MOKKAHOUSE Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... Ver más

Información sobre la empresa

1. Establecimiento de café
  2. Proveedor de máquinas de café
  3. Tostadoras de café

Escrito por la empresa

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Great service

Great service! We had to find a solution for a small mistake in our order, and Mokkahouse was fantastic!

7 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og indhold af pakken præcist som det skulle være.
Køber altid mine kaffefiltre til min Aeropres hos Mokkahouse.

2 de mayo de 2024

Respuesta de MOKKAHOUSE

Tak for at dele din oplevelse, Anne!

Hav en dejlig sommer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering!

God service og hurtig levering!
Ved en fejl havde jeg sæt ordenen til afhentning i en butik 400km væk. Med 1 minuts rare telefon samtale blev det fixet. Jeg fik varen næste dag!

24 de abril de 2024

Respuesta de MOKKAHOUSE

Tak for at dele din oplevelse her, Izzy!

Rigtig god sommer.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

for lang leveringstid.

Kaffekværnen har været 11 dage undervejs, det synes jeg er virkelig lang tid!

25 de marzo de 2024

Hej Kristen,

Jeg er ked af vores information til dig klippede. Men jeg er trods alt, glad for at du alligevel har givet udtryk, i vores korrespondance, for at du er glad og tilfreds :)

Mvh Simon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog et forkert produkt, hvilket hurtigt og problemfrit blev løst. 5 stjerner for god service.

18 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt nogle vare og kun modtaget…

Har bestilt nogle vare og kun modtaget ordre bekræftigelse og når man skriver mail til dem svare de ikke.
Der stod ikk noget om varene skulle være i restordre, så må man også forvente 1-2 dages leverings frist man ellers er en seriøs netbutik!!
Det er dybt useriøst ikke at svar sine kunde på hvad forventet leverings tid er, så man evt. kan tage stilling til om man vil afbestille eller vente

11 de marzo de 2024

Hej Morten,

Du bestilte dine varer i fredags, sendte en mail lørdag morgen, endnu en mail mandag middag, en annullering af ordren (med fed skrift og caps-lock) igen mandag og bagefter denne anmeldelse.

Da vi mandag morgen konstaterer at et af produkterne er gået i restordre, kontakter vi leverandøren, så vi kan give dig et præcist svar på forventet leveringstid. Oftest kan vi nemlig nå at skaffe varerne hjem og overholde vores 1-3 (og ikke 1-2 som du skriver) hverdages leveringstid.

Selvom vi er to ihærdige iværksættere, forsøger vi at holde os fra at arbejde i weekenden og i stedet bruge tiden med familien - Dette kan godt medføre et lille overload på mailen mandag morgen, som vi dog når i mål med inden mandagen er omme.

Jeg er ked af at du havde en dårlig oplevelse. Det var ikke intentionen med det manglende svar mandag morgen.

Næste gang får du et hurtigere svar, omend det ikke kan blive nær så præcist.

De bedste hilsner

Valorada con 4 estrellas sobre 5

har bestilt en sage Knock box den 27/2…

har bestilt en sage Knock box den 27/2 som jeg skulle bruge her idag, den 9/3 til en fødselsdagsgave, jeg har kun modtaget en ordrebekræftelse, ikke en lyd om hvornår den kan forventes leveret og der bliver ikke svaret på mails, så jeg handler ikke der igen. Har nu hørt fra dem og får en pose kaffe som kompensation så ok med mig.

9 de marzo de 2024

Hej Jette,

Det er beklageligt at vi har kunne levere din ordre til tiden, og tilmed når det nu er en gave. Jeg håber dog du er tilfreds med kompensationen, og vi gør hvad vi kan få at få den frem hurtigst muligt.

Mvh Simon

hurtig levering :-)

Bestilte en vare en hverdag efter kl 12, og dagen efter var den leveret før 12 - altså under 24 timer efter jeg lagde min ordre. Imponerende :-)

27 de febrero de 2024

Hej Louise,

Tak fordi du deler din oplevelse med læserne her på Trustpilot!

Det værdsætter vi meget.

God og hurtig service

God og hurtig service

15 de febrero de 2024

Hej Dorte,

Tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot!
Det sætter jeg pris på.

De bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig håndtering og levering af…

Super hurtig håndtering og levering af ordre.God forklaring af produkt på hjemmeside

8 de febrero de 2024

Hej Gitte,

Tak fordi du deler din oplevelse her!

Hav en skøn dag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.