Mcdonalds Heleneholm i Malmö slutar aldrig att förvåna, 12 år senare alltid samma meny alltid samma sak, dock för första gången så saknades pommes i barnens happy meal, annars har det varit främst nug... Ver más
This place deserves 0 stars. Easily the worst McDonald’s experience I have ever had. We stood in line for 30 minutes while the staff seemed more interested in chatting and socializing than se... Ver más
Körde drive through på McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall väldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... Ver más
Vi åt våra pommes och sen skulle jag bara ta min mobil som låg Brevid och laddade och min kompis stod upp å skulle kolla klockan. MEN då när hon (min kompis) sätter sig igen på vår plats kommer en per... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas
No consta que solicite reseñas
Deras skärm/korttermil strulade
Deras skärm/korttermil strulade, köp draget 3 gånger! Rätt långt till den resturangen där det hände, måste trots det åka tillbaka till samma för att lösa det 🥴
Vet inte när den tiden finns men tänker inte bjuda på några hundra.
Jag sitter i en stol och väntar 20…
Jag sitter i en stol och väntar 20 minuter wallah. Detta funkar inte för en macvrap och 3 cheseburger. Nästa gång jag åker till kfc
Jag väntade förgäves i 15- 20 minuter…
Jag väntade förgäves i 15- 20 minuter på en cola och en äppelpaj.
Trots att det inte fanns speciellt många gäster så fick jag inte min beställning.
Till sist tröttnade jag på att vänta och fick gå därifrån utan cola och paj.
Men då jag alltid försöker se positivt på tillvaron så spar det tid i framtiden.
Jag behöver aldrig stanna på McDonalds i Rosersberg.
Över 30 min väntan på o få sin mat hänt…
Över 30 min väntan på o få sin mat hänt flertal gånger fruktansvärt dåligt mc Hässleholm
Vad heter 20 minutes from my food One…
Vad heter 20 minutes from my food One medium fry One small Friday for chicken nuggets 15 minutes in they forgot my order and didn't do it in i got my order 20 minutes later
Trevlig personal
Trevlig personal, maten gjordes snabbt iordning och den var god.
Tur att Biltema café finns vilka priser…
Tur att Biltema café finns vilka priser ni har
Bestilte på appen
Bestilte på appen. Når jeg kom hjem manglet burgerene. Ikke første gang det skjer:(
Fast and cheap
Fast and cheap, this is how daily meals should look like, even though it`s not good for health.
It`s my favorite place
It`s my favorite place , where I run out of money and need to eat something fast. I guess that`s why people invented fast food for cheap and fast option for your lunch. That is an especially relevant thing nowadays, when pace of the living, if it didn`t double, but tripled. What can be better than, fresh big mac with branded french fries, um-m, it`s time to go there, I guess😁🍟
Mycket dåligt ställe. Absolut sista gången.
Står att det ska vara öppet dygnet runt vid Landvetter flygplats. Tog en taxi dit men det var inte öppet. I regnvädret knackar jag på dörren till restaurangen och uppmärksammar dem att jag vill komma in och köpa hamburgare. Blir uppmanad med gestikulationer att gå runt byggnaden och beställa via drive-trought-luckan. Inte nog med det. När jag tar ut hamburgaren, så är brödet blött. Hade jag inte varit så hungrig som jag var så hade jag slängt alltihopa. Åt bara köttet. Har läst artiklar om restaurangen efter detta, och hoppas verkligen att hälsovårds-myndigheten sätter stopp för just den restaurangen.
Blir scammet på McDonald’s Hamar
Bestilte en 18 pack med spicy nuggets til å ta med. Fikk 12 klumper, 4 av de var spicy nuggets, resten var ikke nuggets en gang, det var chilli cheese tops. Manglet med andre ord 12 spicy nuggets jeg betalte for. Kunne like gjerne spart pengene å skaffet en 4 pack med nuggets. Ikke handle her
Riktig Sunkig personal plus maten tar…
Riktig Sunkig personal plus maten tar minst 20 minuter och den är kall usch aså
Långsamt och dåligt
Har ätit Drive in tre gånger nu. De första två gångerna tog det så lång tid att man undrade om spisen gått sönder där inne. Idag var det inga bilar i kö men när jag kom fram till beställningsplatsen så var det tyst. Efter någon minut kom en bil och ställde sig vid den andra beställningsplatsen. Efter ytterligare ett par minuter så hör jag hur bilen bredvid får beställa! När jag fick beställa så påpekade jag detta, och fick nått ohörbart mumlande till svar. De har dessutom aldrig lyckats få på tillräckligt med dressing, utan den burgare som är god på andra Restauranger är torr och tråkig i Finspång. Nej tre chanser var vad de fick, tänker inte stanna där fler gånger.
Inget fint intryck McDonalds Heleneholm Malmö
Hej. Skulle beställa en måltid till mitt barn i drive through på heleneholm McDonalds Drive Through. Han som tog beställningen verkade inte kunna språket så bra och det visade sig att när vi väl kommit hem hade han lagt på en extra stor pommes och fel dryck. Det hela blev dyrt. Beställde Chicken McNugget meny med 9 bitar och en hot wings det drogs 164 från mitt kort! Dessutom var kortterminalens display sjukt sliten och det gick inte att se vad man man skulle betala på terminalen varpå killen i luckan ville pilla på mitt kreditkort. Då sa jag att du får berätta för din chef att man ser inte ett dugg när man använder er betalterminal. Skärpning har man svårt med kommunikationen får man kanske ta en annan roll i teamet och det är väl solklart att man som kund ska kunna se i terminalen vad man betalar? Slutade med att jag fick knappa in pinkoden utan att jag såg priset för inte ens det kontaktlösa fungerade. Sjukt
Fick kallt mat..
Alltså... beställde enkla saker pommes och hamburgare. Allting var kallt..
Som om det tillagats typ imorse. Kunde de inte anstränga sig lite mer. Stället var helt tomt då vi kom in. Kommer aldrig mer att äta här..
Kommer inte handla mer på mc Ödeshög…
Kommer inte handla mer på mc Ödeshög dom har slutat ta kontanter !
Not an expensive cafe to grab a meal
Not an expensive cafe to grab a meal. You can eat out or inside, whatever you wish and the food is served quickly. The quality of burgers is pretty much obvious. I can't say that it's healthy but it's not tha bad either. Once you eat Big Mac, you won't have cancer right away so you can eat combos once per month without harm to your organism. All in all, I can recommend this fast food joint.
Fifan
Fifan jag ska inte äta mer härifrån kallt mat och gammal personal kan inte prata svenska inte rekommendera!!!
I didn`t expect that I`m gonna write…
I didn`t expect that I`m gonna write the review about Mcdonalds, but the time has come:) I am not a huge fan of fast food, I prefer more home meals, but, you know, life forces me to find efficient solutions for daily problems and food sometimes becomes a headache, when you need to find what to eat and where to eat. The places, like Mcdonalds helped me a lot to cut my food waiting time and expenses so that it was possible for me to satisfy my basic food needs in a speedy and affordable manner.
Also, in comparison to some of my local fast food places, I can trust the quality of this brand, which has been tested in many years. You know, in terms of food, it`s always better to stick to checked and famous places to avoid the risk of poisoning and other issues with your health.
Though, with these benefits, there comes drawbacks. Everybody is aware of obesity problems that lead to severe health problems. Thus, for me, I could note that I need to be moderate in my appetite, even if I like the bigmacs so much😁😍