Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God og hurtig service

Både min kone og jeg var inde og købe hver vores telefon i går. Fantastisk god og hurtig service og en rigtig god rådgivning. Vi kan klart anbefale at handle der

27 de marzo de 2025

Fik en god behandling

Fik en god behandling. Fik renset ladestikket på min iPhone.
Jeg fik at vide at stikket ikke skulle skiftes hvilket jeg var overbevidst om.
Så fair ikke noget med at score penge.
Ærlighed over for mig.

18 de marzo de 2025

Fremragende service!

Jeg var hos Multimedia Reparation i dag, og det var en fantastisk oplevelse. De tilbyder de bedste løsninger, personlig støtte og virkelig god værdi for pengene. Super hjælpsomme og venlige – man føler sig virkelig godt taget imod. Kan varmt anbefales! 👌😊

3 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig og kompetent betjening.

Meget venlig og kompetent betjening i butikken. Jeg skulle have skiftet batteriet på min IPad. Det blev ordnet samme dag og til en meget rimelig betaling. Helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til.

31 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var ikke tilfreds med deres service…

Jeg var ikke tilfreds med deres service eller kommunikation.
Ejeren skældte ud fordi han var bange for at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse.
Min telefon var aldrig blevet åbnet og kigget på, selvom ejeren påstod andet.

8 de enero de 2025
Logotipo de Multimedia Reparation

Respuesta de Multimedia Reparation

Hej Martin,

Tak for din feedback. Vi beklager at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi har gennemgået din sag og kan bekræfte, at din telefon blev indleveret til os til fejlfinding den 13.01 Vores tekniker var i dialog med din partner for at forklare at en grundig fejlfinding kræver tid, da vi skal måle på flere komponenter - især hvis man ikke kan fortælle hvad der er sket med enheden.

Den 15.01 fandt vi fejlen og sendte dig et reparationstilbud. Desværre havde vi ikke den nødvendige reservedel på lager, men vi tilbød at skaffe den inden for 72 timer. Vi forstår så godt at du ønskede en hurtigere løsning, men vi gjorde hvad vi kunne inden for vores muligheder.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser i kommunikationen og vi står stadig klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at få telefonen repareret i henhold til det tilbud, vi gav dig.

Du ønskes en rigtig god dag, Martin.

Bedste hilsener,
MMR.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og uhøfligt personale..

Dårlig service og uhøfligt personale... Jeg var ude i går med min gæst fra udlandet, og lige så snart han hørte, at vi er fra udlandet, ville han ikke betjene os. Vi kommer aldrig igen i den butik. Føj!

27 de diciembre de 2024

Erik og Jan

Erik og Jan
Vi har været inde hos Multimedia Service i Sønderborg Torsdag d.21/11-24, for en evt. rep. , men købte i stedet en ny iphone 14, super god betjening og service, vil altid anbefale at man går der ind med sine problemer.
Hilsen Erik og Jan

22 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Køb af en ny brugt IPhone

Købte en fin brugt IPhone 13 hos Multimedia Reparation, som jeg fik hjælp til at fungere. God og venlig service fra forhandleren. Jeg fik ikke den til at fungere straks, kom derfor derned igen. Her kunne forhandleren strak se, hvad der var galt. Nu kører min telefon, som den skal. Tak for en rigtig god service.

31 de octubre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.