Om mijn uitvaart te regelen moet ik…
Monuta Stichting rommelt in al getekende documenten, zoals Polisblad. (mijn ervaring) Je wordt ook nog bedreigd, met royement uit de verzekering!
Om mijn uitvaart te regelen moet ik inloggen bij Monuta Stichting.!!!
Ik kon vanaf jaar 2020 niet inloggen, bij Monuta Stichting. De beheerder van mijn polis Mijnbudget coach, heeft Monuta Stichting te Apeldoorn per brief in februari 2020 aangegeven dat de Rechtbank te Den Haag heeft de verplichting van Mijnbudget coach opgeheven. Monuta probeert iedere maand dubbele incasso te innen van mijn rekening. Houd zich zelf niet of nauwelijks aan hun eigen voorwaarden, zeker aan de polisnummer....181
Een puinhoop bij Monuta Stichting!!
2022 betaalde ik 26,21 euro
2023 betaalde ik 28,57 euro
Januari 2024 heb ik brief ontvangen dat de premie is verhoogd naar 29,64€ , ik heb een fout gemaakt en 30,14 € overgemaakt ineens ontvang ik een brief van Monuta Stichting, dat ik in 2024 30,14 euro daarnaast 1,50 omdat ik niet de 22ste van de maand wil betalen maar de 1ste van de maand zoals het hoort. Monuta Stichting rommmelt in getekend contracten.
Mijn fout wordt kassa voor Monuta Stichting. Belachelijk!!!
Met mijn ervaring tot heden 15 mei 2024, is dat : ""Monuta Stichting geen ster verdient""
H.D.K. Polisnummer :xxxx181
Relatienummer:××××694