English Speaker here, amazing fast service. My computer was completely destroyed unbeknownst to me or the shop, but after talking man to man, the guys worked on taking the my ssd out as I needed the f... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service ved MultiMedia Reparation. Super service ved skift af iPhone 7+ skærm. Jeg havde fået skiftet min skærm andet steds i byen tidligere, og efter adskillige fejl og fusk med kval... Ver más
Meine Erfahrungen mit der Firma sind sehr positiv. Die Firma wurde mir empfohlen. Mein Laptop startete nicht mehr. Ich wurde sehr freundlich beraten. Die Reparatur kostete weniger und war schneller fe... Ver más
Min MacBook Pro var defekt efter kontakt med vand. Der gik 2 dage, og den var som ny. Derudover fik jeg også udskiftet min harddisk, og jeg har aldrig haft en så hurtig computer - der alligevel er 5... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Perlegade 25, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- info@mmrservice.dk
- www.multimedia-reparation.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget dygtige
Meget professionel forklaring af muligheder og risiko.
iPhpne skærm skiftet på under halvanden time inkl. montering af panserglas.
Helt klart et sted jeg vil anbefale andre og selv benytte igen.
Iphone ordnet nemt og billigt
Jeg fik d.d. lavet min mobil. Det var docking "ladeindgangen" det var galt med. Jeg fik det fixet inde for 1.5 time. Og skulle kun af med 150 kr.
Jeg fik listet flere priser, mht glas skifte, nyt batteri osv.
Men ladestikket blev ordnet hurtigt, og til en god pris.
Jeg fik en hurtig og kyndig vejledning.
Super service hos manden bag disken! - Kan varmt anbefale dette sted!
En super god service og en hurtig…
En super god service og en hurtig behandling! Og de lever op til prisen med deres gode kvaliteter.
Sandsynligheden for at min telefons face-id ikke ville kunne virke mere, ved skift af skærm var stor. Alligevel formået de at skifte den, uden ændring af funktionen på min face-id.
Min telefon opfører sig virkelig…
Min telefon opfører sig virkelig mærkeligt efter skærmskift. Og kameraet er sjovt nok blevet rigtig dårligt (skulle også genindstille face id, på trods af det stadig virkede inden skærmskift) Hvis man ringer og klager bliver man mødt af en medarbejder der med lynets hast går i forsvarsposition. Er meget ked af jeg har spildt 1150 kr og min telefon nu opfører sig underligt. Vil ikke anbefale dette sted til nogen

Respuesta de Multimedia Reparation
God venlig service
God venlig service, godt slut resultat. Kompetent.
Fantastisk god butik med en service…
Fantastisk god butik med en service helt i top. Jeg går ingen andre steder hen, nå jeg har brug for hjælp til min tablet, telefon og lignende.
Super god service.
Super god service.
Utrolig flink og dygtig ekspedient.
Fik stor og kompetent ekspertise.
👍👍👍👍👍
Skøn forretning og super flink service.
Skøn forretning og super flink service.
Panserglasset blev ordnet på et minut.
Vi kommer i hvertfald igen næste gang behovet melder sig ;)
Tak for hjælpen
Super fin og professionel betjening :-)
Super god service rar medarbejder
Super god service rar medarbejder, det gik rigtig hurtigt med at få lavet sin telefon og også ret billigt
Super betjening
Jeg er ikke elektroniknørd
Super flink betjening og god gennemskuelighed mht. service, fik alle ekstraudgifter præsenteret før skift, og alle deadlines blev mødt før tid. Kan klart enbefales.
Skærm skift
Har lige fået min skærm skiftet. Fantastisk service kommer en I butikken med flot og ren butik. Medarbejderne med smil på læberne og super respektfuld. Alt virker som det skal og en knald god pris.
Kan helt klart anbefale
Kan varmt anbefale Multimedia…
Kan varmt anbefale Multimedia Sønderborg.
Bliver mødt med venlighed og oprigtighed.
Stor forståelse for mit problem og yderst hjælpsom.
Er glad for min oplevelse med…
Er glad for min oplevelse med reperation af min tlf efter den havde været en tur under vand. Fik tlf "renset" og herefter virkede den igen, så det sparede mig for at købe enten ny skærm eller tlf. Kun anbefalinger herfra!
Hurtigt og effektiv reparation
Hurigt og effektivt. God service.
Hurtig betjening med tid til at…
Hurtig betjening med tid til at forklare og løse spørgsmål
Super god sevice og hurtigt…
Super god sevice og hurtigt reptionstider og flink indehaver

Respuesta de Multimedia Reparation
La experiencia Trustpilot