English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más
Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fe... Ver más
Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Perlegade 25, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- info@mmrservice.dk
- www.multimedia-reparation.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og hurtig service
Både min kone og jeg var inde og købe hver vores telefon i går. Fantastisk god og hurtig service og en rigtig god rådgivning. Vi kan klart anbefale at handle der
Ingen kontakt til mobil telefon, kunne ikke oplade. Stort problem da Mitid ligger på mobilen. Heldigvis kunne Multimedie Reparation ordne mobilen inden for 24 timer.
Hurtig reparation af mobiltelefon, som ikke kunne oplade, det kunne Multimedie klare på 24 timer, så nu kan jeg igen bruge Mitid. God service
Fik en god behandling
Fik en god behandling. Fik renset ladestikket på min iPhone.
Jeg fik at vide at stikket ikke skulle skiftes hvilket jeg var overbevidst om.
Så fair ikke noget med at score penge.
Ærlighed over for mig.
Flink og dygtig betjening
Fik repareret en defekt IPhone på en halv time
Var yderst tilfreds god service
Var yderst tilfreds god service , og hjælpsom behandling. Kan godt anbefales
God og hurtig reparation
God og hurtig reparation, samt billigere end forventet
Fremragende service!
Jeg var hos Multimedia Reparation i dag, og det var en fantastisk oplevelse. De tilbyder de bedste løsninger, personlig støtte og virkelig god værdi for pengene. Super hjælpsomme og venlige – man føler sig virkelig godt taget imod. Kan varmt anbefales! 👌😊
Meget venlig og kompetent betjening.
Meget venlig og kompetent betjening i butikken. Jeg skulle have skiftet batteriet på min IPad. Det blev ordnet samme dag og til en meget rimelig betaling. Helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til.
Jeg var ikke tilfreds med deres service…
Jeg var ikke tilfreds med deres service eller kommunikation.
Ejeren skældte ud fordi han var bange for at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse.
Min telefon var aldrig blevet åbnet og kigget på, selvom ejeren påstod andet.

Respuesta de Multimedia Reparation
Hurtig og super flot service
Hurtig og super flot service og rigtig søde og flinke.
Service og reparation
Fra at man kommer ind af døren til man går ud igen er der 100% service på dig som kunde. De kan hjælpe med alt reparation indenfor multimedia.
Her får man altid en god betjening og…
Her får man altid en god betjening og et smil
Dårlig service og uhøfligt personale..
Dårlig service og uhøfligt personale... Jeg var ude i går med min gæst fra udlandet, og lige så snart han hørte, at vi er fra udlandet, ville han ikke betjene os. Vi kommer aldrig igen i den butik. Føj!
Super service 👍
Første gang men bestemt ikke sidste gang. Super service til rimelige priser 😀
God faglig vejledning
God faglig vejledning, hurtig respons og klar besked om, hvad der skal laves - og til en fornuftig pris.
Medgiver mine bedste anbefalinger.
Det er en god butiksområde jeg varmt…
Det er en god butiksområde jeg varmt kan anbefale
Niels
Erik og Jan
Erik og Jan
Vi har været inde hos Multimedia Service i Sønderborg Torsdag d.21/11-24, for en evt. rep. , men købte i stedet en ny iphone 14, super god betjening og service, vil altid anbefale at man går der ind med sine problemer.
Hilsen Erik og Jan
Super hurtig service og reparation af…
Super hurtig service og reparation af min computer. Panserglas til min tlf. får jeg også sat på hos dem hver gang til et altid tilfredsstillende resultat
Super god service
Super god service. Smilende hurtig glad betjening. God slikkepind siger sønnen.
Køb af en ny brugt IPhone
Købte en fin brugt IPhone 13 hos Multimedia Reparation, som jeg fik hjælp til at fungere. God og venlig service fra forhandleren. Jeg fik ikke den til at fungere straks, kom derfor derned igen. Her kunne forhandleren strak se, hvad der var galt. Nu kører min telefon, som den skal. Tak for en rigtig god service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.