English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más
Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Perlegade 25, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- info@mmrservice.dk
- www.multimedia-reparation.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nur zu empfehlen
Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fertig als gesagt. Sollte wieder etwas von meinen Geräten repariert werden müssen, ist die Firma mit dem freundlichen Service meine 1. Wahl.
Jeg havde en meget positiv oplevelse…
Jeg havde en meget positiv oplevelse d.6/3 /24.
Min telefon var gået helt i sort og blev så anbefalet at gå til Multimedia Reparation og blev der mødt af en venlig og hjælpsom herre. Min telefon fik liv igen og det var så god en oplevelse i den butik at jeg gerne går derind igen hvis jeg får problemer.
Husk nu der panzerglas
Jeg var inden med min Tab S8 i dag, Da jeg havde en skærm der var gået lidt i stykker, Ikke noget der gjorde den meldte fejl på pixelene eller forhindrede mig i at bruge den. Jeg lavede en forespørgsel på om hvad en ny skærm m.m. ville koste. Et stykke over 2000.
Der gjorde jeg fravalgt at få påstat en nye skærm. Men i stedet ønskede jeg et panzerglas sat på. Ejer sagde der måske ville komme en luft ting noget imellem de to flader glas hvor skærmen fra knækket.
Han gav sig tid til det imellem en periode. Hvor der ikke var kunder i butikken.
Resultat bliver rigtig godt . Og reflektion fra hvor skærmens glas var knækket er ikke til at se fra siden længere.
Næste gang husker jeg at få panzer på fra starten.
Tak MMR
Din mobil kan tag op til flere uger på skærm skift og ikke kun 2 timer.
Min mobil bliver afleveret tirsdag og jeg får at vide, den kan afhentes fredag. Ankommer fredag da han ikke selv skriver om den er færdig eller ikke
Han giver skylden til vejret og derfor er min mobil først færdig mandag efter kl 16
En aftale er en aftale og jeg betaler 1200kr for min mobil kom fredag ikke mandag?? Kunne gå rundt om hjørnet og få den lavet på 2-4 timer til 100kr ekstra kun.
Du kan heller ikke snakke med ham ejer om tingene... han lyver og han lader dig aldrig snak færdig. Han er også god til at fortælle at jeg var den eneste som har været utilfreds så det noget galt med mig
Alt i alt så kom et andet sted hvis i vælger noget i sønderborg.

Respuesta de Multimedia Reparation
Det er sjællent man oplever en mere…
Det er sjællent man oplever en mere positiv, ærlig og god betjening.
Jeg kunne ikke høre hvad folk sagde når de ringede til mig, fik at vide i en anden forretning at det ville blive dyrt, da det var mikrofonen som var istykker og hvis den skulle skiftes så skulle glasset også skiftes da mikrofonen sider fast på glasset.
Jeg gik ind i butikken Multimedia og fik og vide at det skulle den ikke, mikrofonen skulle bare renses, dette blev gjort inden for en time til et beløb af bare 299 kr
Mvh Tina Piilgaard Borchers
Hurtig og kompetent og venlig service.
Hurtig og kompetent og venlig service.
Kan virkelig anbefales
V.H. Marianne Nissen
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN BUTIK
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEN BUTIK
Vi købte panserglas m.m. lige før Jul, indehaveren monterede glasset , vi kunne se der var 3 ridser i panserglasset og gjorde ham opmærksom på det , han sagde de ville forsvinde efter 14 dage men ridserne forsvandt ikke, vi købte ligeledes et linse beskyttelse som han monterede ,men det faldt af efter 3 dage . Vi min hustru og jeg gik til butikken med telefonen og vi ønskede vores penge tilbage.
Han ville ikke betale noget tilbage , jeg insisterede på at få pengene tilbage ,over kr. 500,00 , hvor efter han råbte og skældte os ud med et frygtelig sprog, han gik hen til mig på den anden side af disken og hævede armene som om han vil slå mig og sagde vi skulle forsvinde ud af hans butik. Vi blev rystet i vores grundvold og forlod straks butikken derfor skriver vi til Trustpilot for at advare andre som ønsker at få pengene tilbage . MVH
JJ Andersen

Det gik hurtigt
Det gik hurtigt! Billigt og syntes faktisk min tlf var beder end inden jeg gik ind med den!

Respuesta de Multimedia Reparation
Really helpful and extremely fast!

Meget fin service-meget hjælpsom
Meget fin service-meget hjælpsom
Kan stærkt anbefales.

Respuesta de Multimedia Reparation
Fuldt tilfreds med mmr service

5 stjerner herfra!
Min søns ipad havde et glas som var gået itu, denne blev indleveret lørdag kl 10 og kl 13.00 samme dag havde jeg ipaden igen. Fantastisk service!

Jeg giver 5 stjerner
Jeg giver 5 stjerner! Min Macbook ville ikke tænde og jeg er i gang med at skrive bachelor. Heldigvis kunne Multimedia Reparation hjælpe mig meget hurtigt. I løbet af få timer fik jeg min computer tilbage og den kunne tænde igen. Tak for hjælpen! Kommer gerne igen!

Dårlig service
Din lokation
Kommentar for 4 år siden, som nu er blevet slettet fra Google af dem.
Dernæst har de udelukket mig for deres Facebook side for at give dem en dårlig anmeldelse.
Jeg sendte min computer til reparation, fordi jeg skulle have skiftet grafikkortet osv. Jeg ventede så i 2 uger på, at jeg kunne hente den. Da jeg kommer frem betaler jeg så 3.000 kroner for den, og jeg regnede med at den virkede. Jeg kommer så hjem, og jeg skal til at prøve et spil, men selve computeren er totalt langsom. Han har sat den til nogle forkerte indstillinger, og han havde ikke sat nogle drivers i. Før jeg afleverede den sagde han, at han ville love mig at sikre at alt var i orden. Jeg forstår ikke, hvordan man kan være så kold og lyve overfor sine kunder.

Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg bliver altid mødt med smil og godt humør.
Her i butikken er devisen at man kan reparere ting i stedet for at smide dem ud.
Jeg har fået repareret smartphone, bærbar computer og et par gange fået skiftet skærmen på ipads.
Jeg kan varmt anbefale mmr

Dårlig oplevelse!!
Dårlig oplevelse!!
Jeg får skiftet min skærm på en iPhone 8. Jeg får at vide det er en original skærm og det koster 700kr. Derudover køber jeg panserglas dertil, så det bliver 850kr i alt.
Vi piller hurtig panserglasset af derhjemme, da touch funktionen ikke virker med det på..
Min dreng taber så mobilen og der kommer en lille revne i glasset, derefter virker mobilen slet ikke.
Jeg går derned med kvitteringen og vil høre hvorfor den slet ikke virker mere. Alle andre mobiler virker, selv med revner i..
De siger så, at det er pga. det er en uoriginal skærm der er blevet sat på. Jeg konfrontere dem med, at det jo er dem som har sat den på..
De vil ikke lytte, men vil derimod give mig en god pris for endnu en ny skræm, hvilket jeg jo takker nej til, da de har snydt mig i første omgang.
Så virkelig en dårlig anbefaling herfra!!

Super god
Super god, hurtig & reel service. Er ærlige omkring om det kan betale sig at reparere et produkt og tænker på kundens bedste.

Har fået skiftet skærm på iPhone 11
Har fået skiftet skærm på iPhone 11, super god og hurtig service til en god pris.
Personalet var meget venlige og behagelige at snakke med

Respuesta de Multimedia Reparation
Et godt sted at få ordnet sin skærm

Respuesta de Multimedia Reparation
Vores teenager går ind med sin telefon…
Vores teenager går ind med sin telefon betaler 1000 kr for ny skærm, dette virker ikke og den flimmer og bliver ved med at gå ud. Han nægter det kan være hans fejl og beder om 1000 kr mere for at lave den. Vi går til anden forhandler som konstaterer det er fejl på skærmen, til trods for det fastholder butikken det er vores fejl og nægter at samarbejde. Vi kontakter selvfølgelig forbrugerstyrelsen nu.
Kan på ingen måde anbefales efter den opførelse og tiltale i butikken over for kunder.
Opdateret : efter svar fra forhandler som påstår der er trykmærker på skærmen, der er INGEN trykmærker. Og da pigen bor 25 km væk og studerer i Sønderborg, er årsagen til hun først kommer tirsdag. Men uanset så siger to andre butikker med reperation af teknik, det er skærmen der har en fejl. Ikke telefonen som først påstået, og nu påstået med trykmærker!.

La experiencia Trustpilot