Fin pris og hurtig levering. Også god kundeservice når der er spørgsmål efter købet. Indpakning af forsendelsen kunne måske have været lidt bedre.
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering, har ikke benyttet kundeservice, men ud fra anmeldelsers har jeg stor tiltro til at den også er i top. Pris og fragt er ok ifht. Den hurtige levering. Havde forventet mere arbejde i fo... Ver más
Alletiders hjemmeside, har brugt dem flere gange, og har altid haft mine varer 2 dage efter jeg bestilte, ikk noget fup og svindel
Egentlig blev jeg skuffet, MEN skylden ligger IKKE hos netcentret.dk. Der var en fejl på den ene af 2 ens varer, som kun kan skyldes producenten. Forløbet fra ordre til modtagelse forløb fejlfrit og h... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Netcentret finder du legetøj til børn i alle aldre til markedets bedste priser - Alt det sjove og spændende både med og uden motor
Información de contacto
Ribovej 7, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- kontakt@netcentret.dk
- www.netcentret.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tilsyneladende rigtig god og nem at komme i kontakt med.
Ikke sidste gang vi køber ind i Netcentret dk
Har lige fået en EL bil til barnebarnet fra 3 år og op til ca. 6 år
Audi RS e-Tron GT.
Jeg tror på det ef et godt stykke legetøj da den er lavet på licens med Audi.
og bære CE mærket.
Den var forholdsvis let at samle, og den ser godt rubust ud. Lavet af stærkt, bøjligt plastic.
4-24w. Motorlyd ved start, lys for og ledlys bagerst. Horn, MP3 afspiller og SD. Kort.
Usb. Stik.
To fremadgående gear og bakgear.
Og En fjernbetjening som man kan bruge til at hjælpe barnet til at lære at køre bilen selv.
Nem og hurtig bestilling.
Det var super nemt at følge pakken gennem GLS.
kom fra Herning til Vordingborg på 48 timer.
Samlet ca 30 min. Senere.
Meget venlig og hurtig svar på…
Meget venlig og hurtig svar på spørgsmål, samt levering lynhurtig.
Gode Profanter og super effektivt
Jeg giver 10 stjerner
Jeg giver 10 stjerner, hvis jeg kunne. Virkelig god og hurtig service. Jeg købte en elcykel til min søn, hvor han kørte og
Var så glad dagen efter skete der noget med cyklen og jeg kontaktede netcentret og de fandt hurtig en løsning. De var hurtig til at svar og meget søde. Min søn er glad og kørende igen. Jeg vil anbefale netcentret til enhver 🤩🤩
Fine vare og hurtig levering
Fine vare og hurtig levering, kan anbefale at handle her.
Hurtig levering 😊
Fik varen dagen efter og et super fint…
Fik varen dagen efter og et super fint shuffelboard
super hurtig levering
Flink fragtmand fint produkt
Rigtig god kundeservice ved defekt vare.
Rigtig god kundeservice ved defekt vare.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.