Vandaag sushi besteld voor meer dan € 100. Bij bezorging bleek de helft niet geleverd. De 3 x Spicy tuna roll a € 50,40 was niet geleverd evenals de zogenaamde gratis ebril roll. Gebeld met mr.... Ver más
Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel. Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.... Ver más
--------- Super irritant personeel. Zeer onprofessioneel,groote mond en eten was Koud(niet te vreten, de rijst viel helemaal uitelkaar)hele rol vergeten en ook nog eens betaald voor saus die we niet... Ver más
Na het afhalen kwamen we erachter dat er een strontvlieg in de sushidoos zat. Nog nooit meegemaakt dit en absoluut ontevreden.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Pokebowls besteld en die waren super…
Pokebowls besteld en die waren super lekker! Daarbij ebi tempura besteld die helaas koud was maar dat hebben ze heel netjes en snel opgelost met zelfs wat extra’s :)
De sushi was wederom heerlijk
De sushi was wederom heerlijk. Wij kiezen bovendien voor Mr Sushi vanwege de snelle en vriendelijke bezorging van Jasi.
Ik kom op de fiets van ver in de…
Ik kom op de fiets van ver in de winkel. Neemt ze geen bestelling aan . Ze wil t personeel niet forceren .
Dacht dat klant koning was
En dit dan leerpunt ...meer personeel of beter getraind
Vervolgens sta ik buiten de bestelling te laten bezorgen.
Dus ze maken t alsnog
Vreemd vreemd
Kiyd
2 keer kwam ons eten 1,5 uur te laat
voor de 2e keer besteld en gelijk de laatste keer. zowel de eerste als de tweede keer kwam de bestelling 1,5 uur te laat… beide keren meerdere keren gebeld waarbij telkens gezegd werd “het komt er binnen 2 minuten aan”, wat vervolgens niet gebeurd. erg ontevreden over mr Sushi.
Expensive and not delicious
We ordered 1x8 crunchy salmon roll, 1x8 salmon advocado roll and 1x8 tempura ebi roll. 24 sushi for the price 41,15 euro. Also additional 2,50 euro delivery cost via UberEats. Seriously it is overpriced and not even delicious.
Fantastisch dit
Fantastisch dit! Mijn vriendin gaf bij de bestelling aan dat we 4 jaar samen zijn en dat we op tijd moesten zijn voor de film. Hebben er extra loempias bijgekregen! Mr Sushi Alkmaar. Thanks toppers
Vandaag via site bestelling gedaan
Vandaag via site bestelling gedaan, bezorgen maandag 1 juli 18.00 uur, vooruit betaald. Echter geen sushi geleverd, telefonisch niet bereikbaar, er heen gegaan, alles donker. Er teleurstellind, graag ontvangen wij onze betaling zsm retour. Henny Kruger.
Em er wordt nergens op gereageerd...
Wij bestellen hier altijd onze sushi & topservice!
Wij bestellen hier altijd onze sushi. Super snel geleverd en echt goede kwaliteit! Laatst ging er iets mis met de bestelling en na even bellen werd direct het juiste geleverd, hele goede service!! Dank!
Te duur voor wat je krijgt
Ziet er heerlijk en verzorgd uit maar als je begint te eten blijkt het vooral veel rijst met een flintertje vis. Daarom beetje te duur geprijsd. Niet heel bijzonder dus
Review
Review of in het Nederlands recensie.
Vanuit eigen perspectief met eerlijke intentie.
Specifiek informatie over kwaliteit van product te geven.
Aandacht voor detail te hebben om naar voortdurende verbetering te streven.
Kwaliteitsbesef wordt door Mr. SUSHI (Assen) als zeer belangrijk gevonden, al dan niet bewezen.
Door klantgericht te werken en klantgedreven.
Behulpzaam (vb foto mobiel) en respectvol tevreden stellen.
Proef, ervaar alvorens oordeel te vellen😉
"Happiness in a box" is een gegeven.
Verlaat zijn met bezorgen, is dan om het even.
Succes, kan soms drukte niet aan...
Echter, zal nimmer ten koste van hun smaak gaan!
Miranda♥️
Wat een baggertent
Wat een baggertent, plus 2 uur wachten op je eten!! Voor ons de laatste keer!!!
Als het kon had ik 0 sterren gegeven
Als het kon had ik 0 sterren gegeven. 16:45 een bestelling geplaatst voor bezorging om 18:15, om 18:30 nog steeds niks ontvangen, dus maar even gebeld. Toen te horen gekregen dat het met 10 minuten bezorgd zal worden. Uiteindelijk na 3 telefoontjes om 20:00 eindelijk het eten gekregen. Al met al hebben ze hiervoor 3 uur en een kwartier de tijd voor gehad.
2 uur wachten is te lang.
De sushi was lekker en de edamame boontjes nog lekker warm. Maar exact 2 uur wachten op een bestelling is echt te lang, zeker zonder even een berichtje (mailtje/appje/belletje) dat het lang kan duren. De volgende keer zullen wij weer elders bestellen denk ik!
Voor €48,00 sushi besteld
Voor €48,00 sushi besteld. Keurig op tijd stond mijn bestelling klaar. Het bestelde zat keurig verpakt, echter de vis m.n de zalm en tonijn op de sushi was veel te dun gesnedenen de afgesproken hoeveelheden zijn niet geleverd
Het ergste: de rijst was véél te zuur!!!!
Oneetbare troep veel te zuur en te klef
Filiaal gebeld, maar wisten mij te melden dat de rijst volgens recept was gemaakt>>>> een reden des temeer om hier nooit meer te bestellen wees gewaarschuwd!!!!
GEEN SERVICE, ANDERHALF UUR TE LAAT
Bestel NIET bij Mr. Sushi!
Mooie praatjes en beloftes, maar afspraken nakomen kent Mr.Sushi niet. Wel zijn ze goed in het ‘van het kastje naar de muur spel’.
In dit geval 4 dagen van te voren een bestelling gedaan en betaald als pre-order, dus hoe moeilijk kan het zijn dat goed in te plannen. Vervolgens is het wachten en wachten en maar aan het lijntje gehouden worden met loze beloftes ‘ze gaan nu weg’. Uiteindelijk pas anderhalf uur later de bestelling gekregen.
Kortom, nalatigheid en geen enkele boodschap aan service. En geld terug geven gebeurt niet. Enkel geld innen.
Erg jammer.
Wat een smerige bende
Wat een smerige bende! Niet te eten, heeft niks met Sushi te maken en nog duur ook!!!! Mr sushi roermond, ik bestel hier nooit meer
65€ gestolen & 0,0 hygiene
Er was voor 99€ aan eten besteld.
Maar 65€ daarvan hebben we nooit ontvangen!
Contact opgenomen met het bedrijf in kwestie, MrSushi IJsselstein.
Maar die weigerde een nalevering of terug betaling van het geld.
Dus contact opgenomen met het hoofdkantoor van MrSushi.
Wat gebeurd er? Begint iemand van het hoofdkantoor ons te bedreigen met advocaten en rechtzaken, simpelweg omdat wij ons geld terug vragen.
Te ziek voor woorden.
Ik ben later ook 1x daar binnen geweest, en niet normaal ranzig hoe ze alles maken daar.
0,0 hygiëne.
BESTOLEN & BEDREIGD.
BESTOLEN & BEDREIGD.
We hadden voor 100€ eten besteld.
De helft niet ontvangen.
Later gebeld en toen zeiden ze dat we de rest een andere dag zouden krijgen.
Maar dit gebeurde nooit.
Later vroegen ze ons geld terug, maar dit gebeurde ook niet.
Ze beloofde contact op te nemen met het hoofdkantoor.
Maar later werden we opgebeld door de moslims die daar werken & bedreigd in elkaar geslagen te worden.
(Ze wilde blijkbaar erg graag vermelden dat daar allemaal moslim ‘broeders’ werken).
Nu zijn ze zelfs bezig om ons aan te klagen omdat we zogenaamd om gratis eten vroegen.
Crimineel zooitje uitschot daar.
Ze hebben me gewoon opgelicht
Ze hebben me gewoon opgelicht. Besteld via uber eats, betaald. En ze hebben het gewoon niet gebracht. En er is geen manier on je geld terug te krijgen
Mr Sushi Doetinchem
Ongelofelijk lang gewacht, 1,5 uur zonder excuses. Alles kwam koud aan…