Netcentret.dk Opiniones 2341

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin pris og hurtig levering. Også god kundeservice når der er spørgsmål efter købet. Indpakning af forsendelsen kunne måske have været lidt bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den også er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et 7-fods Stanford poolbord fra Netcentret og en masse ekstra produkter. Bordet er super godt og det er rigtig flot. Der manglede et par poolkøer ved leveringen og bordtennisbol... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sætte op, for så at finde ud af: Ødelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skæv pl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Netcentret finder du legetøj til børn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spændende både med og uden motor

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det kan godt være de levere hurtigt

Det kan godt være de levere hurtigt. Men føler mig lidt bedraget, da den elscooter de solgte mig, viser sig ikke at overholde de danske regler for at køre på andet end et lukket anlæg eller privat vej. Desuden dækker ansvarsforsikringen ikke fordi den er 3 kilo tungere end de lovlige 25 kilo. Desuden har den heller ikke de lovpligtige lygter og reflekser.... men det gør så ligemeget da jeg ikke kan bruge den overhovedet. Jeg kan ikke kører til og fra arbejde på en ulovlig elscooter :-( skulle jeg have vist , der fandtes special regler på området.... i en perfekt verden ja. Men tror der er mange der regner med at , når de køber en elscooter, at de så må køre på den. Forretningen burde i det mindste henvise til reglerne eller skrive " må ikke bruges på offentlig vej"

5 de enero de 2025
Logotipo de Netcentret.dk

Respuesta de Netcentret.dk

Hej Britta, Jeg er ked af at høre at du ikke er tilfreds med vores vare, men som jeg forstår det så fejler varen ikke noget, og du har fået hurtig og god betjening?
Hvilket formål du ønsker at benytte en vare til, hverken må eller vil vi blande os i, det er helt op til dig selv, men det er dog dit eget ansvar at undersøge reglerne for brug af et produkt.
Hvis du ikke er tilfreds med varen eller den ikke lever op til dine forventninger, eller hvis du blot fortryder købet, så har du altid 14 dages fortrydelsesret på varen.
Så du har altid mulighed for at vurdere varen, ved selvsyn, når du modtager den, og se om den lever op til dine forventninger eller om du ønsker at lade handlen gå tilbage, i så fald skal du blot returnere varen med besked om at du ønsker at fortryde købet, så får du naturligvis pengene retur for varen.
Vi samler kun på tilfredse kunder, og gør alt hvad vi kan for at hjælpe og besvare spørgsmål, du skal blot kontakte os så svarer vi efter bedste evne 😊
Med venlig hilsen Netcentret.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dårligt poolbord men god service efterfølgende

Poolbordet til 5.000 danske kroner er i for ringe kvalitet, med for mange fejl. Det tog 3 timer at sætte op, for så at finde ud af: Ødelagt bordtennisnet, ben med skrammer, et samlet meget skæv plade osv.

Efter en grundig reklamation fik jeg hurtigt svar, en god kompensation og andre konstruktive alternativer.

Virkelig god og overraskende service!

11 de enero de 2025
Opinión espontánea

Service i top.

Jeg bestilte 2 produkter, men der kom kun en’. Jeg tog billede af forsendelsen og tænkte “åhe nej,- skal jeg nu til at slås med dem”. Der kom øjeblikkelig en mail retur med en undskyldning og besked om at varen omgående blev sendt. Og det gjorde den 👍

2 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.