Consulta las opiniones de los clientes
Lad mig starte med at sige at se de to stjerner er fem stjerner for booking, check-in og dét at vi kom i land, minus tre stjerner for Danmarks ringeste pomfritter og pølser. At man ikke lave bare én... Ver más
Det er ubegribligt at de såkaldte stewarder ikke kan anvise hundejere til hundeområdet. Hundeejere kan åbenbart ikke selv finde ud af dette...passagere kommer med kæmpe hund og sætter sig uden hen... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Oddenvej 388 , 4583, Sjællands Odde, Dinamarca
- www.mols-linien.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Elendig mad
Molly’sdiner lever op til kategorien fastfood, bestillingerne er færdige på under 2 minutter og så er maden under al kritik. Vi købte en kyllingeburger menu men fik en Kombardo cheeseburgermenu, den var mere end almindelig tør, pommes frites var bløde og kolde og havde kun lige kysset frituren. Derudover fik vi en fransk hotdog menu, hvor dressingen var varmere end både brødet og pølsen, de pommes frites der fulgte med der havde fået samme behandling som de andre. Det er uforskammet at tage penge for mad af så ringe kvalitet.
Udsat bus er en ting
Udsat bus er en ting. Men når så bussen ikke kommer og INGEN aner en skid om nogen som helt.
Til grin og helt igennem pinligt.
Uduelig kundeservice som er spejl blanke.
Brus i vandet koster ekstra
Maden var elendig. Tænker kokken er stået af. For at sætte prikken over i'et kom jeg til at betale ekstra for en danskvand. Der er en øl/vand inkluderet i prisen, men åbenbart ikke en vand med BRUS... Måske jeg efterhånden får lært at holde fra deres elendige buffet.
pas på de skjulte gebyr
pas på de skjulte gebyr - højdetillæg. Min bil er 187 cm høj og en alm personbilsbillet er op til 185 cm. Masser af højdeplads på færgen og uden betydning men Molslinjen tager så blot beskedne 300kr i tillæg for de ekstra 2 cm. Ren fup og fidus nu lavprisbilletten er købt og ikke kan ændres
Bookede ind med 7 personer så systemet kunne sagtens have en default der lige spørger om jeg er bekendt med deres “højde priser”
Tætpå alvorlig hændelse Molsliniebussen til Odden.
Indsendelse af klage over alvorlig tætpå hændelse fra Molsliniens buschauffør mortortrafik vej til Odden indsnæring om 200m begyndte bussen at overhale os, vi kørte de tiladte 100km, trods dette bliver vi så overhalet af bussen med tydlig afmærkning indsnævring om 200m bussen kørte derom over 100km for at overhale inden for 200m, vi blev derom presset ud i rabaten i H. side en alvorlig tætpå hændelse fra chauffør der ikke burde have retten til at køre for Molslinien med så tankeløs handling på 200m indsnævring, både for os/ bussens passager. vi har rette henvendelse til Molslinien, der bare beklager dette ude vi fik oplysninger om deres tiltag i så alvorlig sag, vi har forsøgt at komme i dialog men inte er sket, nu vil sagen blive anmeldt til politiet/ vidner i sagen.
Jeg oplevede skade på min bil på grund…
Jeg oplevede skade på min bil på grund af personalet.
Jeg har skrevet til deres forsikring men endnu ikke fået svar.
Jeg rejser (har rejst) mange gange om måneden med Molslinjen.dette stopper nok nu.
Nogle af personalet har en attitude som er ikke acceptabel og jeg var udsat for en sådan med en skade på min bil til følge.Jeg afventer nu mit krav imod dem via molslinjens. Forsikring
Det er bare for dårligt
Sejler for langsomt
Sejler for langsomt
Det kan kun ske grundet der ingen konkurrence er.
Derfor er det nu den smarte vej. Skal jeg med færge tager min tur4 timer tager det, køre jeg direkte 3 timer.
SÅ nu er det slut med at sejle, det kan ikke betale sig at spilde 1 time på det. Før kunne de sejle på 1 time ikke 1½ time.
Rigtig dårlig service!!
Hvad er meningen med at parkerer flere biler på ramper når der er masser af plads væk fra ramperne?
Profit??
Rigtig dårlig service!
Senest oplevet 10.01.26 på afgang fra Århus kl. 15.30
Booking ugyldig
Havde booket via molslinjen app med registrering af bil
Har kørt flere gange på lavpris med min id buzz, også på øverste dæk, men nu er den åbenbart blevet for høj og bilen blev slettet af booking. Står nu med 2 billetter der bare kan smides ud.
Når man bestiller returbillet med Molslinjen
Når man bestiller returbillet med Odden-Aarhus, går returrejsen ikke ind i app'en. Så nu har vi to gange prøvet at købe en ekstra returrejse. Og Molslinjen ... , ja de har da ikke tænkt sig at løfte en finger for at lave en ordentlig opdatering af deres app. Det grænser op til svindel.
I er nogle narrø...
I er nogle narrø...
Vi ankommer før tid og kunne komme med en færge før.. ja, ja mod 150 kr. ekstra! For hvad? Ikke fordi ydelsen er anderledes.
Nå, vi må se en halvtom færge sejle, bliver sendt over i en lukket indespærret bås. Hører intet før alle baner er fyldt, tjekker tilfældigt telefonen og hører flere beskeder fra jeres medarbejder, der åbenbart ikke orker at lette rø... og bevæge sig ud for at fortælle hvor vi skal hen...
Latterlig ringe service og tilmed forsøger at slå ussel mønt på kunder der kommer i god tid for en ydelse der ikke har en omkostning!!
Selv i lufthavnen kommer man med uden beregning, med flyet før.
Der er en årsag til at jeg aldrig flyver med Ryanair, men med jer er der desværre ikke et andet valg.
Jeres prispolitik med tillæg a la Ryanair er kvalmende og ulækker
Pristillæg - ID Buzz
Generelt er jeg en tilfreds kunde og vælger gerne jer på Jylland–Sjælland, når det er muligt.
Derfor er det frustrerende, at VW ID. Buzz pålægges et tillæg på min. 300 kr. pr. overfart pga. en højde på 2,13 m – selvom bilen reelt burde kunne placeres på andre vogndæk end det nederste.
På FB i gruppen VW ID. Buzz Danmark (ca. 13.800 medlemmer), oplevere flere og flere det samme. Mange vil gerne vælge jer, men kan ikke forsvare merprisen. Resultatet er, at man fravælger jer.
Det er ærgerligt, for her mister I ellers loyale kunder. Jeg håber, I vil se nærmere på prisstrukturen.
Nu er det anden gang indenfor en måned…
Nu er det anden gang indenfor en måned at jeg benytter molslinjen fra Aarhus til Sjælland. Jeg er nødt til at påpege virkelig mangelfuld rengøring i siddeområdet og andre steder ombord. Det er ikke tilfredsstillende.
Hunde
Hundeejere kan åbenbart ikke selv finde ud af dette...passagere kommer med kæmpe hund og sætter sig uden hensyn...hvor flere passager siger der er hundeområder...vi gider ikke sidde med hund og spise...flytter sammen mdd andre...hvor er personalet igen ?
.....er ikke hundehader tværtom...
Lavsig
I formiddag været med en fuld færge og så tæt pakket, at det IKKE var muligt, at føreren kunne komme ud af bilen i sin side, men måtte kravle hen over sæderne.
Ved påtale til personalet om ovenstående var svaret blot, at de var lus mellem to negle.
De blev presset til at tage flere passagerer med fra ledelsen, og fik også en del beklagelser fra passagerer om lign. hændelser. De kunne ikke gøre noget.
Som kunder står man tilbage med en oplevelse af LAVSIG. Som passagerer må du under overfarten ikke være på bildækket. Hat og briller.
Håber der fra Molslinjen vil blive fuldt op på ovenstående.
En katastrofe lørdag morgen på Mols Linjen
En lørdag morgen. Familier med børn og bedsteforældre fylder færgen. Der er ikke pladser til at familierne kan sidde sammen. Ældre gangbesværede bliver smidt væk fra restauranten bliver bedt om at gå ud af restauranten fordi de har egen kaffe med. I businessloungen står der russiske soldater vagt for at sørge for at der ikke kommer nogen ind uden loungebillet. Alt imens familierne vælter rundt og ikke kan sidde sammen og ældre står op med deres medbragte mad. Mage til dårlig stil skal man lede længe efter. En frygteligt arrogance. Hvis man kunne give nul her ville Mols-Linjen få dem. Håbløst selskab uden forståelse for hvad kundeservice er.
Buffet morgen
Buffet morgen - så riiinge . Alle ostene lignede noget der var løgn!
Ingen pandekager, ingen wienerbrød!
Vand/juice-ingenting
Det var dyrt til det vi fik!!
Aldrig mere!!!
Tak for dårlig behandling.
Tak for dårlig behandling.
Vi bestiller bord i resturant til buffet, så er den fyldt, vi har tidligere rejst før hvor vi fik afvide at vi bare kunne gå i lounge at side, så fik vi lige en regning på 179.- mere.
Tak for dårlig behandling 😭
Odden / Århus September afgang kl.10:30
5 September afgang kl.10:30
Færgen var så tæt parket, At vi ikke kunne komme ud af vores bil. Personalet opførte sig som uopdragen børn, råbte og skreg af folk. Jeg anbefaler at når man har denne oplevelse, skriv til Molslinien
Jeg vil ikke anbefale at man tager med fra Odden til Århus, hvis man holder af sin bil
Øv hvor en dårlig oplevelse,
Færgen er igen så tæt pakket
Færgen er igen så tæt pakket, man ikke kan komme ud af din bil - denne gang gudskelov alene, i forhold til sidst, hvor svigermor på 86 måtte blive i bilen da hun ikke kunne komme ud.
Denne gang måtte både jeg og flere andre udføre akrobatik hen over forskellige sæder for at komme ud.
Jeg forstår simpelthen ikke, I helt ublu bliver ved, hvad hvis der sker noget, og jeres biler ikke kan tømmes for mennesker på bildækket?
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.