Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más
Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más
Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más
Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!
Broerstraat 5, 6511 KK, Nijmegen, Holanda
- info@newcvltr.nl
- www.newcvltr.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Nika heeft ons geholpen
Nika heeft ons geholpen, we zijn zeer tevreden.
Fijne hulp met passende adviezen

Respuesta de New Cvltr
Ben echt super goed geholpen
Ben echt super goed geholpen, heb gevonden wat ik wou door de goede van deze meiden. Geholpen door Suze, Chavella, Lynn

Respuesta de New Cvltr
Nika heeft me geholpen om een mooie…
Nika heeft me geholpen om een mooie outfit te zoeken en dat is zeker gelukt! Super lieve meid, maar ook hele leuke kleding!!! Dikke aanrader als je naar Den Bosch gaat :)

Respuesta de New Cvltr
Fijne medewerker super geholpen door…
Fijne medewerker super geholpen door Daniek!!
Leuke zaak!

Goede ervaring
Ontzettend leuke meiden die er werken! Ze helpen graag er doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Wij zijn geholpen door Daniek & Indy

Hele leuke winkel
Ik ben heel goed geholpen door Nika, Indy en Daniek ze hielpen ons goed met het uitkiezen en het vinden van een leuke trui op een broek. En ze gaven alle drie hun eigen mening.

Respuesta de New Cvltr
Boos! 😡 niks kopen! Zonde van je geld!
Vanaf 14 september aan het proberen om een oplossing te vinden voor een jurkje die ik heb gekocht voor mijn dochter. Dit was bedoeld voor een bruiloft (daggasten). Bij de grote dag wilde ze die aantrekken maar zat de naad bij de kruis los. Kon ze dus niet aan. Diverse malen contact gezocht. Slechts 1x een reactie terug dat ze een deel zouden vergoeden. Dit goed bevonden. Geen reactie meer… geen geld gezien!!!!! Tientallen mails gestuurd… geen reactie…
Oude kleren aan bij de bruiloft. Kapotte kleren die nieuw zijn. Geld weg

Super leuke groep meiden
Super leuke groep meiden. In voor een praatje en je ziet hoe leuk ze het werk vinden. Mijn dochter is goed geadviseerd en is met 2 broeken naar huis gegaan! Wij komen hier graag weer.
-Zwolle

Respuesta de New Cvltr
Fijn geholpen door de medewerkers in…
Fijn geholpen door de medewerkers in Den Bosch. Uiteindelijk een mooie jeans gekocht. Kwaliteit is goed, sluit mooi aan in de taille en goede stretch bij de billen. Lijkt een beetje op de fitjeans.
vriendelijke personeel
vriendelijk personeel, leuke kleding, ben goed geholpen
Heb maandag een bestelling geplaatst…
Heb maandag een bestelling geplaatst zou dinsdag binnen komen toen stond er woensdag en er staat ook pakket niet geleverd. Heb ze gemaild,,geen reactie. Heb ze op messenger een bericht gestuurd,hebben ze wel gelezen maar antwoorden niet.. heeft me 67 euro gekost voor niets.. ze reageren totaal niet

Leuke winkel MAAR
Leuke winkel, mooie kleren! Maar had een jasje die geheel los laat bij de naald, geen garantie. Winkel zegt gewoon dat dit niet aan hun is. Gewoon naar huis gestuurd. Heel slecht, een keer aangehad en geheel alles aan de onderzijde laat los.
Altijd tevreden!
Ik bestel vaak online (bijna mijn hele kast bestaat uit New Cvltr). Vandaag voor de 2e keer naar het filiaal in Den Bosch geweest. Er werken super lieve meiden, ze helpen je met alle liefde en de service is echt perfect. Mijn maat hing van 1 topje niet in de winkel maar het werd gelijk van achter gepakt. Ik blijf vaste klant aan jullie. Stuk voor stuk toppers met mega leuke kleding! 🩷
Items ontvangen op 1 item naar na paar…
Items ontvangen op 1 item naar na paar mailtjes te sturen toch reactie gehad dat het geld terug was gestort maar nooit terug gestort gekregen.
Slechte service en onbereikbaar! Maten vallen niet zoals het hoort!
Heb allemaal sale dingen besteld. Toen ik het binnen kregen was alles te klein en op het briefje dat bij mijn bestelling zat stond ineens dat sale niet retour mag. Dit staat nergens ook niet in de algemene voorwaarden. Nu probeer ik ze te bereiken maar ze reageren nergens op. Heb een mail gestuurd en dm. Ik ben zelf in hun live geweest en heb gevraagd naar hulp.
Ik heb nu een bestelling van 100 euro thuis liggen waar ik niks van pas omdat het echt klein uitvalt….
Dus voor dat u gaat bestellen wees er zeker van dat u het wilt houden want opsturen is bijna onmogelijk.
Tevreden vaste klant
Koop hier al een tijdje mijn kleding en ben zeer tevreden. Altijd leuke nieuwe items. Zelf ben ik heel erg blij met mijn long jeans broek! Fijne en nette winkeltjes met veel voorraad. Ga zo door dames!😍
slechte klantenservice
Ik heb verschillende leuke items gekocht in de winkel in zwolle.Na één keer de body aangehad te hebben is deze al kapot. Stiksels laten los en de body aansluiting is aan beide kanten los. Ik heb contact opgenomen, zij geven aan dat ik hem alleen kan ruilen in de winkel. Ik woon aan de andere kant van Nederland dus dit is voor mij geen optie. Ik geef wat alternatieven aan, maar hun blijven bij hun standpunt. Ik raad af!!! Slechte klantenservice