt er niets uitgeleverd en kan je telefonisch een sneer krijgen want ze hebben het al zo druk.

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Externe housing voor OWC SSD gekocht.

Externe housing voor OWC SSD gekocht.
Op website staat alleen geschikt voor OWC niet welke er niet in passen.
Blijkt dat het verkeerde is.
Gevraagd voor ruilen, maar dan kan niet.
Gevraagd om te retourneren, maar kan ook niet.
Dus te weinig informatie om juist te kunnen kopen en als het fout is krijg je niks terug.

18 de julio de 2024
Logotipo de Max ICT B.V.

Respuesta de Max ICT B.V.

Beste Rein,

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat u deze vervelende ervaring heeft gehad.

Graag geven we nog wat toelichting.

U heeft een type SSD-behuizing gekocht die niet geschikt was voor uw type SSD. Uw type SSD is een specifieke en merk-gebonden aansluiting (Apple Gen.3&4 12I16 Pins, volgens de fotos die doorgestuurd zijn). Dit is dus niet compatible met het gros van het aanbod.
U heeft een zakelijke bestelling geplaatst, waarbij u formeel gezien inderdaad geen recht op retour heeft.

U kunt nog contact opnemen met onze RMA afdeling om een retour te bespreken, dit kan eventueel met een restocking-fee, dit omdat het product voor u besteld is. Dit kunt u doen door te bellen naar 013-5774574 of te mailen naar RMA@maxict.nl. Telefonisch zult u het snelst geholpen worden.

Ik raad het niet aan!

Na twee weken is mijn bestelling nog niet eens ingepakt of klaargemaakt. De klantenservice is erg traag en onhandig. Niemand vertelde mij waarom mijn bestelling een halve maand niet werd verwerkt. Ik heb op 6 juli een bestelling geplaatst en nog steeds niets!!!! MaxICT wordt steeds erger. Ik raad het niet aan!

19 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NOOIT ZAKEN DOEN MET DIT "BEDRIJF"

NOOIT ZAKEN DOEN MET DIT "BEDRIJF"

Ze beloven een levertijd en komen deze vervolgens niet na. Je hoort iedere keer een ander verhaal m.b.t. jouw product. Vier weken verder mijn product nog steeds niet binnen welke binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd zou worden. Vervolgens krijg je een *** verhaal over dat ze binnen 30 WERKDAGEN leveren.

Dit kan echt niet in 2024.

9 de julio de 2024

Zeer slechte service

Zeer slechte service, het bedrijf is absoluut niet klantvriendelijk! Had een dure ventilator besteld en deze kreeg ik in een beschadigde doos aangeleverd zonder omdoos. Na deze getest te hebben kwam ik tot de conclusie dat de kwaliteit zeer matig was en dus besloot ik om het product retour te doen. Niet alleen waren de kosten voor mij maar moest hier ook een omdoos omheen doen omdat ik het product niet in de originele doos (zoals ik deze geleverd kreeg) mocht terugsturen. Dit bedrijf weet niet wat de betekenis is van klantvriendelijkheid is , doe hier aub geen zaken mee.

6 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 21 juni een kleine oven besteld.

Op 21 juni een kleine oven besteld.
De verwachtte leverdatum zou 3 juli zijn. Echter op 2 juli nog geen verzendbevestiging ontvangen.
Dus ik dacht ff bellen ( 10 min. in de wacht ) hoe het zit en wanneer ik mijn levering kon verwachten. Daar konden zij mij niets over vertellen., maar zij zouden zelf bij hun leverancier informeren.
Dan verwacht je toch wel snel antwoord, maar niet dus.
Op 3 juli laat in de ochtend weer ff gebeld en na 20 min. in de wacht eindelijk contact.
Meteen mijn order geannuleerd en daar een bevestiging van gekregen.
Nu nog zien hoe snel ik mijn geld terug krijg.

3 de julio de 2024

MaxICT is een bende

al jaren zijn vele producten in elke categorie verkeerd geprijsd, in plaats van dit op te lossen zijn ze gestopt met automatische verzenbevestigingen sturen om legale aansprakelijkheid te vermijden en niet gedwongen te kunnen worden om mensen te sturen wat ze hebben gekocht. Ondanks het feit dat dat een schandelijke manier is om iets niet op te lossen , kon ik het als positief zien, ik hoef geen deep dives over producten of checks met klantenservice maxict te doen, want ze filteren de verkeerd geprijsde producten er zelf uit. Nu ik dus een bevestiging ontving nam ik aan dat alles in orde was, dat was niet zo en ik kreeg een verkeerd product, alsnog wil maxict niet doen wat de wet aangeeft en mij het product dat ik bestelde,leveren voor de prijs die hun ervoor vragen, hun arrogante houding in combinatie met gebrek aan technische kennis aangaande hun eigen webshop is netflix waardig , een soort horror versie van the office stel ik me voor, waarschijnlijk zijn ze ook makkelijk te hacken haha 1 ster , would not reccomend

24 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en onbetrouwbare afspraken: Niet aan te raden als zakelijke leverancier

Onze ervaring met dit bedrijf is ronduit teleurstellend. Ze fungeren niet meer dan als simpele dozenschuivers. We hebben een printer bij hen aangeschaft die vanaf dag één defect was. Helaas zijn we sindsdien van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden beloften gedaan dat we gebeld zullen worden, maar vervolgens wordt er keihard gelogen dat er nooit afspraken zijn gemaakt. Wij waren zelfs bereid om onze beladministratie logs te overhandigen omdat zij beweerden nooit contact met ons te hebben gehad. Het lijkt erop dat de administratie logs nooit worden bijgehouden, wat het oplossen van problemen vrijwel onmogelijk maakt. Als zakelijke leverancier is het werken met zo'n partij verre van prettig. We kunnen dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

19 de junio de 2024

Leveren niet

Leveren niet. Moest zelf achter mijn bestelling aan. Ze komen met rare smoesjes. Bestel hier niet

17 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

excellent service since many years

We order here regularly since several years as a distributor and it is always an excellent service. Since they resell from everywhere, it can take awhile to get everything delivered. The enormous amount of sources they use makes that they can deliver almost anything. Excellent service!

13 de junio de 2024

Defecte voeding in garantie

Ik had een coolermastervoeding besteld welke het een tijdje goed deed. Na verloop van tijd wou de voeding niet goed meer inschakelen en heb ik enkele tests gedaan. Defect dus RMA aangemaakt . Eerst kreeg ik een mailtje dat deze niet meer in garantie was en wanneer ik dan aantoonde dat dit wel zo was mocht ik de voeding opsturen. Hiertussen zat een tijdspanne van ongeveer 1.5 maand !!!
Nadat ik ze opgestuurd had kreeg ik na enkele weken de melding dat deze voeding perfect in orde is en dat deze zou terugggestuurd worden. Even de opmerking dat deze voeding zeer zeker niet in orde is. Nu probeer ik reeds enkele malen contact op te nemen via mail over hoe we dit verder gaan oplossen maar blijkbaar zijn ze van de aardbodem verdwenen want ik hoor er niks meer van. Als dit dus niet opgelost wordt dan zal het voor mij nooit meer MAXIT.NL zijn.
Trouwens lees ik net op mijn account dat de voeding ongerepareerd is terugggestuurd ????

8 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

be careful and it's better not to order…

be careful and it's better not to order anything here, this company is one big financial pyramid, for example out of 10 orders they fulfill 1, they constantly postpone delivery dates or write that their supplier has not delivered and you have to pay another 50 euros to use another offer. Customer service is very bad! If you can, report them to consumer rights protection, the more such reports from us, the sooner they will close this company or punish them with large financial penalties.

4 de junio de 2024

Ik bestelde 2 dingen

Ik bestelde 2 dingen. 1 bestelling kwam aan. De volgende kwam een paar dagen later, althans dat werd verteld. Ik heb niets ontvangen, sterker nog, Max ICT had ik aan de telefoon wanneer op dat moment het blijkbaar afgegeven zou zijn. Dan gaat het hele circus lopen want nu is het net alsof ik nu met de vervoeder een koop heb gedaan. Vervoerder zegt het afgeleverd te hebben op basis van GPS. Dus feitelijk kan de vervoerder met een volle wagen de huizen langs gaan en met een volle wagen terugkomen want elke keer heeft hij een gps locatie ingetoetst.
Het ergste is dat ik betaald heb en niets heb ontvangen en het onderzoek loopt. Tot?????
Ik denk dat heel veel mensen hier veel last van ondervinden.

17 de mayo de 2024

GEEN AANRADER OM BIJ TE BESTELLEN

GEEN AANRADER OM BIJ TE BESTELLEN

De service van dit bedrijf trekt er absoluut niet op. De zogezegde beschikbaarheid van artikels blijkt een absoluut fabeltje te zijn. Na bestelling een leverdatum die eerst 2 weken in de toekomst ligt. Tot daar toe. Op de beloofde leverdatum geen afspraak gemaakt met klanten, zodat ik zeker thuis was en mijn bestelling in ontvangst kon nemen. Je kan het al raden, geen levering. Na ZELF contact op te nemen via chat gaat een medewerker iets laten weten. Helaas, de medewerker laat pas iets weten wanneer je via mail verder aandringt. Dan krijg je een nieuwe leverdatum, een week verder. Zelfde verhaal, ik blijf thuis, geen levering. Ik stuur diezelfde avond een mail, en krijg geen antwoord op mijn mail, maar gewoon een mail met een nieuwe leverdatum. Vandaag dus. Rarara, het is geen moeilijk raadsel... Geen communicatie van Max ICT, of van de befaamde medewerker. Geen levering van mijn pakket. Ik ben nu 3 maal thuis gebleven hiervoor, 3 maal geen klanten. Ga jij dit betalen Max ICT?

AANVULLING:

Intussen heb ik de vraag gekregen van Max ICT om mijn review aan te passen. Ik heb die inderdaad aangepast, want ik heb intussen nog wat fijne informatie om te delen.
Op de dag volgend op bovenstaand relaas, log ik in op mijn account van Max ICT en merk ik dat mijn order gewoon verdwenen is. Contact opnemen via chat dan maar, en gevraagd naar de status van mijn order. De medewerker gaat het even opzoeken. Na een stilte van meer dan 10 minuten krijg ik de mededeling dan ze voorlopig de bestelling niet kunnen leveren, en of ik even 110 euro wil bijbetalen. Dan gaan ze het via een andere leverancier aankopen. Blijkbaar is deze misleidende techniek wel meer een gangbare manier van werken van dit bedrijf. Je koopt een artikel in promotie, ze leveren niet, ze laten niets uit zichzelf weten, en als je lastig begint te doen en navraag doet, dan mag je een meerprijs betalen als je nog je bestelling wil.

ALLESBEHALVE KEURIG, DEZE MANIER VAN WERKEN MAX ICT!!!!

5 de junio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren, omdat ik na 2 weken nog had ontvangen. geld laten crediteren.. Ondanks dit was het wel duidelijk te merken dat het een sterk groeiend bedrijf is..het zijn de kleinere dingen die ze moeten oplossen, voor de rest een goed bedrijf en Eerlijk bedrijf.

24 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.