Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået repareret min iPad som ikke…

Har fået repareret min iPad som ikke ville lade , vi troede det var stikket der skulle skiftes , havde forudbetalt beløbet , men ved afhentning viste det sig at det kun manglede en ultralyd rengøring som var noget billiger , og fik refunderet beløbet tilbage , utrolig ærgerligt behandling , kan virkelig anbefale MMR Tak for super god behandling

23 de abril de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at din iPhone blev hurtigt repareret. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os og har lyst til at komme igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Generelt en dårlig oplevelse

Jeg havde desværre på min ferie tabt min telefon, så nederste halvdel af skærmen var helt gul, og glasset var i stykker.
Den virkede dog upåklageligt under det skadet sted.

Jeg fandt så dette værksted på google hvor jeg bookede tid online til dagen efter på deres hjemmeside ( hvor jeg har oplyst hvad skaden var og på hvilken telefon).
Da jeg kommer dagen efter har de ikke min bookede tid i deres system, og først der ville de kigge om de havde reservedele (det havde de heldigvis), men repetitionstiden var dobbelt så lang som det jeg var lovet i min booking.

Jeg bestilte en uoriginal skærm, da jeg vurderede at det ikke kunne betale sig at sætte en original på min gamle iPhone 13 pro max.

De skrev på deres hjemmeside at de ville bruge bedste ikke originale skærm - men dét tvivler jeg på.

Skærm opløsningen er ikke lige så god som den originale, skærmbilledet går ikke helt ud i kanten og den går ikke glat med siderne som den originale - men det er jo at forvente.
Mit problem er at skærmen ikke reager på de fleste tryk, tror jeg holder fingeren inde eller dobbelt klikker og flere gange dagligt vælger den selv at trykke på ting, den er desuden begyndt at lave lomme opkald.
Som nævnt i starten så virkede den upåklagelig før og under skaden, jeg kunne bare ikke se bunden.
Jeg har haft den kontrolleret for virus og hacking et andet sted, og dette er ikke tilfældet.

Jeg har simpelthen fået lov at betale for at gøre min telefon ubrugelig, så jeg skal ud og have en ny.

Jeg kan ikke anbefale stedet.

9 de febrero de 2026

Hej Jacob Dueholm

Tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af at høre om forløbet, og vi beklager meget, at din booking ikke fremgik i vores system ved din ankomst. Vores bookingsystem er stadig under udvikling, og din feedback er taget til efterretning. Vi arbejder aktivt på forbedringer, så vores teknikere fremover modtager hurtigere og mere pålidelige notifikationer omkring bookinger.

Vi har fuld forståelse for din frustration over både ventetid og den oplevelse, du har haft efter reparationen.

Selvom du har valgt en uoriginal skærm, skal den naturligvis stadig fungere korrekt i daglig brug. Det, du beskriver med manglende respons og “ghost touch”, er ikke normalt – og bestemt ikke en oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Fejl som ghost touch og manglende respons på tryk er selvfølgelig dækket af reklamationsretten, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det løst så hurtigt og nemt som muligt.

Du er derfor meget velkommen til at komme forbi butikken.

Med venlig hilsen
Peter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig reparation af iPhone - super service

Hurtig reparation af iPhone og super god service. Det var første besøg ved dem, men kommer bestemt igen - kan varmt anbefales.

13 de marzo de 2026

God service

God service, hurtig reparation og et par rigtig flinke gutter.

Fixer det Bilka ikke kan!

24 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos MMR!

Fantastisk oplevelse hos MMR!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med MMR, da min computer pludselig var blevet hacket og helt låst. Jeg kunne slet ikke bruge den og var ret frustreret. Heldigvis fik jeg hurtigt fat i MMR, som tog problemet seriøst fra start.

Medarbejderne er både venlige og meget kompetente. De tog sig tid til at forklare mig, hvad der var sket, og hvordan de ville løse problemet – på en måde, der var nem at forstå. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen.

Min computer blev hurtigt fikset, og prisen var helt fair. Jeg kan derfor varmt anbefale MMR til andre, der har brug for professionel og ærlig IT-hjælp.

Mvh
Kristian

11 de febrero de 2026

Airpods

Fantastisk oplevelse! Professionel service, høj kvalitet. Kan varmt anbefales.

16 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Computerhjælp af høj klasse.

Gemalen og jeg har flere gange været kunder hos firmaet. En så fantastisk betjening skal man lede længe efter.
Vi anbefaler firmaet til alle og enhver, som har brug for hjælp og vejledning til computere og mobiler med videre.

20 de noviembre de 2025

Better is hard to find!

English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the files urgently for my studies. Understanding, Hard-working Team. Recommend 5 times!

13 de octubre de 2025

Super oplevelse 😁

Jeg har nu været i butikken tre gange og må indrømme at de er yderst venlige og imødekommende. Man kan stole på at få en faglig kompetent vurdering om mobilen kan laves eller om det er bedst at købe en ny 😉
De har lige reddet min mobil fra at alt data billeder koder osv var væk, til de genskabte det hele 😁
Vil altid kører dertil hvis uheldet opstår.

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God betjening og fair pris…

Jeg har i dag været inde og få skiftet mit panserglas på tlf. Det gjorde han hurtig og til en pris jeg blev overrasket over.
Har handlet her flere gange og der er altid en venlig betjening og en fair pris på det. Kan kun anbefale Mulitmedia reparation.

23 de abril de 2025

God og hurtig service

Både min kone og jeg var inde og købe hver vores telefon i går. Fantastisk god og hurtig service og en rigtig god rådgivning. Vi kan klart anbefale at handle der

27 de marzo de 2025

Fik en god behandling

Fik en god behandling. Fik renset ladestikket på min iPhone.
Jeg fik at vide at stikket ikke skulle skiftes hvilket jeg var overbevidst om.
Så fair ikke noget med at score penge.
Ærlighed over for mig.

18 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.