Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mcdonalds Heleneholm i Malmö slutar aldrig att förvåna, 12 år senare alltid samma meny alltid samma sak, dock för första gången så saknades pommes i barnens happy meal, annars har det varit främst nug... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

This place deserves 0 stars. Easily the worst McDonald’s experience I have ever had. We stood in line for 30 minutes while the staff seemed more interested in chatting and socializing than se... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Körde drive through på McDonalds i Eksjö. Köpte bl.a. 2 mellan pommes, problemet var dock att vi bara fick 1 pommes. Men den var i alla fall väldigt god och colan med is var den godaste jag druckit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi åt våra pommes och sen skulle jag bara ta min mobil som låg Brevid och laddade och min kompis stod upp å skulle kolla klockan. MEN då när hon (min kompis) sätter sig igen på vår plats kommer en per... Ver más

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,5

Todas las opiniones

96 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bedrövligt dåligt

Bedrövligt dåligt. Beställer frukost via appen 09.50. Kommer dit 10.05 då är det för sent att få frukostmenyn jag beställt och betalat. Det var för att jag inte han dit hag bokade via appen. Det är ju meningen att den ska göras när jag bokar. Blir den kall är det mitt problem.jag har ju betalat. Blev nu utan frukost och pengarna måste jag vänta på i 3-5dagar. Bojkottar er från nu.

30 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte frukost på McDonalds i…

Köpte frukost på McDonalds i Gränbystaden och vid sista tuggan så tittade jag ner på hamburgaren som hade tydliga spår av mögel på brödet

Skickade detta till deras kundservice som skulle kontakta restaurangen som sen skulle kontakta mig.

Ingen har kontaktat mig så jag känner inte att någon direkt bryr sig om detta. Både äckligt och tråkigt.

24 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var in på McDonalds i Köping.

Var in på McDonalds i Köping.
Placerade en beställning till min mor och min syster samt mig själv. 406kr skulle det gå på, Drog upp plånkan och drog ut en 500 lapp. "tyvärr så får vi ej ta emot 500 lappar" Så vi fick åka därifrån tomhänta och käka på ett annat ställe. Inte nog att det b livit förjäkla dyrt att käka på era restauranger, nu tar ni inte emot kontanter också? skäms ni inte? dessutom vill ni ha 6kr för en jäkla vatten på många ställen, men det är även gratis på vissa ställen?

20 de mayo de 2025

McDonald Hässleholm ät inte där

Jag har varit på olika McDonalds i hela sverige dom flesta är helt ok hyfsad mat och normalt bra service som man kan förvänta av en snabbmatskjedja.
Men McDonalds i Hässleholm slår alla rekord av hur man inte ska behandla sina kunder igår 18/5 2025 så var vi dit först så kom vår order inte upp på skärmen sen fick vi vänta i nästan 30 minuter innan jag gick fram och frågade och fick svaret den är på gång. Jag vänder min om och går tillbaka 2min senare tänker jag att nu får det vara nog då står vår mat på disken och dom påstår att dom ropat ute den flera gånger vi sitter bara 4 m från disken! så antingen så stod någon och viskade fram ordernr eller så sket man i det. Nästa grej maten var kall men vi fick inte ny för vi missat deras utrop säger dom! sen nästa sak dom försöker någon ny metod att ta emot skräp och annat med vagnar som tar upp plats med en gubbe som försöker se arbetsam ut men inget händer! Restaurangen är skitig och detta besök var vårat sista där. Det finns bättre snabmatrestaurang i Hässleholm bara några få minuter bort

18 de mayo de 2025

Riktigt ofräscht på restaurangen

Riktigt ofräscht på restaurangen, dammigt och smutsigt över allt plus att det låg en smutsig disktrasa vid matutlämnings disken alldeles vid maten.
En av arbetarns torkade först omkring med smutsiga trasan och tog sedan pommes som farit ut på brickan och satte tillbaka i fickan med händerna utan att tvätta.. Tappade aptiten då jag stod och väntade på maten och såg detta🤮

17 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very poor experience Sveavägen…

Very poor experience Sveavägen McDonald’s staff don’t care about rider and disrespect long wait 35 minute for one order I think staff need more coatching and specially night time I think one Asian girl don’t listen and very rude

15 de mayo de 2025

Mc Feast Nytt recept...usch

Köpte en Mc Feast som smakade äckligt, har aldrig ätit något så vidrigt. Kollade kvittot i hopp om att jag hade fått fel burgare men det hade jag inte men det stod Mc feast nytt recept. 1 flaska ketchup, 1 lök, 1 burk gurka, lite sallad, hamburgerbröd, en liten hamburgare och en skvätt smaklös dressing. Så besviken förmodligen mitt sista besök!!

9 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

VArje gång jag beställer mat från doken…

VArje gång jag beställer mat från doken glömmer de något det kan avr allt ifrån en dipp till en burgare för 150 kroner jag tycker att det är otroligt dålig still när man lägger så mycket pengar. Vad är detta för stil?
Det är som a tt bli rånad jag!

6 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klockan var ungefär 01:26 och jag och…

Klockan var ungefär 01:26 och jag och mina väninnor som kanske var lite smådragna och väldigt sugna på lite donken fyllekäk sådär så man blir på natten märkte att mc Donalds Nyköping numera stänger vid 01 kände såhär VAD I HELETE vad hände med att ha öppet 24/7????? Vad hände med att kunna avnjuta en cheeseburgare mitt i natten ?? Fawk off vi fick åka till statoil och köpa korv istället.. den var väldigt god dock rekommenderar 😁

5 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Milkshake och glassmixen som ska…

Milkshake och glassmixen som ska slängas återanvänds. Efter många omtagningar på icke godkänt vattenprov fuskades det istället fram godkänt resultat för att få tillåtelse att servera vatten genom att det mättes från annan kran. Oavbrutna dippsåser från källsorteringen och från gästers brickor tas in igen och serveras till nästa gäst. Matsäkerheten fuskas med på daglig basis såsom köttmätningen där prover görs på gamla kött. /Anställd i McDonald’s Karlskoga

19 de abril de 2025

Mac Donalds i Skara.

Mac Donalds i Skara.
Djävligt otrevlig kärring som verkar bossa där.
Gamla strips och gammal tråkig hamburgare också

9 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skulle beställa mat till mig och…

Jag skulle beställa mat till mig och min familj. Börja med att jag fick vänta i 20 min på att få prata med någon. Sluta med att jag bytte fil. Där fick jag svar. Vi hjälper dig snart. Förstår att det va lite stressigt då det va mycket med folk. Men då kanske man planerar in lite bättre en lördag kväll. Vi fick tillslut komma fram och beställa våran mat. Vi såg på beställning att allt blev rätt. Efter 100 år kom vi fram till hämta luckan där hälften av maten fattades.

6 de abril de 2025

Oacceptabelt!

Hej, precis varit på en McDonald’s resturang och skulle vilja ta ett ”litet” snack med den där max. Öppna min runk hamburgare och ser en sperma klump mitt i grejen. Jag är så arg jag och kommer inte tillbaks om jag inte får pengarna tillbaks. Kul när man är hungrig som en Björn och ska äntligen äta en måltid. Nej men det är tydligen för mycket begärt man ska ju få en onani burgare på köpet rolig plusmeny

31 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

McDonalds är ett riktigt skräpföretag…

McDonalds är ett riktigt skräpföretag som bidrar till nedskräpningen i Sverige ( både i natur och till sjöss ). Bor man i närheten av en McDonalds så ser man oftast massvis med skräp från dom liggandes både här och där.

Ni på McDonalds får ta ansvar för ert skräp! I naturen och havet ska det då inte vara.

3 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.