Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mc Donald i Häggvik idag 11 august 2026 Här släpper man in ungdomar barn med elsparkcyklar in i butiken där folk kan skada sig utan att någon säger till. Dessa elsparkcyklar ska inte vara i rest... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mcdonalds Heleneholm i Malmö slutar aldrig att förvåna, 12 år senare alltid samma meny alltid samma sak, dock för första gången så saknades pommes i barnens happy meal, annars har det varit främst nug... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

This place deserves 0 stars. Easily the worst McDonald’s experience I have ever had. We stood in line for 30 minutes while the staff seemed more interested in chatting and socializing than se... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Körde drive through på McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall väldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... Ver más

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,5

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I didn`t expect that I`m gonna write…

I didn`t expect that I`m gonna write the review about Mcdonalds, but the time has come:) I am not a huge fan of fast food, I prefer more home meals, but, you know, life forces me to find efficient solutions for daily problems and food sometimes becomes a headache, when you need to find what to eat and where to eat. The places, like Mcdonalds helped me a lot to cut my food waiting time and expenses so that it was possible for me to satisfy my basic food needs in a speedy and affordable manner.
Also, in comparison to some of my local fast food places, I can trust the quality of this brand, which has been tested in many years. You know, in terms of food, it`s always better to stick to checked and famous places to avoid the risk of poisoning and other issues with your health.
Though, with these benefits, there comes drawbacks. Everybody is aware of obesity problems that lead to severe health problems. Thus, for me, I could note that I need to be moderate in my appetite, even if I like the bigmacs so much😁😍

28 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ketchup på borden och golvet.

Ketchup på borden och golvet.
Brickreturen överfull.
Då har jag inte nämnt toaletten.
Överfulla papperskorgar och allmänt grisigt.(vatten på golvet mm)
Vart? Mc Donald Alingsås
När? Söndag 19/1 kl 16.00

19 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag blev illabehandlad och förulämpad…

Jag blev illabehandlad och förulämpad av er personal i Hallunda
Jag heter Alex. Igår var jag inne på MC Hallunda kl 21. Jag var tillsammans med mina barn, mina vänner och deras barn. Vi besällde mat och det gick jättebra. Sedan beställde vi efterrätt, blandannat äppelpaj 2 st. Vi fick den ena efter 6 min, då kom en kille som hette A.. och sa att den andra skulle dröja ytterligare 6 min. Han förklarade att de kunde bjuda på något och då valde jag glass. Sedan fick jag min andra äppelpaj efter ca 6-7 min. Vi satt och drack Kaffe och åt efterrätten, men efter ca 20-25 min kom A.. och skrek högt framför andra kunder, min barn, min fru och mina vänner att jag måste betala för äppelpaj och att då han menade att jag fick välja glass isf äppelpaj då det skulle dröja. Det kan vara så han menade från början man han kunde inte förklara det på ett bra sätt då han hade brister i språket.
Så klart gick jag fram och betalade 15kr, och dessutom sa jag åt han att hans respektlösa beteende inte var ok, att han kunde prata på ett vänligt sätt.

Jag funderar att gå vidare till media och anmäla MC för detta ursla bemötande om inte ni vidtar åtgäder mot denna respektlösa människa. Det fanns vittnen på plats förutom mina vänner som blev chockade över detta.

MVH/Alex

16 de enero de 2025

Mcdonalds Karlstad våxnäs

Mcdonalds Karlstad våxnäs. SÄMSTA NÅGONSIN! Stinkande toalett, trasig tvålhållare samt slut på tvål. Aldrig mera mcdonalds överlag! Dålig service. Personal som förstår enkel svenska hade väl vart för mycket begärt. Avslagen dricka och maten kunde lika gärna åkt i soporna. Bortkastade pengar med andra ord. Åk till Max våxnäs som är i närheten, där är det standard på servicen samt att svenska språket funkar utmärkt där.

16 de enero de 2025

McDonalds i Luleå

McDonalds i Luleå. Riktigt dålig survice och fick vänta 20 minuter på maten medans mina kompisar fick maten efter 5 minuter. Riktigt äckligt var de också Nuggetsen var råa och drickan varm

14 de enero de 2025

Jag har blivit besviken

Jag har blivit besviken, de har tagit bort många av deras promo från appen, nu kan man köpa allt där på fullpriset, inte samma som innan när vi, genom något spel kunde vi få någonting till ett förmånligt pris. Då kände man att det är lönt att vara medlem hos dem. Flera gånger har jag gått över till burger king där fick jag köpa mat till ett billigare pris.

4 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag hatar er ni blandade min mat med en…

Jag hatar er ni blandade min mat med en annan jag är muslim och ni sa till mig att ta denhära maten när jag åt kände jag bacon jag fick synda be till Gud extra mycket min mamma hatar mig hon vill att jag ska byta tillbaka till kristendomen fick you jag ska säga till andra att inte komma.

23 de diciembre de 2024

Fruktansvärt bemötande och kall mat. McDonald’s Katrineholm förstörde vår dag

Jag och min fru var på McDonald’s i Katrineholm med våra två barn för ett tag sedan, och det var en av de mest frustrerande och hjärtskärande upplevelserna vi har haft. Vi beställde vår mat, men den kom inte förrän efter 15 minuter, trots att vi påpekat det för personalen två gånger under väntetiden. När maten väl kom, var den kall, och särskilt pommes frites som min yngsta son hade valt var iskalla. Han var mycket hungrig, och vi hade verkligen sett fram emot att få äta.

Jag gick fram och pratade med en tjej som arbetade där, och hon sa att vi skulle få maten gratis eftersom den var kall. Men när vi började äta, var maten fortfarande kall. En annan tjej, som visade sig vara chef, kom fram till oss och blev väldigt aggressiv. Hon började höja rösten och sa att vi måste betala, även om maten var kall. När vi förklarade att vi inte tänkte betala för kall mat, och att vi hade väntat så länge, blev hon ännu argare och sa att om vi inte betalade skulle hon ta maten och kasta den. Min fru försökte förklara att våra barn var hungriga och vi inte kunde acceptera det, men chefen var ohövlig och hotade oss att gå därifrån om vi inte betalade omedelbart.

Min lilla son började gråta av hunger, och det var en så fruktansvärd känsla att se honom ledsen och inte kunna göra något för att hjälpa honom. Vi gick ut därifrån hungriga, utan att ha fått någon form av ursäkt eller förståelse för hur vi hade blivit behandlade. Det var en mycket sorglig och chockerande upplevelse, och vi har inte och kommer aldrig att äta på McDonald’s igen. Vi kan inte förstå hur en restaurang kan behandla sina kunder på detta sätt, särskilt inte barn som var hungriga och led. Den där chefen var inte människa, utan ett djur utan känslor.

16 de diciembre de 2024

SKRÄP

SKRÄP. beställde en Mc"Feast" som kostar 115kr och som jag åt upp inom 10 min. ät på en restaurang istället

14 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ny Currysås smakar ski....

Jag är väldigt nöjd med restaurangen där jag brukar handla (hedemora).
Älskar Big Mac men får tyvärr välja bort osten pga problem med laktos.
Men nu till problemet.
Ändringen av currydippen!
Det har varit samma så länge jag kan minnas, men nu har någon idiot ändrat den heeelt.
Den är nu vattnig, galet söt och för stark för hela familjen.
Jag har tidigare ätit den till allt men den nya smakar inte bra!
Seriöst. Varför byta ut något som redan är bäst!?
Ska ni göra om Big Mac dressingen sen också!?
Nej det här var en grov besvikelse. Och nuggets måste man ha sås till så det försvinner helt från min meny.
Så sjukt trist.
Ta tillbaka den tidigare curryn!

11 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack

Tack till Sofie som löste klagomålsärendet snabbt och trevligt!

6 de diciembre de 2024

Hungrig vegetarian

Jag körde in på driven och såg fram emot en vego burgare. Fick svaret att dom inte hade något vegetariskt att erbjuda ”allt var slut”…. Känns konstigt ?? Fick åka därifrån hungrig, tur MAX låg i närheten

27 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Söderhamn ons 27nov 24 kl…

Söderhamn ons 27nov 24 kl 08.50......Ingen kund oinspirerad personal kall, gammal pommes en "herre" med finger i näsan och ryggsidan till kund... en som prep min burger otvättat händerna (hade städat ). Fått maten utan kundvänlig beteende. Var inte min första dålig upplevelse men säkert min sist. Tänkte informera livsmedelverketet

27 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.