Minegenverden Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste service og et kvalitets produkt, i en pæn æske. Jeg havde bestilt den forkerte farve i farten, sendte en mail om ønske om farveskifte, vupti så var det fikset og her få dage efter har jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse! Så sød service, da vi blev ringet op fordi den farve trøje vi havde valgt var udsolgt. Kvinden i telefonen var så serviceminded og problemløsende. Vi har fået den fineste trøje hj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine børns bedsteforældre havde bestilt julegaver herfra, men de havde ved en fejl noteret de forkerte oplysninger, så blev aldrig informeret om, at pakken var klar til afhentning ved pakkeshop, og... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blev leveret inden for leveringstiden, bestilte et lyserødt håndklæde til en barnedåb i november, det var flot og forældrene blev glade. Tilfældigvis kom vi til at snakke om håndklædet sidst vi sås ov... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Juguetería

Escrito por la empresa

Hos Min Egen Verden skaber vi personlige gaver og produkter, der gør livets øjeblikke endnu mere mindeværdige. Vi er en dansk webshop og et fysisk værksted med mere end 25 års erfaring i at designe og producere personlige produkter som tøj, kopper, bamser, håndklæder og meget mere. Vi har gennem tiden skabt over 100.000 personlige produkter, og vores mission er at hjælpe vores kunder med at give gaver, der bliver gemt – ikke glemt. Størstedelen af vores produktion foregår i eget værksted i Danmark, hvilket giver os fuld kontrol over kvaliteten og mulighed for hurtig levering. Hos os er personlig service, høj kvalitet og unikke designs i fokus, så hver ordre føles helt særlig. Uanset anledning, hjælper vi dig med at skabe personlige minder med dit eget touch.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en fantastisk service og…

Sikke en fantastisk service og supersonic hurtighed!!!
Jeg måtte ringe til dem for, at få det hele bekræftet.
Jeg bestilte klokken 3 om natten, og allerede kl 12 kom der en bekræftende mail om pakken var på vej.
Da jeg ringede fik jeg oplyst, at pakken nok ville komme dagen efter, hvilket den gjorde!

Helt sikkert god stil de har her. Vil med sikkerhed handle her igen

11 de marzo de 2020

Hurtig levering

Bestilte en dåbsgave - en bamse med tekst. Den er virkelig sød og blød, den lever helt op til mine forventninger. Ydermere gik der kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente den :)

12 de febrero de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

hurtig levering op til jul

Imponerende hurtigt levering med tre håndklæder endda med personligt tekst trykt på.

Det er fine håndklæder i flotte farver, dog havde jeg godt kunne tænke mig at kvaliteten af håndklæderne var lidt bedre. (Lidt tykkere og ingen tråde der stikker ud).

2 de enero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har sjældent oplevet længere og…

Jeg har sjældent oplevet længere og dårligere kundeservice! Aldrig igen!
Min søn måtte vente flere måneder på sin fødselsdagsgave 😥

9 de septiembre de 2019
Logotipo de Minegenverden

Respuesta de Minegenverden

Hej Tina
Jeg mente ikke du var kunde hos os , da jeg ikke kunne finde en ordre fra dig, men jeg har fundet din ordre langt om længe.
track & trace nr siger du modtog pakken den 27-3
5 dagen efter du havde bestilt ?

Jeg skulle helt tibage til den 22-3-2019 og du har først klaget på trustpilot i i September, derfor var det svært at finde din ordre, da du har vente meget længe med at klage.

Jeg er ked af du ikke har kontaktet os hvis du ikke har modtaget pakken.

God kundeservice

God kundeservice. Fik en opringning om at lampen var i restordre og ville komme efterfølgende uge. Det skete ikke, men fik en anden model uden merpris. Blev sendt kort efter telefonisk samtale.

27 de marzo de 2019

FANTASTISK

FANTASTISK, DET ER ALTID EN GOD OPLEVELSE, AT HANDLE I MINEGENVERDEN’s SHOP. KVALITETSPRODUKTER OG HURTIG LEVERING. KAN VARMT ANBEFALES.

22 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, produkter og hurtig levering

Jeg ringede til Min egen verden for at høre, om jeg evt. kunne få de håndklæder, de har på deres hjemmeside med navn og horoskop, i en større størrelse. Det var der ingen problemer i, sagde Peter, og han lovede, at han nok skulle lave dem flotte.

Det holdt han 100%. De er bare så super flotte. Så jeg kan kun sige,at de har en formidabel service og nogle super flotte produkter (har handler der før), ligesom de har en uovertruffen kundeservice.

30 de noviembre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.