Mrsushi Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag sushi besteld voor meer dan € 100. Bij bezorging bleek de helft niet geleverd. De 3 x Spicy tuna roll a € 50,40 was niet geleverd evenals de zogenaamde gratis ebril roll. Gebeld met mr.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist direct via de app bij Mr Sushi Heemskerk besteld. Dit is goedkoper dan via thuisbezorgd.nl Snelle bezorging, heerlijk, warme crispy box, 6 mini loempias en 6 maki zalm/avocado en een sake roll... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

--------- Super irritant personeel. Zeer onprofessioneel,groote mond en eten was Koud(niet te vreten, de rijst viel helemaal uitelkaar)hele rol vergeten en ook nog eens betaald voor saus die we niet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel. Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.... Ver más

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

233 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nooit meer iets bestellen

Nooit meer iets bestellen . Nu voor de derde keer besteld, maar zeer teleurgesteld Bestelling niet kompleet gekregen. Sushi niet lekker., zacht ( of het de hele dag al in vitrine heeft gelegen)Bezorgtijd 2 uur later! Als je ze belt , zeggen ze, is onderweg en wordt snel bezorgd.

7 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben een bestelling gedaan met…

We hebben een bestelling gedaan met rolletjes met komkommer en met ei. Degene met ei ontbraken bijna allemaal. Toen we erover belden hebben ze ons eerst een half uur aan de telefoon gehouden, heel onduidelijk allemaal, en daarna zouden ze terugbellen. Dat deden ze wel maar vervolgens zeiden ze dat het aantal rolletjes klopte volgens de camerabeelden en dat ze niks voor ons konden doen. En het aantal klopt dus ook wel, maar de inhoud niet. Maar dat leken ze maar niet te begrijpen.. uiteindelijk dus niks mee opgeschoten en betaald voor iets wat we niet hebben gehad. Wat een “service” dit.

5 de febrero de 2026

Voedselvergiftiging …

Sushi besteld smiddags voor savonds 19:00, 60minuten te laat bezorgd, nadat we een deel van de sushi ophadden 1,5 uur later mijn partner en ik zelf dood ziek. 3dagen voedselvergiftiging gehad.
We hebben mr sushi opgebeld met de vraag of we hier samen uit konden komen maar we werden gewoon niet gelooft. Na 3 keer bellen wouden ze ons eerst een tegoedbon geven ( nee dankje) en later een deel van het geld ( prima) tot op heden nog steeds niets ontvangen. Voor ons NOOIT meer. ( vestiging Doetinchem)

24 de enero de 2026

Slechte service

Na 1 uur en 40 minuten wachten een verkeerde bestelling geleverd. Door de sneeuw bezorgen kan wat langer duren en dat snap ik. Maar om vervolgens de goede bestelling te krijgen moest ik nog 45 minuten wachten en er was niks extra om het goed te maken. Ik moest zelfs de verkeerde bestelling weer meegeven aan de bezorger. Het eten is lekker maar iets van service was ver te zoeken.

10 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sushi besteld en zou bezorgd worden…

Sushi besteld en zou bezorgd worden tussen 1845/1900 uur. 1920 uur maar eens gebeld....bestelling heb ik hier voor meer staan en komen er aan. 1945 uur maar weer eens gebeld.....de snack is nog niet klaar, over 5 minuten rijden we weg, wat een balle tent !!! Nooit maar ook nooit meer, dit is afgelopen, ieder keer het zelfde gezeik. Communiceer gewoon !!

3 de enero de 2026

Om 17.50 besteld

Om 17.50 besteld, om 19.50 maar eens gebeld. Was onderweg werd gezegd, half uur later nog maar eens gebeld. Nog steeds onderweg. Uiteindelijk niks gekregen. Ballentent.

29 de diciembre de 2025

Telaat bezorgd + koud/niet vers

Mijn sushi was ijskoud, 1 uur te laat bezorgd. Ze namen pas op nadat ik 4x had gebeld. Ook zaten er geen chopsticks, sojasaus etc. erbij. Ze geven aan dat ze binnen 15 minuten zouden komen, (telaat) kwamen ze uiteindelijk 45 minuten te laat. Heel onprofessioneel.

27 de diciembre de 2025

bestel hier niet.

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan maar jammer genoeg kan dat niet. Ik heb na 1,5 wachten gebeld om te vragen waar mijn eten was ze zijden dat het over 5 minuten bij mijn huis zou zijn, na een kwartier wachten had ik weer gebeld en zijden ze dat het er bijna was. Toen uiteindelijk het eten was aangekomen was het niet mijn bestelling. Ik belde weer terug en er werd verteld dat ik mijn geld terug zou krijgen. Hier heb ik natuurlijk niks aan als ik wil eten.

22 de diciembre de 2025

Slechte service... Erg jammer

Bestelling geplaatst online voor vandaag 17 dec. Bevestigingsmail gehad en vervolgens kom ik aan om de bestelling op te halen. Weet meneer van niks. Hij gaf aan al een week dicht te zijn en dat er geen bestellingen geplaatst kan worden. Na het zien van mijn bevestigingsmail snapte hij er nog minder van. Alleen zocht hij niet naar een oplossing voor mij dus ben ik maar weggegaan. Zou hier niet meer bestellen. Was voor het kerstdiner van mijn zoon dus moest snel wat anders zien te regelen...

17 de diciembre de 2025

Slechtste service ooit Mr Sushi Heemstede

Gister eten besteld bij het filiaal in Heemstede. Meer dan 1,5 uur gewacht terwijl locatie op 5 min afstand. Toen ik belde om te vragen waar de bestelling bleef schreeuwde een vrouwelijke medewerker door de telefoon dat het onderweg was!! Heel erg onbeschoft. Sushi was niet lekker en nat, eenmaal aankomen. Zou hier nooit meer bestellen.

13 de diciembre de 2025

Waardeloze amateuristische prutsers

Waardeloos! Gewoon grof incompetent. Meer dan een dag van tevoren besteld, alles vooraf betaald, tijd afgesproken (en bevestigd gekregen via de mail). Bij aankomst (op de afgesproken tijd) was nog NIETS klaar. Meer dan DRIE KWARTIER staan blauwbekken, terwijl thuis het bezoek aan het wachten is. Ik raad deze amateuristische prutsers af. Doe je bezoek of je gezellige avond dit niet aan.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sushi box ontvangen vreselijk doorweekt…

Sushi box ontvangen vreselijk doorweekt door soja. Gebeld engels.talig dus andere aan de lijn gehad. Geen mogelijkheid of service. Moest maar zelf terug brengen bestel hier niet. Wat een ... bedrijf.

30 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezorging was een half uur te laat

Bezorging was een half uur te laat. Bij telefonisch contact werd verteld dat ze het nog moesten maken. Vervolgens werd het nóg een half uur later. Na een uur was de bestelling nog steeds niet bezorgd.

29 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.