Mrsushi Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag sushi besteld voor meer dan € 100. Bij bezorging bleek de helft niet geleverd. De 3 x Spicy tuna roll a € 50,40 was niet geleverd evenals de zogenaamde gratis ebril roll. Gebeld met mr.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel. Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

--------- Super irritant personeel. Zeer onprofessioneel,groote mond en eten was Koud(niet te vreten, de rijst viel helemaal uitelkaar)hele rol vergeten en ook nog eens betaald voor saus die we niet... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Extreem lange bezorgtijd!

Na meer dan 1 uur en 15 minuten wachten heb ik maar gebeld, nog 5 minuten en dan gingen ze onderweg. Vervolgens duurde het nog een half uur voordat ze er waren en was de springroll koud. Zeg dan dat je ons vergeten ben, zorg dat de bestelling perfect is en doe er een toetje of iets, bij als excuus. De sushi zelf zag er ook snel in elkaar geflanst uit. Erg jammer.

22 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte service

Gisteren sushi besteld bij mr sushi rijssen.
Bij de bestelling miste ik de miniloempia's die je er van maandag tot donderdag gratis bij krijgt (bij bestelling van min 20 euro)

Gebeld en toen gaven ze aan dat deze op waren. Toen ik vroeg wat ze ter vervanging hadden kreeg ik te horen dat er nog wat aan kwam.
20 minuten later werd ik weer gebeld dat ik al actie op actie had. Ik had een kortingscode gebruikt voor een free roll en mijn spaarkaart ingeleverd voor een gratis product (box c)
Aangegeven dat ik mij spaarkaart heb ingezet (dus niet actie op actie) en voor meer dan 20 heb besteld buiten spaarkaart en free roll om.
Helaas niks gekregen.

27 de febrero de 2024

Onbetrouwbaar

Om 17.00 een bestelling geplaatst. Om 19.20 zou dit bezorgd worden. Om 20.40 nog niets. Telefoon ligt er naast, dus contact opnemen kan niet. Zelf naar toe gereden: Ja enorm druk, nemen telefoon wel op maar is heel druk. Telefoon gaat geen moment over, zitten drie bezorgers te wachten, op hun telefoon spelletjes te spelen. Dat het druk is oke, op Valentijnsdag snappen we dat al helemaal, maar laat iets weten en laat mensen niet met honger thuis zitten. Niet bestellen dus want je weet nooit of je je bestelling krijgt.

14 de febrero de 2024

Voor de 2ex een ernstige klacht

Voor de 2ex een ernstige klacht. Eten kwam 45 minuten te laat, ondanks vele telefoontjes. Het was natuurlijk koud en er werden niet eens excuses gemaakt.
absoluut een afrader om hier nog iets te bestellen. Er zijn veel meer sushi-bedrijven in Assen, dus kijk uit.

27 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top top top!

Gister weer heerlijk gegeten! Geniet altijd erg van de sushi maar ook erg van de snacks. Proeft allemaal erg vers. Blijft een favorietje als ik geen zin heb om te koken :)

23 de enero de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.