Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hele leuke kleding

21 de diciembre de 2024

Hoi Maud,

Wat fijn om te horen dat je onze kleding zo leuk vindt!

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe items.

Nika heeft ons geholpen

Nika heeft ons geholpen, we zijn zeer tevreden.
Fijne hulp met passende adviezen

21 de diciembre de 2024

Hoi Jasmijn,

Wat fijn dat Nika zo goed heeft geholpen! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent.

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen en opnieuw te mogen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nika heeft me geholpen om een mooie…

Nika heeft me geholpen om een mooie outfit te zoeken en dat is zeker gelukt! Super lieve meid, maar ook hele leuke kleding!!! Dikke aanrader als je naar Den Bosch gaat :)

Hoi Elle,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat Nika je zo goed heeft geholpen bij het vinden van een mooie outfit! We zijn blij dat het gelukt is en dat je tevreden bent. Bedankt voor je lieve woorden over Nika en onze kleding. 😊

Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel in Den Bosch voor nog meer leuke outfits en fijne hulp.

Goede ervaring

Ontzettend leuke meiden die er werken! Ze helpen graag er doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Wij zijn geholpen door Daniek & Indy

Hoi Djamilla,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden. We zijn blij om te horen dat Daniek en Indy zo fijn hebben geholpen en dat je je erg op je gemak voelde.

Liefs,

New Cvltr

Hele leuke winkel

Ik ben heel goed geholpen door Nika, Indy en Daniek ze hielpen ons goed met het uitkiezen en het vinden van een leuke trui op een broek. En ze gaven alle drie hun eigen mening.

Hoi Fenne,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat Nika, Indy en Daniek je zo goed hebben geholpen! We vinden het geweldig dat ze je hebben kunnen bijstaan bij het uitkiezen van een leuke trui en broek .

Liefst New Cvltr

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suze heeft me super goed geholpen!

18 de diciembre de 2024

Hoi Sil,

Goed om te horen dat Suze je goed geholpen heeft. Veel plezier van je aankoop.

Liefs,

New Cvltr

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boos! 😡 niks kopen! Zonde van je geld!

Vanaf 14 september aan het proberen om een oplossing te vinden voor een jurkje die ik heb gekocht voor mijn dochter. Dit was bedoeld voor een bruiloft (daggasten). Bij de grote dag wilde ze die aantrekken maar zat de naad bij de kruis los. Kon ze dus niet aan. Diverse malen contact gezocht. Slechts 1x een reactie terug dat ze een deel zouden vergoeden. Dit goed bevonden. Geen reactie meer… geen geld gezien!!!!! Tientallen mails gestuurd… geen reactie…

Oude kleren aan bij de bruiloft. Kapotte kleren die nieuw zijn. Geld weg

25 de noviembre de 2024

Beste,

Dit is inmiddels opgelost. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd een email sturen.

Super leuke groep meiden

Super leuke groep meiden. In voor een praatje en je ziet hoe leuk ze het werk vinden. Mijn dochter is goed geadviseerd en is met 2 broeken naar huis gegaan! Wij komen hier graag weer.

-Zwolle

20 de noviembre de 2024

Heel fijn om te horen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb maandag een bestelling geplaatst…

Heb maandag een bestelling geplaatst zou dinsdag binnen komen toen stond er woensdag en er staat ook pakket niet geleverd. Heb ze gemaild,,geen reactie. Heb ze op messenger een bericht gestuurd,hebben ze wel gelezen maar antwoorden niet.. heeft me 67 euro gekost voor niets.. ze reageren totaal niet

11 de octubre de 2024

Beste Natascha,

Dit is inmiddels opgelost. Mocht je nog vragen hebben kan je ons altijd nog een email sturen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leuke winkel MAAR

Leuke winkel, mooie kleren! Maar had een jasje die geheel los laat bij de naald, geen garantie. Winkel zegt gewoon dat dit niet aan hun is. Gewoon naar huis gestuurd. Heel slecht, een keer aangehad en geheel alles aan de onderzijde laat los.

18 de julio de 2024

Altijd tevreden!

Ik bestel vaak online (bijna mijn hele kast bestaat uit New Cvltr). Vandaag voor de 2e keer naar het filiaal in Den Bosch geweest. Er werken super lieve meiden, ze helpen je met alle liefde en de service is echt perfect. Mijn maat hing van 1 topje niet in de winkel maar het werd gelijk van achter gepakt. Ik blijf vaste klant aan jullie. Stuk voor stuk toppers met mega leuke kleding! 🩷

11 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en onbereikbaar! Maten vallen niet zoals het hoort!

Heb allemaal sale dingen besteld. Toen ik het binnen kregen was alles te klein en op het briefje dat bij mijn bestelling zat stond ineens dat sale niet retour mag. Dit staat nergens ook niet in de algemene voorwaarden. Nu probeer ik ze te bereiken maar ze reageren nergens op. Heb een mail gestuurd en dm. Ik ben zelf in hun live geweest en heb gevraagd naar hulp.

Ik heb nu een bestelling van 100 euro thuis liggen waar ik niks van pas omdat het echt klein uitvalt….

Dus voor dat u gaat bestellen wees er zeker van dat u het wilt houden want opsturen is bijna onmogelijk.

18 de abril de 2024

Tevreden vaste klant

Koop hier al een tijdje mijn kleding en ben zeer tevreden. Altijd leuke nieuwe items. Zelf ben ik heel erg blij met mijn long jeans broek! Fijne en nette winkeltjes met veel voorraad. Ga zo door dames!😍

11 de noviembre de 2023

slechte klantenservice

Ik heb verschillende leuke items gekocht in de winkel in zwolle.Na één keer de body aangehad te hebben is deze al kapot. Stiksels laten los en de body aansluiting is aan beide kanten los. Ik heb contact opgenomen, zij geven aan dat ik hem alleen kan ruilen in de winkel. Ik woon aan de andere kant van Nederland dus dit is voor mij geen optie. Ik geef wat alternatieven aan, maar hun blijven bij hun standpunt. Ik raad af!!! Slechte klantenservice

14 de octubre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.