Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más
Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más
Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!
Información de contacto
Broerstraat 5, 6511 KK, Nijmegen, Holanda
- info@newcvltr.nl
- www.newcvltr.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Super leuke kleding
Super leuke kleding! werd zeer goed geholpen door t vriendelijke personeel die er werkte. Ik heb een hele leuk set gekocht waar ik super blij mee ben :)
Onwijs goed geholpen
Onwijs goed geholpen ! De meisjes zijn super lief in Nijmegen 🩷 ik ben festival ready
Winkel Tilburg
De kleding ziet er leuk uit, winkel is ook netjes opgeruimd. Daarentegen staat service niet in het woordenboek van de werknemers. Ik was bij de locatie in Tilburg. Toen ik binnen kwam werd er gedag gezegd en dat was het ook wel. De dames die er werkten stonden alleen maar met elkaar aan de toonbank te kletsen en in de winkel gewoon hun Mc Donalds te eten. Vrij onprofessioneel als je het mij vraagt. Er waren meerdere klanten in de winkel, maar toch bleven de werknemers te druk bezig met elkaar en hun eten. Ook lagen de pakjes sigaretten (van de werknemers neem ik aan) in het zicht achter de toonbank. Het enthousiasme in de video’s op de socials van het bedrijf, was in de winkel ver te zoeken. Ik had hier meer van verwacht.
De prijs van de kleding snap ik, omdat ze de fysieke winkels ergens van moeten betalen. Er mag dan alleen wel gezorgd worden dat de werknemers ook nog iets anders doen dan kletsen, eten en je kleding afrekenen. Op deze manier kan je de kleding namelijk net zo goed zelf online bestellen.
Via de online website een broek…
Via de online website een broek besteld. Op de website stond dat de bestellingen binnen 1-2 werkdagen wordt verzonden. Na 3 werkdagen was de broek nog niet verzonden, contact gezocht via de mail, geen reactie. Volgende dag weer, geen reactie.
Toen contact gezocht via Instagram. Hier kreeg ik wel reactie. De broek was niet meer op voorraad dus ze zijn in het magazijn op zoek, bijzonder dat je hier naar moet zoeken...
De broek bleek er helemaal niet te zijn. Handig dat ze dat ook op hun website zetten en überhaupt in eerste instantie bijhouden wat de voorraad is van de artikelen die je verkoopt!
Nu is krijg ik binnen 2 werkdagen mijn geld terug, nou ben benieuwd....
Goedkope chinese rotzooi
Een bedrijfje wat uwantisel na doet en ook dezelfde goedkope Chinese rotzooi verkoopt.
Kleding is van uitermate slechte kwaliteit en komt regelrecht van shein.
Erg amateuristisch bedrijf en erg jammer dat ze snel geld willen verdienen over de rug van klanten met goedkope kleding uit china.
Wees dus gewaarschuwd!