Mittbunadsølv

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestille sølv i mars 2025 og betalte med ein gong med vipps. Har fått ordrebekreftele med ordernummer. Har ikkje fått varene, ikkje etter fleire mail og telefonsamtaler. No har dei sikkert blokkert mi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en sølje og mansjettknapper i starten av februar. Tiden gikk og jeg fikk ingen varer. Purret i mars/april. Fikk tilsendt søljen og mansjettknappene var restet. Har prøvd å ringe og har sendt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren svindel! Bestilte bunadsølv like før jul i 24. Fikk det aldri, fikk aldri refundert pengene eller tilsendt varene. Fikk mange e-poster med samme idiotiske tekst om at varene straks var på vei elle... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fikk mansjettknappene til Vestfoldbunaden etter mye om og men. Vanskelig å få tak i på kundeservice. Dog hyggelig når svar endelig kom. Mansjettknappene var mindre enn forventet og ikke like de Mansj... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Información de contacto

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

LAAAANG leveringstid

Hvis du synes det er helt innenfor at det tar OVER EN MÅNED før bestillingen sendes fra lager bør du handle her. Verste jeg har vært borti noensinne.

16 de diciembre de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Hei. Ja vi informerer om vår leveringstid på bade mail og våre sider om ekstra leveringstid i høysesongen. Da har vi som mange andre stor trafikk og mye som skal ut. Vi oppfordrer også kunden til å gi beskjed hvis de trenger raskere levering. Vi lager våre produkter selv med norsk håndverk så du kan ikke sammenlikne leveringstiden med nettbutikker med hyllevarer fra utlandet.

IKKE KJØP VARER HERFRA

IKKE KJØP VARER HERFRA!

Jeg returnerte søljer som jeg hadde kjøpt. Manglet sporingsnummer jeg selvfølgelig men har bilde og kvittering i nettbank av pakken hos posten. Jeg har brukt over et halvt år nå på å få de til å slette krav hos klarna og klarna setter saken på hold men kan ikke sjekke med kreditor før de har sporingsnummeret på returen min. Så jeg må nok betale 900kr for boen søljer jeg ikke har! Forbrukerrådet er koblet inn.

27 de abril de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Din ordre er kreditert for lengst! For å sikre riktig retur anbefaler vi ikke å sende pakken som brev, men med sporing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt for jævlig dårlig service!

Helt for jævlig dårlig service!
Har sendt så sykt mange mailer etter å ha fått en feilstøpt sølje. De klarer ikke sende en returlapp (!!) som burde være det enkleste.
Jeg har til slutt, 6mnd etter å ha endelig fått returlapp, ikke fått pengene igjen. De har hentet ut pakken.
Oppdatert info. Etter flere telefoner fikk jeg refundert beløpet. Ser de skylder på Brann, men det ble ikke nevnt ved ett ord i alle mailer. Kun at de ikke hadde kunskap på hvordan de skaper en returlapp og det derfor tok tid (6mnd).
HOLD DERE LANGT UNNA DETTE USERIØSE SELSKAPET!

9 de octubre de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift. Ser også at du har fått kreditert din ordre

STYR UNNA!

Vil virkelig ikke anbefale noen å handle herfra. Bestillte en bunadsring i april, det tok veldig mange uker før den til slutt kom. Selve ringen var ikke pent laget, skjoldete, flere hakk i den, tidvis matt i fargene og stempelet inni ringen var uleselig. Den var i utgangspunktet justerbar, men sølvet (?) var så hardt at det gikk ikke å bøye på den. Returnerte ringen, og har ventet i 4 mnd på å få pengene i retur. Sendte mange mail, og på de aller fleste fikk jeg kun et automatisk svar, uten noe mer oppfølging. Når jeg ringte, og til slutt kom igjennom, fikk jeg hver gang beskjed om at de skulle purre på, uten at det hjalp noen ting. Utrolig dårlig kundeservice og lite fint håndarbeid. STYR UNNA!

Veldig spesielt når svaret fra mittbunadsølv på min vurdering, er at de ikke hørte at noe var feil og at det hadde vært brann. Da hører de ikke etter når man snakker med dem, eller gidder å lese mail. Hvis Brannen hadde vært reel, så hadde det jo vært mulig å opplyst om det på nettsiden, så ville nok folk hatt litt mer forståelse. Ja, jeg fikk til slutt refundert pengene, men det tok veldig mange måneder. Håper folk leser alle anmeldelsene her før de bestiller.

30 de agosto de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Hei, Denne er kreditert. Hørte ingenting om at det var feil med varen. Dette ble fra din side opplyst som vanlig retur etter smak. Vi selger masse ringer uten problemene du beskriver. Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift.

Svindel

Svindel, useriøst firma. Jeg kjøpte en sølje fra mittbunadsolv.no og brukte Klarna, så jeg trodde det var sikkert å handle derfra, men da jeg etter mye strev fikk returnert søljen, så fikk jeg aldri pengene tilbake. Styr unna!

22 de abril de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Denne er kreditert. Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift.

Styr unna!

Bestilte sølv 9.mai, og jeg regnet ikke med å få det til 17.mai, men det stod ca. 20 dagers leveringstid grunnet stor pågang, noe jeg forstår. Jeg skulle hatt det til 11.juni og skulle egentlig akkurat være innenfor de 20 dagene. Etter flere mailer og telefoner så har sølvet ENDA ikke dukket opp. Fikk plutselig mail om at ordren min var kansellert, noe jeg ikke hadde bedt om, men valgte å heller bare bestille et annet sted. Veldig useriøst, styr unna.

Jeg ser dere har svart meg, og jeg vil gjerne svare tilbake :)
Jeg fikk aldri noe beskjed om at det var brann i deres lokaler, bare masse «åja ja vi skal se på det» også skjedde det aldri noe mer før jeg til slutt fikk Mail om at ordren var kansellert. Ja jeg fikk pengene tilbake, er ikke det jeg klager over heller? Jeg fikk pengene tilbake når ordren ble kansellert på deres side, som jeg igjen, ikke hadde bedt om.

28 de agosto de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Din ordre ble kansellert Pga Brann i våre lokaler i denne perioden da vi ikke var aktivt i drift. Du har mottatt pengene tilbake

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er det mest useriøse jeg har…

Dette er det mest useriøse jeg har opplevd. De har ekstremt lang leveringstid, dårlig produkt, og jeg har enda ikke fått tilbake penger - eller fått svar, på at de har mottatt returen min for over 1 mnd siden!! STYR UNNA!

11 de agosto de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Denne er kreditert. Leveringstiden er varierende iforhold til sesong og våre varer holder høy kvalitet. Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift.

Heilt vilt dårlig kundeservice

Heilt vilt dårlig kundeservice! Frarådes på det sterkeste..! Varen er returnert men faktura enda ikke slettet nå i august..

13 de mayo de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Din ordre er kreditert for lengst. Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift.

STYR UNNA, SVINDEL!!!

Jeg bestilte bunadssølv til Cape den 21/4-23. Ble garantert at det skulle komme før 17 mai… Jeg purret på det flere ganger og til slutt i Juni en gang ringte jeg og kansellerte ordren. Får ikke tak i de på tlf, linjene er ALLTID stengt og pengene som jeg dessverre betalte med Vips ser jeg nok aldri igjen….. Dette er en useriøs og svindlende aktør og jeg ber ALLE styre hardt unna her!!!

Oppdatering:
Dere har ENDA IKKE BETALT PENGENE MINE TILBAKE, snart 10 mnd etter at jeg bestille!!! Brann eller ikke, så må dere ordne opp i sakene deres. Det er umulig å komme i kontakt med dere fremdeles, og dere svarer ikke på Mail. Om jeg fikk varene mine i 2022, så er det revnende likegyldig- når dere ikke leverer ut varen jeg bestilte OG betalte for i fjor vår.

15 de mayo de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Din ordre er kreditert. Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift. Du vet det ikke er svindel da du bestilte mansjettknapper og halssølje av oss i 2022 og var tydeligvis fornøyd da...

17.mai?

Bestilte bunadsknapper og en sølje i februar 2023. Knappene kom etter 6 uker, men svarte ikke til forventningene. Stusset allerede over innpakningen. "Hjemmelaget" eske uten merking.Søljen kom etter drøyt to måndeder og flere purringer. Denne var mindre i størrelse og framsto som fake ved første øyekast. Fylte ut angrerettskjema og sendte begge varene i retur. Det fulgte ikke med returseddel eller sporing. Nå, et halvt år senere har jeg enda ikke fått penger i retur. Kundeservice påstår de har mottatt angrerettskjema, men ikke returen. Har en logg på rundt 50 eposter til kundeservice og utallige telefoner. Ber om å få snakke med den som er ansvarlig for returutbetalinger, men den personen finnes ikke. Alle henvendelser går til kundeservice som "dessverre ikke kan gjøre mer for deg". Utrolig at Klarna (som var veldig hjelpsomme og ga betalingsutsettelse i det lengste) kan samarbeide med et så useriøst firma. Styr unna!!! Bare det å lese svarene fra firmaet på denne siden får jo alle alarmklokker til å ringe..

28 de julio de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

For det første kan vi ikke finne din ordre på dette navnet "carrie". Våre esker er fra Norsk leverandør av smykkeesker til Gullsmeder så vi har ikke fått klager på det før. Vi jobber med å få logo på våre esker. Alle våre produkter er stemplet som pålagt og vi hat fått mye skryt for våre knapper som både er mer solid og blanke og flotte på Bunaden. Hvis du fortsatt mener du ikke har fått penger i retur ber vi deg ta kontakt per telefon .Pga Brann i våre lokaler i denne perioden var vi ikke aktivt i drift.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke fått penger i retur for kanselert kjøp.

Bestilte en sølje 19.4. Da jeg skjønte at bestillingen ikke ville komme før 17 mai, kanselerte jeg ordren.. Har sendt 3 mail vedr. å få tilbake pengene jeg betalte, men ikke fått et eneste svar. Har ringt flere ganger, men får beskjed om å ringe tilbake i åpningstidene.

23 de julio de 2023

Svindel

Svindel! Returnerte varene jeg fikk, har ikke fått igjen pengene enda, etter 3 mnd. Får av og til svar på Mail om at de skal videreformidle mailen, men ingenting skjer. Her ville jeg aldri handlet, et meget useriøst firma!

22 de julio de 2023

Stay away

Stay away! Dette er svindel. Kjøpte varer der i mai som ble returnert innen angrefristen. Enda ikke sett noe til pengene mine på tross av gjentatte henvendelser. 2 måneder siden varene ble returnert.

8 de mayo de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mittbunadsølv er det bare å styre unna

Mittbunadsølv er det bare å styre unna! Jeg har (etter lang ventetid) fått varene i posten. Kunne umiddelbart se at dette ikke var ekte bunadsølv. Jeg sammenlignet det med mitt originale bunadsølv kjøpt hos Husfliden, og dette er så langt i fra kvalitet som du kan komme. Halssøljen vrir seg alle veier, og er både hakkete og uthulet. Er mild sagt ekstremt skuffet! Men så leser jeg at mennesker med erfaring etter kjøp og retur ikke får tilbakebetalt penger. Derfor er jeg usikker på hva jeg skal gjøre…

7 de julio de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Det du mottok er selvfølgelig ekte norskprodusert Bunadsølv. Alle kunder har rett til å ta en titt på varen hjemme og får refusjon hvis varen ikke stod til forventingen. 99% av våre kunder er fornøyd og returnerer ikke varen.Din ordre er kreditert. Pga Brann i våre lokaler så var vi ikke aktivt i drift i denne perioden.

Feil vare, feil mengde

Bestilte 12 bunadsknapper med lang hemp og to spenner, fikk 10 knapper med kort hemp og to spenner. Manglende knapper har ikke kommet selv etter en måneds prosess. Føler meg svindler. Ble først klar over negative omtaler etter at jeg selv fikk problemer. Styr unna og kjøp hos gullsmed, billig blir dyrt i lengden!

5 de julio de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Antar at du har mottatt din rest da vi ikke kan finne deg på navn. Pga Brann i våre lokaler så var vi ikke aktivt i drift i denne perioden.

Styr unna

Bestilte vare i slutten av april. Vare kom aldri. Hver gang jeg etterlyste hvordan det låg an, fikk jeg som svar at de skulle undersøke nærmere, men jeg fikk aldri noe svar utover det. Varen forsvant etter hvert fra nettsidene, så det var tydelig at den ikke eksisterte lengre.
Valgte til slutt å kansellere ordren. Kanselleringen ble registrert, men pengene ble ikke tilbakeført. Purret flere ganger, men ingen kunne si noe om når jeg skulle få penger, for dette var det nemlig "en annen avdeling" som stod for. Merkelig at avdelingene ikke kunne snakke sammen.
Til slutt fikk jeg penger tilbake via kredittkortselskapet. Heldigvis at jeg hadde den sikkerheten i ryggen ved kjøp.

29 de abril de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Din ordre er kansellert. Pga Brann i våre lokaler så var vi ikke aktivt i drift i denne perioden.

Styr unna denne nettbutikken

Bestilte sølv i 02.05, fortsatt ikke mottatt, og det er straks to mnd siden jeg bestilte. Har kontaktet kundeservice flere ganger. Får bare beskjed om at varer blir sendt ut fortløpende. Utrolig frustrerende! Styr unna!!

2 de mayo de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Ser at du mottok og beholdte varen. Pga Brann i våre lokaler så var vi ikke aktivt i drift i denne perioden.

Varen har ikke kommet

Har bestilt bunads øredobber for snar tre uker siden. Enda ikke fått dem. Har sendt de melding men heller ingen svar..

20 de abril de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Du har mottatt varen med god margin for 17 Mai...

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fremstår useriøst. Lang leveringstid, lavere kvalitet.

Over én måneds leveringstid, selv om de oppgir 5-9 dager. Man kan oppgi egen "siste frist" dato ved bestilling om det haster, men siden jeg bestilte i god tid tenkte jeg dette ikke var nødvendig. Tok likevel
først to uker uten at jeg hørte noe. Da fikk jeg ny mail om at varen først ville sendes innen de neste to ukene, men at jeg kunne gi beskjed for å være sikret å få den inneværende uke. Greit nok dét, men da jeg gikk inn på nettsiden for å finne kontaktinfo, var det oppgitt at kundeservicetelefon var stengt og at mail tok lang tid pga ferie. Tredje uke etter mottatt mail sendte jeg en forespørsel, og da ble bestillingen raskt postlagt. Men det er altså vanskelig å vite helt hva man kan forholde seg til mtp levering.

Beltespennen (til fanabunad) jeg hadde bestilt var på tilbud, og rimelig i forhold til andre utsalgssteder (ca 60% av andres priser), og er for såvidt helt grei utseendemessig. Men sammenlignet med tilsvarende spenne fra f.eks. Sylvsmidja, var den langt lettere/tynnere. Altså mindre sølv til (nesten) samme pris, om man ser på oppgitt originalpris.

Jeg mistenker ellers at oppgitt originalpris bare er illusorisk, da de har hatt samme tilbudspris på denne spennen iallefall fra nyttår til april. Selv har jeg jevnlig i flere måneder fått opp reklamer/ kampanjer på SoMe om "salgsinnspurt", uten at tilbudsprisene forsvinner.

Hektet på de to beltespennedelene var ellers så trangt at de ikke kunne tas fra hverandre. Hektet ble umiddelbart bøyd/skjevt når jeg forsøkte å åpne den, noe som vel indikerer dårlig håndtverk/ manglende kvalitetskontroll. Som alt nevnt, er også resten av designet/sølvet så tynt at jeg er spent på hvor lang tid det tar før mer blir bøyd, da en beltespenne blir fort utsatt for en del mer trøkk enn andre søljer.

Ellers kan man merke at spennen er ment til skinnbelte (med to "kroker" stikkende ut bak) uten at dette på noen måte går frem av annonsen, noe som fremstår litt lite profesjonelt.

Jeg skal "bare" bruke spennen til en barnebunad, og tok sjansen på en rimelig løsning denne gangen, til tross for en del negative anmeldelser. Spennen er som sagt estetisk sett pen nok, og er nok laget i ekte sølv. Men om man har dårlig tid og/eller ønsker sølv som varer i generasjoner, ville jeg nok heller spandere noen hundrelapper ekstra og bestille fra en mer tradisjonell/anerkjent produsent, eller rett og slett kjøpe brukt.

Man tenker kanskje at man gjør et kupp når man betaler 30-40% mindre (tilbudspris), men her får man tilsynelatende altså det man betaler for: et litt kjipere produkt. Noe som i og for seg kanskje er fair nok(?) selv om markedsføringen fremstår noe villedene. (Jeg tar ellers forbehold om at jeg bare har sett denne éne spennen. Det kan jo alltids hende andre søljer er mer sammenlignbare, selv om andre anmeldelser muligens tyder på samme opplevelse)

Merk: jeg har også forsøkt å legge inn en konstruktiv produktanmeldelse for spennen på nettbutikken, men denne blir tilsynelatende ikke godtatt/ publisert. Mistenker at dette er fordi jeg bare gir den 3/6 stjerner, og nevner at sølvet er noe tynt og lett bøyelig...

Edit: Et surt og lite konstruktivt svar på anmeldelsen etter ni mnd oser kanskje heller ikke av profesjonalitet. Firmaet ber også om mer informasjon (man får egen melding om dette), om man ikke oppgir dette blir anmeldelsen fjernet fra Trustpilot. Man kan jo bare spekulere i om forespørselen skyldes et oppriktig ønske om å undersøke saken nærmere, eller om det først og fremst er et forsøk på å få fjernet negative anmeldelser inn mot vår og "høysesong" (Jeg la inn bestilling 6. februar i fjor, så man kan jo merke seg at dette blir regnet som "høysesong", uten at dette gikk klart frem når jeg gjennomførte selve bestillingen).

Ellers: Mitt anslag på 60% viser til hva søljen koster (på tilbud) sml med tilsvarende leverandører, ikke hvilken rabatt som var oppgitt... At produktet har "samme kvalitet" som f.eks. Sylvsmidja er etter mitt skjønn fullstendig feil.

Jeg aksepterer at det er dette produktet man får til en slik pris, og valgte helt riktig å beholde søljen, som som nevnt var estetisk sett pen nok. Ser ikke hvorfor dette skal "diskvalifisere" fra å skrive en ærlig anmeldelse av min opplevelse av leverandør og produkt.

9 de marzo de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Her var det mye faktafeil...For det første å har vi inntil 20 dagers leveringstid i høysesongen. Men hvis du hadde gjort som anbefalt å legge til kommentar i din ordre så hadde vi sørget for raskere levering. Vi har maks 35% rimeligere rabatt i kampanjeperioder så 60% er ikke sant. Vi holder samme kvalitet og det er opp til hver enkelt kunde å ta sin egen avgjørelse når de ser produktet vel? Å bruke så lang tid på å prøve å skrive negativt om ett produkt man har beholdt...?

Her blir du lurt

Skulle ønske at jeg hadde sjekket Trustpilot før jeg handlet hos denne nettbutikken. Styr unna! Jeg har betalt for en vare, men kansellerte da det gikk altfor lang tid med levering. Har ennå ikke fått pengene tilbake…

19 de febrero de 2023

Respuesta de Mittbunadsølv

Kanskje du skulle først ha sjekket våre nettsider om leveringstid og din mail der det står at du får ta kontakt hvis det haster så kan du få varen raskere? Da du ikke tør å signere med ditt navn så vil vi anta at den nå er kansellert og du har fått dine penger tilbake...

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.