Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!
Información de contacto
Hjelmagervej 40, 8541, Skødstrup, Dinamarca
- 71995405
- info@mokkahouse.dk
- www.mokkahouse.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og super kundeservice
Hurtig levering og super kundeservice! Kan klart anbefales 😊
Great quality items and customer service!
I made a little mistake during my purchase and they were super nice in fixing that, even though I did it in their holiday week (sorry!). My order arrived super on time even though one of the items was out of stock at the moment of my purchase, and everything is in perfect condition. Can totally recommend!
Mokkahouse giver den bedste service.
Tak til Gabriela fra Mokkahouse.
Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fragtfirma, som fik varen frem indenfor samme døgn.
Mange tak!
Bedste kaffe god service
Mokkahouse er et sted, hvor de ved præcis, hvad de har med at gøre, og kvaliteten er i top. Tag nu bare deres koffeinfrie kaffe, den har virkelig imponeret mig meget, fordi den faktisk har masser af smag og god kvalitet, hvilket ellers kan være lidt svært at finde indenfor koffeinfri kaffe
Generelt er kvaliteten er i top, uanset hvilken kaffe man vælger. Den smager godt og man kan mærke at der bliver lagt kærlighed i den.
Derudover er serviceniveauet højt. Hurtig levering, god kundeservice og generelt bare en webshop, man føler sig tryg ved at handle hos. Kan klart anbefales til alle kaffeelskere.
Hurtig levering og nem retur
Varen sendt samme dag. Desværre fik jeg bestilt et forkert mærke, men returen gik rigtig fint via deres hjemmeside.
Den bedste økologiske kaffe!
Den bedste kaffe, jeg nogensinde har fået og så er den ovenikøbet økologisk og friskristet 🙌
Har handlet med Mokkahouse i lang tid, kvaliteten og servicen er altid i top!
Manglende overholdelse af aftaler
Bestilte 2 varer og fik af vide, at de ville blive sendt i starten af næste uge, og at jeg ville modtage en mail med link til betaling. Der skete ingenting, og efter adskillige rykkere og manglende overholdelse af aftaler, så måtte jeg opgive!

Fremragende kundeservice
Lynhurtig levering. Jeg opdagede lidt sent, at jeg manglede en af de varer, som jeg havde bestilt (det opdager jeg d. 19/12). Jeg fik ringet til kundeservice, og forklaret dem situationen, og svaret var “jeg tænker det er en julegave, så jeg sikrer, at du får den korrekte vare i morgen, og du beholder bare det vi sendte forkert”, og bum dagen efter fik jeg det jeg skulle bruge.
Ingen problemer der
SÅ lækker kaffe!!
SÅ lækker kaffe - og så er det bare SÅ forkælende, at få den leveret til døren!
God kaffe til fornuftige penge
God kaffe til fornuftige penge. At det hele er økologisk er et kæmpe plus.
Købte et kg kaffe som jeg fik hentet ved butikken, men grundet en fejl fik de samtidigt sendt en ekstra med posten. Tilbød at aflevere den retur, men fik at vide at jeg kunne beholde den eller give den videre til jul. Fænomenal service.

Respuesta de MOKKAHOUSE
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Varme anbefalinger herfra
Super service og rådgivning!
Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensigtsmæssig måde at afgive vand på. Jeg sendte en video af dette til mokkahouse, og jeg kunne sende maskinen retur. Herefter fandt vi en ny maskinen som jeg er rigtig glad for! Enormt god service.
Jeg blev guidet hele vejen igennem og fik hurtige leveringer. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de MOKKAHOUSE
Sindssyg god stil og god service
Sindssyg god stil og god service. Kan klart anbefales👏🏼🤩

Kundeservicen er i top
Kundeservicen er i top!
hurtig levering, rigtig god rådgivning og hjælp hele vejen igennem!

Respuesta de MOKKAHOUSE
Jeg bestilte jeres adventkalender helt…
Jeg bestilte jeres adventkalender helt tilbage i august og i rettede henvendelse på om jeg ville vente helt til november. Ja og det er ventetiden værd glæder mig til at åbne de 4 låger og se hvad der er bag lågerne.
Tak for info
kan varmt anbefalde jer til andre.

Respuesta de MOKKAHOUSE
Meget god rådgivning, service og priser
Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris. Vi har nu brugt dem et stykke tid, og de passer virkelig præcis til vores behov. En meget positiv oplevelse.

Respuesta de MOKKAHOUSE
Hurtig levering og da en ordre var i…
Hurtig levering og da en ordre var i restordre lå der vupti en mail i indbakken.

God nyristet kaffe
God nyristet kaffe, hurtig levring. Som altid en fornøjelse.

La experiencia Trustpilot