Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nur zu empfehlen

Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fertig als gesagt. Sollte wieder etwas von meinen Geräten repariert werden müssen, ist die Firma mit dem freundlichen Service meine 1. Wahl.

4 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en meget positiv oplevelse…

Jeg havde en meget positiv oplevelse d.6/3 /24.
Min telefon var gået helt i sort og blev så anbefalet at gå til Multimedia Reparation og blev der mødt af en venlig og hjælpsom herre. Min telefon fik liv igen og det var så god en oplevelse i den butik at jeg gerne går derind igen hvis jeg får problemer.

6 de marzo de 2024

Husk nu der panzerglas

Jeg var inden med min Tab S8 i dag, Da jeg havde en skærm der var gået lidt i stykker, Ikke noget der gjorde den meldte fejl på pixelene eller forhindrede mig i at bruge den. Jeg lavede en forespørgsel på om hvad en ny skærm m.m. ville koste. Et stykke over 2000.

Der gjorde jeg fravalgt at få påstat en nye skærm. Men i stedet ønskede jeg et panzerglas sat på. Ejer sagde der måske ville komme en luft ting noget imellem de to flader glas hvor skærmen fra knækket.
Han gav sig tid til det imellem en periode. Hvor der ikke var kunder i butikken.
Resultat bliver rigtig godt . Og reflektion fra hvor skærmens glas var knækket er ikke til at se fra siden længere.
Næste gang husker jeg at få panzer på fra starten.
Tak MMR

19 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Din mobil kan tag op til flere uger på skærm skift og ikke kun 2 timer.

Min mobil bliver afleveret tirsdag og jeg får at vide, den kan afhentes fredag. Ankommer fredag da han ikke selv skriver om den er færdig eller ikke

Han giver skylden til vejret og derfor er min mobil først færdig mandag efter kl 16

En aftale er en aftale og jeg betaler 1200kr for min mobil kom fredag ikke mandag?? Kunne gå rundt om hjørnet og få den lavet på 2-4 timer til 100kr ekstra kun.

Du kan heller ikke snakke med ham ejer om tingene... han lyver og han lader dig aldrig snak færdig. Han er også god til at fortælle at jeg var den eneste som har været utilfreds så det noget galt med mig

Alt i alt så kom et andet sted hvis i vælger noget i sønderborg.

16 de enero de 2024

Hej Tobias.

Vi er rigtig kede af at du har haft den oplevelse. Dette er en kæmpe misforståelse, og vi bærer det fulde ansvar for din
dårlige oplevelse.

Vi har i sidste uge haft problemer med vores tyske leverandør af de reservedele der skulle bruges til din enhed, på grund af en stor strejke fra de tyske chauffører. Dette har været overalt i nyhederne den seneste tid. Du kan bl.a. læse mere om det her: https://www.freja.com/dk/nyheder/strejke-i-tyskland/. Du er også velkommen til at lave din egen research på dette.

I vores system kan vi se at du har indleveret din enhed onsdag 16:51 og at du er blevet betjent af en medarbejder der ikke kendte til forholdene og har derfor ikke fået kommunikeret dette optimalt.

Vi stræber altid efter at lave reparationen på en time, men det har været umuligt i den pågældende uge med enheder som din, på grund af overstående.

Dette beklager vi selvfølgelig dybt.

Du virkede umiddelbart forstående overfor disse forhold og tilfreds med servicen i butikken og derfor undrer vi os meget over din anmeldelse.

Men vi er glade for at du giver din sande mening til kende så vi kan beklage situationen, hvis vi ser dig i butikken igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er sjællent man oplever en mere…

Det er sjællent man oplever en mere positiv, ærlig og god betjening.
Jeg kunne ikke høre hvad folk sagde når de ringede til mig, fik at vide i en anden forretning at det ville blive dyrt, da det var mikrofonen som var istykker og hvis den skulle skiftes så skulle glasset også skiftes da mikrofonen sider fast på glasset.
Jeg gik ind i butikken Multimedia og fik og vide at det skulle den ikke, mikrofonen skulle bare renses, dette blev gjort inden for en time til et beløb af bare 299 kr
Mvh Tina Piilgaard Borchers

23 de enero de 2024

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN BUTIK

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN BUTIK
Vi købte panserglas m.m. lige før Jul, indehaveren monterede glasset , vi kunne se der var 3 ridser i panserglasset og gjorde ham opmærksom på det , han sagde de ville forsvinde efter 14 dage men ridserne forsvandt ikke, vi købte ligeledes et linse beskyttelse som han monterede ,men det faldt af efter 3 dage . Vi min hustru og jeg gik til butikken med telefonen og vi ønskede vores penge tilbage.
Han ville ikke betale noget tilbage , jeg insisterede på at få pengene tilbage ,over kr. 500,00 , hvor efter han råbte og skældte os ud med et frygtelig sprog, han gik hen til mig på den anden side af disken og hævede armene som om han vil slå mig og sagde vi skulle forsvinde ud af hans butik. Vi blev rystet i vores grundvold og forlod straks butikken derfor skriver vi til Trustpilot for at advare andre som ønsker at få pengene tilbage . MVH
JJ Andersen

5 de diciembre de 2023

Hej Jens-Jørgen.

Vi er kede af at du har erindringen om sådan en oplevelse.

Vores returneringpolitik fungerer som mange andres, at hvis man ønsker at returnere, skal det foretages inden, man beskadiger produktet. Vi tilbyder desværre ikke, at du kan komme en måned efter og få pengene tilbage for et produkt, du har beskadiget i mellemtiden.

Der er samtidigt også en risiko for at linsebeskyttelsen falder af, hvis det ødelægges ved at du taber enheden eller beskadiger linsen på anden måde, som i dit tilfælde.

En af vores ansatte tilbød helt ekstraordinært at påsætte et nyt panserglas helt gratis. Dette ønskede du ikke desværre.

Vi giver alle vores kunder en tilfredshedgaranti. Men det er svært, når du som kunde er mere interreseret i at udvise en hadefuld retorik overfor butikken og de ansattes etnicitet.

Det gik hurtigt

Det gik hurtigt! Billigt og syntes faktisk min tlf var beder end inden jeg gik ind med den!

25 de noviembre de 2023

Hej Lise.

Tusinde tak for din anmeldelse!

Det er vi virkelig glad for at høre, vi tilstræber os netop efter at give en hurtig og god service.

Meget fin service-meget hjælpsom

Meget fin service-meget hjælpsom
Kan stærkt anbefales.

15 de noviembre de 2023

Hej Hans Erik.

Tak for din feedback. Vi tilstræber os hver dag at give vores kunder den bedst mulige service oplevelse.

5 stjerner herfra!

Min søns ipad havde et glas som var gået itu, denne blev indleveret lørdag kl 10 og kl 13.00 samme dag havde jeg ipaden igen. Fantastisk service!

5 de agosto de 2023

Hej Pia.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og din søn med at slippe for de gener jeres IPad gav. Vi gør vores bedste for at levere Sønderborgs bedste personlige service.

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner! Min Macbook ville ikke tænde og jeg er i gang med at skrive bachelor. Heldigvis kunne Multimedia Reparation hjælpe mig meget hurtigt. I løbet af få timer fik jeg min computer tilbage og den kunne tænde igen. Tak for hjælpen! Kommer gerne igen!

13 de noviembre de 2023

Hej Anaya.

Vi er glade for at vi kunne sørge for at du kunne skrive din opgave færdig. Vi håber her hos Multimedia-Reparation at du fik et stort 12-tal.

Husk vi altid står klar hvis det skulle brænde på med en enhed der ikke virker når man har allermest brug for det.

Dårlig service

Din lokation

Kommentar for 4 år siden, som nu er blevet slettet fra Google af dem.

Dernæst har de udelukket mig for deres Facebook side for at give dem en dårlig anmeldelse.

Jeg sendte min computer til reparation, fordi jeg skulle have skiftet grafikkortet osv. Jeg ventede så i 2 uger på, at jeg kunne hente den. Da jeg kommer frem betaler jeg så 3.000 kroner for den, og jeg regnede med at den virkede. Jeg kommer så hjem, og jeg skal til at prøve et spil, men selve computeren er totalt langsom. Han har sat den til nogle forkerte indstillinger, og han havde ikke sat nogle drivers i. Før jeg afleverede den sagde han, at han ville love mig at sikre at alt var i orden. Jeg forstår ikke, hvordan man kan være så kold og lyve overfor sine kunder.

11 de noviembre de 2023

Hej Sebastian.

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Umiddelbart kan vi ikke se denne reparation i vores system, og vi kan ikke umiddelbart heller se nogle henvendelser fra en Sebastian Søholm. Men du er velkommen til at oplyse ordrenummer eller kvittering.

Yderligere tilføjes at vi slet ikke har tilladelse til at fjerne anmeldelser på Google.

Du ønskes en rigtig dejlig dag,

Rigtig god service

Rigtig god service. Jeg bliver altid mødt med smil og godt humør.
Her i butikken er devisen at man kan reparere ting i stedet for at smide dem ud.
Jeg har fået repareret smartphone, bærbar computer og et par gange fået skiftet skærmen på ipads.

Jeg kan varmt anbefale mmr

13 de julio de 2023

Hej Jesper.

Du har helt ret. Vi prøver vores bedste for at sørge for at folk ikke smider deres enheder ud og køber nyt.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med dette.

Dårlig oplevelse!!

Dårlig oplevelse!!

Jeg får skiftet min skærm på en iPhone 8. Jeg får at vide det er en original skærm og det koster 700kr. Derudover køber jeg panserglas dertil, så det bliver 850kr i alt.
Vi piller hurtig panserglasset af derhjemme, da touch funktionen ikke virker med det på..

Min dreng taber så mobilen og der kommer en lille revne i glasset, derefter virker mobilen slet ikke.

Jeg går derned med kvitteringen og vil høre hvorfor den slet ikke virker mere. Alle andre mobiler virker, selv med revner i..

De siger så, at det er pga. det er en uoriginal skærm der er blevet sat på. Jeg konfrontere dem med, at det jo er dem som har sat den på..

De vil ikke lytte, men vil derimod give mig en god pris for endnu en ny skræm, hvilket jeg jo takker nej til, da de har snydt mig i første omgang.

Så virkelig en dårlig anbefaling herfra!!

30 de junio de 2023

Hej Maria.

Tusinde tak for din anmeldelse. Den betyder meget, fordi vi hele tiden fokuserer på at give en bedre kundeoplevelse. Vi beklager meget din oplevelse her.

Det er tydeligt at kommunikationen er gået galt da vi ikke har påmonteret en original skærm første gang tilbage i januar, men en kopi skærm som du bedte om på daværende tidspunkt.

Herefter er det selvfølgelig uheldig at skærmen og mobilen ødelægges endnu en gang efter et halvt år.

Vi tilbød dig ikke et godt tilbud på en ny skærm, da vores priser ligger fast. Men vi tilbyder en mulighed for at opgradere til original skærm.

Hvorfor din enhed ellers ikke virker gav du os desværre ikke mulighed for at undersøge, hvilket vi selvfølgelig gør helt gratis.

Du er velkommen til at komme ned i butikken og lade os undersøge din enhed, samt at opgradere til en original skærm.

Igen tusinde tak for din anmeldelse, vi tilstræber at forbedre vores teknikkers kommunikation.

Mvh
Multimedia-Reparation

Super god

Super god, hurtig & reel service. Er ærlige omkring om det kan betale sig at reparere et produkt og tænker på kundens bedste.

11 de diciembre de 2022

Hej Belinda.

Mange tak for din anmeldelse! Vi prøver netop vores bedste for at rådgive om muligheder og risiko, så det giver bedst mulig mening for dig som kunde.

Har fået skiftet skærm på iPhone 11

Har fået skiftet skærm på iPhone 11, super god og hurtig service til en god pris.
Personalet var meget venlige og behagelige at snakke med

4 de noviembre de 2022

Hej René.

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du fik repareret din iPhone 11 og at du var tilfreds med servicen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vores teenager går ind med sin telefon…

Vores teenager går ind med sin telefon betaler 1000 kr for ny skærm, dette virker ikke og den flimmer og bliver ved med at gå ud. Han nægter det kan være hans fejl og beder om 1000 kr mere for at lave den. Vi går til anden forhandler som konstaterer det er fejl på skærmen, til trods for det fastholder butikken det er vores fejl og nægter at samarbejde. Vi kontakter selvfølgelig forbrugerstyrelsen nu.
Kan på ingen måde anbefales efter den opførelse og tiltale i butikken over for kunder.

Opdateret : efter svar fra forhandler som påstår der er trykmærker på skærmen, der er INGEN trykmærker. Og da pigen bor 25 km væk og studerer i Sønderborg, er årsagen til hun først kommer tirsdag. Men uanset så siger to andre butikker med reperation af teknik, det er skærmen der har en fejl. Ikke telefonen som først påstået, og nu påstået med trykmærker!.

11 de octubre de 2022

Hej Michael
For en uge siden reparerer vi jeres teenagers Samsung telefon. Det er helt korrekt.

I går kommer i ind med telefonen og vil gerne reklamere over den. Vores teknikker konstaterer at der på LCD er 2 tydelige trykskader på tværs af LCD panelet.
På den baggrund kan vi ikke længere modtage sagen som reklamation pga. produktions fejl.
Vi tilbyder at reparere telefonen, igen, med 10% rabat.
Og altså ikke til de 999.- som det normalt ville koste. Denne løsning ønskede i ikke.
Ydermere ville i have fuld refusion for den, nu, ødelagte skærm.
Det har vi som butik svært ved at imødekomme.

I er naturligvis velkomne til at komme forbi og tale med os om sagen. Eller, som i skriver, tage den via Forbruger klagenævnet.
Deres hjemmeside er:

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.